Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BritishCore
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 18:07

Ma gledaj to ovako.
Rosicky je u godinama, neće svakako još dugo igrat', ova i sljedeća sezona možda i to je to od njega.
Jacka sigurno treba gurat' na tu poziciju , a Cazorlu Wenger više koristi na lijevom krilu a on se po mogućnosti ubacuje u sredinu.

Treba vjerovat' Profesoru i ako dovede ovog mladićkana sigurno zna šta radi. ;)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 jul 2013, 18:10

ma vjerujem ja njemu, al imamo 3 pozicije koje su nam 15 put bitnije, pogotovo ta defanzivna pozicija. Počinje me ovo podsjećat na mančester i njihovu muku da dovedu pristojnog CMF igrača. Onda nam krilo očigledno fali i napadač naravno. Sa giroudom i sanogom bi i previše glupo bilo počinjat sezonu ako se šta ozbiljno misli. Treba nam napadač koji je u stanju proći igrača, kojeh se protivnici boje jer nikad ne znaju šta će uradit, koji će jednim potezom riješit utakmicu. E to kad budemo imali onda ćemo o nečemu pričat
Vođa zna.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 jul 2013, 18:13

najvažnija pozicija na kojoj nam fali igrač je DMF,a ovaj kokošar dovodi CMF.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 18:14

Vrlo je bitno dovesti nekog na poziciju zadnjeg veznog, puno bitnije od dovođenja novog napadača.
Kondogbia mi se čini kao pravo pravcato riješenje a i nekako je igrač kova kakve Arsene voli.
Zašto ne bi smjeli ući u sezonu sa Sanogom i Giroudom kao napadačkim opcijama :?:
Ja mislim da oni mogu iznijet' teret čitave sezone i da će Sanogo eksplodirat' samo ako dobije pravu priliku u što ne sumnjam svakako. ;)

Bernard je igrač kakvog bi svaka ekipa vjerujem pozeljela, očigledno smo se sa Greniera prebacili na ovog momka, i 25€ ne bi uopste bilo puno dati za ovog igrača. ;)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 12 jul 2013, 18:19

Bernard igra krilnu poziciju vecinski, lijevo krilo. Kao i za vecinu mladjih Brazilaca taj novac je previse. Radi se o velikom talentu, ali maximalna vrijednost je nekih 10+ mil.
Victoria Concordia Crescit.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 jul 2013, 18:19

Zašto ? zato što su to igrači koji 80% zaviše od krilnih igrača, oni čekaju to ubacivanje nebitno odakle i da pospreme loptu u mrežu. nisu oni loši uopšte, al nam treba napadač sa vizijom.

Bayern je osvojio zbog ubojitih krila. Pogledajte njihove golove, većina samo postavljanje noge ili glave ;) .

Naravno da je DMF primaran cilj, ali pravi napadač treba ako želimo da budemo konkurenti
Vođa zna.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 jul 2013, 18:22

realno,vezni red je prošle sezone kreirao jako malo pravih šansi

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 12 jul 2013, 18:27

1.64. Oj bože, veca moja stara od njeg :lol: ( 1.65 ) hahaahha

Nego pogledajte ovo :

Cesc liked this pic, with the caption: ”This guy has so much passion in an Arsenal shirt. Wenger needs to resign him" pic.twitter.com/j31NpJF6bn

http://sc" onclick="window.open(this.href);return false; sport. ba/v ijest/57710.html ( spojite posto bude cenzura.. )

Znaci nije laz, eto pogledajte..

I find it quite hard to believe, but I was told this. If Arsenal/Wenger wants Fabregas he will be an Arsenal player THIS summer.

@Ashburton Grove

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 18:50

Kondogbia i Bernard bi predstavljali pojačanaj u pravom smislu te riječi za nas.

Bernard €20M + Kondogbia €12M. Mislim da ne treba više za njih davat'.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jul 2013, 19:27

Jesu ovi Brazilci poceli jesti **** sa svojim cijenama, ko Englezi ljudi postali. 25 miliona za takvog igraca nisu normalni.
Celik!3,2,2.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 20:20

Ma sad će Wenger mjesec dana da pokušava da snizi cijenu i na kraju će sve propasti vjerovatno.
Standardna priča, al eto bolje da se povezujemo i skim nego ni skim. :mrgreen:

Nego, priča se da je Diaby podnio aplikaciju za glavnog imama u jednoj Londonskoj džamiji. :geek:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 jul 2013, 20:33

AA23 je napisao/la:1.64. Oj bože, veca moja stara od njeg :lol: ( 1.65 ) hahaahha
Eto nek ste i ti i Cazorla od nekog visi. :mrgreen:

Wenger nije zelio komentarisati dolazak Suareza na presici. Znaci nista od njega. ;) :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 jul 2013, 20:35

BritishCore je napisao/la: Nego, priča se da je Diaby podnio aplikaciju za glavnog imama u jednoj Londonskoj džamiji. :geek:
A u slobodno vrijeme u zavisnosti od obaveza i ukoliko mu džematlije dopuste nastupat će za Arsenal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 20:37

Marsal je napisao/la:
BritishCore je napisao/la: Nego, priča se da je Diaby podnio aplikaciju za glavnog imama u jednoj Londonskoj džamiji. :geek:
A u slobodno vrijeme u zavisnosti od obaveza i ukoliko mu džematlije dopuste nastupat će za Arsenal.
I povrede, to je najgore, al izgleda da će mu u budućnosti najveću opasnost sto se povreda tice predstavljati potez prilikom padanja na sedždu kad' mora toliko puta ozlijeđivani zglob da izloži nesnosnim bolovima.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 jul 2013, 20:44

Jedino mi žao što za 4 godine kad Bajram budeo padao na finale LP neće moći da igra, ali Bože moj. Zato ce noc prije ibadetit za nas...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 jul 2013, 20:46

Greivis je napisao/la:
AA23 je napisao/la:1.64. Oj bože, veca moja stara od njeg :lol: ( 1.65 ) hahaahha
Eto nek ste i ti i Cazorla od nekog visi. :mrgreen:

Wenger nije zelio komentarisati dolazak Suareza na presici. Znaci nista od njega. ;) :mrgreen:
Wenger nikad nije potvrdio interes za nekog igraca novinarima. To nista ne znaci.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 20:50

Marsal je napisao/la:Jedino mi žao što za 4 godine kad Bajram budeo padao na finale LP neće moći da igra, ali Bože moj. Zato ce noc prije ibadetit za nas...
Vjeruje se da ce ove godine u noci Lejletu-l-berrata Vasiriki predvoditi džemat na sjeveru Londona, i da stvarno šteta za Ligu Prvaka, no njegova ajetul-kursija u noći toj biće od velike pomoći njegovoj braći na terenu.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 12 jul 2013, 20:52

Greivis, ako misliš na Shavu, nije naš.

Pregledao sam dosta klipova o Bernardu, malac je za naša krila sa 20 godina izmislio fudbal, kad bi on došao, Kondogbia, Cesc i napadač Arsenal bi postao favorit za titulu.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 12 jul 2013, 21:21

Ovo za Cesca to dok je bio u džamiji, dok je dovio poslije namaza, molio Boga da dođe Cesc, pa je sve to završilo kao leaked informacija, ovaj što je bio saf ispred njega je čuo hafizove dove.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 12 jul 2013, 22:07

Arsenal da dovede bilo koga ne moze biti favorit za titulu prije Uniteda. Ako dovede pet igraca boljih nego sto ima United tada nece biti uigrani i tako sve u krug. Ali sto moramo biti favoriti, neka dodju trojica od ovih klasnih igraca biti ce odlicno a ako to Wenger poslozi trofej ce doci.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 3 gosta.