FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Počinje rekonstrukcija fudbalskih stadiona u BiH
Riječ je o grantu vrijednom oko milion eura, koji je rukovodstvo NS BiH dogovorilo sa dužnosnicima UEFA. Jasno, taj je iznos nedovoljan za temeljitu rekonstrukciju ovdašnjih stadiona, no osnovica je za dobar početak.
Novac je, nakon nekoliko mjeseci pregovora koje su sa čelnicima evropske nogometne asocijacije vodili prvi ljudi NS BiH na čelu sa agilnim predjednikom Elvedinom Begićem i njegovim suradnicima iz Saveza, obezbijeđen iz fondova UEFA-a a ovaj projekat obnove travnjaka i ostalih dijelova stadiona mogao bi biti vodilja za kasnije projekte kompletnog renoviranja sportske infrastrukture u BiH.
U prvoj fazi 13 klubova dobiva novac
U početnoj fazi izabrano je trinaest klubova koji će dobiti novac za rekonstrukciju stadiona na kojima igraju. Riječ je o Sarajevu, Željezničaru, Olimpicu, Slaviji, Zrinskom, Veležu, Leotaru, Širokom, Travniku, Čeliku, Rudaru, Borcu i Zvijezdi. Klubovi su birani na osnovu staža u Premijer ligi pa će tako najviše novaca dobiti oni koji najduže igraju u njoj.
Riječ je o grantu vrijednom oko milion eura, koji je rukovodstvo NS BiH dogovorilo sa dužnosnicima UEFA. Jasno, taj je iznos nedovoljan za temeljitu rekonstrukciju ovdašnjih stadiona, no osnovica je za dobar početak.
Novac je, nakon nekoliko mjeseci pregovora koje su sa čelnicima evropske nogometne asocijacije vodili prvi ljudi NS BiH na čelu sa agilnim predjednikom Elvedinom Begićem i njegovim suradnicima iz Saveza, obezbijeđen iz fondova UEFA-a a ovaj projekat obnove travnjaka i ostalih dijelova stadiona mogao bi biti vodilja za kasnije projekte kompletnog renoviranja sportske infrastrukture u BiH.
U početnoj fazi izabrano je trinaest klubova koji će dobiti novac za rekonstrukciju stadiona na kojima igraju. Riječ je o Sarajevu, Željezničaru, Olimpicu, Slaviji, Zrinskom, Veležu, Leotaru, Širokom, Travniku, Čeliku, Rudaru, Borcu i Zvijezdi. Klubovi su birani na osnovu staža u Premijer ligi pa će tako najviše novaca dobiti oni koji najduže igraju u njoj.
Željeznicar za život cijeli !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
EVO VAM JOŠ JEDNOM !
Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako me je samo stid vas "navijaca", povraca mi se, muka mi je... FUUUUUUJ !
Puni ljubavi prema klubu, kad treba pocistiti teren dodje 20 ljudi, kad treba cistiti krov dodje 15, kad treba pomoci kupovinom vaucera za fan shop proda se 50, kad treba dati 1 JE*ENU MARKU vise kukate, a za 1KM danas ne mozes nista kupiti, ni cokoladicu jbenu, kad treba doci protiv Gradine, los vam je termin, ili je kisa ili je sunce ili je liga prvaka ili ce igrati Colic ili Adilovic ili Jamak, pa vam se i ne gleda, ili nece biti Zeljine djece, ili ce biti previse Zeljine djece, ma da covjek poludi vise... NA UTAKMICE LJUDI IDETE JER VOLITE ZELJU, jer se tu osjecate odlicno, bodrite klub, nije bitno kako ce igrati, ako je to pobjeda onda odlicno, ako nije, onda si opet bio tu uz njega, uz poraz... Kakvi vi navijaci... Pa kad Zeljo izgubi ili dobije ovdje na forumu bude 1000 manijaka, a 700 ih nije ni pogledalo tekmu cak ni na tv-u...
Pa svake godine dobijete trofej, al jok, de nek ostane 5 KM, a hocete pojacanja, bolje uslove... Pa jbte za Rudar Kakanj karta kosta 3KM, ne znam, neki kao da su sa grane pali, pa bi to i sok i sendvic i "dobar dan" uz tapsanje po ledjima na ulazu licno od Amara Osima, pa bi ciste stolice, pa cist jug, a ne bi se to odazvalo na akciju ciscenja, nema Bga, kaze nije mu klub osigurao metlicu, lopaticu, radni kombinezon, sapun, hladovinu, rostilj... Ma fuj !
Pa onda dodje i kuka zbog ovih sezonskih, pa ako je iko mislio kupiti sezonsku, ova ga je akcija samo mogla jos vise nagovoriti, jer uz tih 50 sto si mislio potrositi, dodas jos 20, dobijes neki pokloncic kluba, legitimisan si navijac, imas popuste kod partnera kojih ce biti sigurno makar 5, pa nek jednu kupovinu ostvaris vrijedniju ustedit ces makar 10 KM, tako 2 puta u godini i eto... Poslije te karta izadje jos jeftinije od onih prvobitnih 50 KM...
Stvarno magarcima ne mozes ugoditi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Gdje si ovo naslalikusa je napisao/la:Počinje rekonstrukcija fudbalskih stadiona u BiH

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
ČEŠKA REPUBLIKA: Super Cup
Plzen 0 - 0 Jablonec
http://cdn.livetvstatic.ru/webplayer2.p ... i=519&si=1
Plzen 0 - 0 Jablonec
http://cdn.livetvstatic.ru/webplayer2.p ... i=519&si=1
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
digli su karte do bola 

- Consigliere
- Kontakt:
U kakvim glupim projektima u BiH se okrecu desetine miliona maraka, a za sport nema marke
Ima li gdje prenos Plzena?

Ima li gdje prenos Plzena?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Edit : /fail
Pitao čovjek ima li gdje prijenos plzena,ja napisao face, pardon
Pitao čovjek ima li gdje prijenos plzena,ja napisao face, pardon

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ev ovdje nasla http://www.spo.rt.ba/istaknuto/pocinje- ... ona-u-bih/" onclick="window.open(this.href);return false;
samo izbrisi tacku
samo izbrisi tacku

Željeznicar za život cijeli !
Imate tu prijenos, slobodno kliknite.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Hvala za link tamam da ubjem vrijeme do iftara.
- Consigliere
- Kontakt:
Plzen, u njihovom stilu. 5 min 1:0. Neki Wagner kojeg sad ne znam, al imam osjecaj da cu ga upoznat'. 

Fit Tony: I keep my friends close...
- vendeta1921
- Kontakt:
Kako gledam ovu utakmicu vec vidim kako ce nasa izgledat i iskreno pocinje me fatati strah od debakla
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
A dobro mali je iznos novca za nesto konkretnije,ipak da se mene pita ovo bi striktno bilo namjenjeno samo za teren nista okolo,cuj Željo ima dobar teren,ima za uslove nekadasnje ,hajd nek se nesta desava.likusa je napisao/la:ev ovdje nasla http://www.spo.rt.ba/istaknuto/pocinje- ... ona-u-bih/" onclick="window.open(this.href);return false;
samo izbrisi tacku
Hvala
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
-
- Kontakt:
hahahahahahah koji kralj siConsigliere je napisao/la:Plzen, u njihovom stilu. 5 min 1:0. Neki Wagner kojeg sad ne znam, al imam osjecaj da cu ga upoznat'.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Ultras1921
- Kontakt:
jest, al dobijes jos niz pogodnosti uz tu clanskuTeaM87 je napisao/la:cijena sezonske je 80, a prosle godine je bila 50, i sad je 50 ali moras biti clan, znaci u najboljem slucaju sezonska je za 20 KM skuplja u odnosu na proslu sezonuUltras1921 je napisao/la:kad ste svi tako vjerni navijaci, kupite sezonsku, ista joj je cijena kao prosle godine
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
ja ne znam sta ti gledas al plzen sem tog gola (kojeg iskreno nisam vidio jer gledam od 5 min) nista posebno nije uradio,cak sta vise imam osjecaj da ako nasi budu fizicki spremni i budu disciplinovano igrali da bi moglo do iznenadjenja...vendeta1921 je napisao/la:Kako gledam ovu utakmicu vec vidim kako ce nasa izgledat i iskreno pocinje me fatati strah od debakla
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, WeekendOffender i 31 gost.