ivar
sto meni nisi rekao za tu rodicu, jel seeso
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bagrcavi je napisao/la:Onda se komotno nazovi Cicko, Šarko ili Rudonja.
đesi Mudonjabagrcavi je napisao/la:Onda se komotno nazovi Cicko, Šarko ili Rudonja.
ostavi mi podatke na ppiVar je napisao/la: HAHAHAHAHAH Imam rodicu u Holandiji, ima 23 bobe, pa ako odgovara spojićemo
Pa da. Njegova osobna ( i njegovih roditelja prije svega) stvar.bagrcavi je napisao/la:Onda se komotno nazovi Cicko, Šarko ili Rudonja.
Nema mog imena
Strašno ime.legenda reala je napisao/la:Daj ba ne zajebaji da ti je Tvrtko lijepo ime![]()
![]()
hej đesi Tvrtkoo đeš se tako zvati
Inače naljepše ime je Amar![]()
![]()
Ti nisi shvatio izgleda sustinu onog objavljenog. Ni'e fora sto si ti meni poslao pp ili nesto na taj fazon, nego sta si napisao u njoj i sta pises ovdje, konkretno na ovoj temi, a i u internim razgovorima sa nekim forumasima, a sto su dvije sasvim razlicite price, i to pogotovo onaj dio u kojem obecavas da neces vise iznositi neistine pa si nastavljao to raditi.Znači nećeš više objaviti kad ti pošaljem pp
dubrava je napisao/la: Meni se doktor na sistematskom u vojsci zvao Svemir.

Nazoveš se Brusli ili recimo Đedaj i budeš glavni u mahali.A ako si žensko onda Đeniferkapriati ili Bica može proći.dubrava je napisao/la:Pa da. Njegova osobna ( i njegovih roditelja prije svega) stvar.bagrcavi je napisao/la:Onda se komotno nazovi Cicko, Šarko ili Rudonja.
Meni se doktor na sistematskom u vojsci zvao Svemir. Znam ženu koja se zove Kajgana. i tako dalje i tako dalje.
Osobna stvar.
Na kraju krajeva, uvijek se može otići u općinu i promijeniti. Imao sam tako u obitelji slučaj.
đesi Mudonjalegenda reala je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Onda se komotno nazovi Cicko, Šarko ili Rudonja.

Ne volite istu muzikuBosniacum Lilium je napisao/la:ivar
sto meni nisi rekao za tu rodicu, jel seeso
nema ni mog,kak' se zoveš?dubrava je napisao/la:Nema mog imena
Isto kao što se i prezivambazeni je napisao/la:nema ni mog,kak' se zoveš?dubrava je napisao/la:Nema mog imena
kako bez cigara durašbagrcavi je napisao/la:
Ne piši svašta postim.
nek me čeka na skype poslije iftaraiVar je napisao/la:
@Legenda ho'š i da vas ugovorim sastanak?
uschtipak je napisao/la:Ti nisi shvatio izgleda sustinu onog objavljenog. Ni'e fora sto si ti meni poslao pp ili nesto na taj fazon, nego sta si napisao u njoj i sta pises ovdje, konkretno na ovoj temi, a i u internim razgovorima sa nekim forumasima, a sto su dvije sasvim razlicite price, i to pogotovo onaj dio u kojem obecavas da neces vise iznositi neistine pa si nastavljao to raditi.Znači nećeš više objaviti kad ti pošaljem pp![]()
Sve dok je zdrava/iskrena/istinita konverzacija, ja nemam nista protiv. Kad izadje iz granica svega ovoga sto je navedeno, onda cu ja da se ukrajcim.