Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 18:14

Alkohol je zabranjen svakom muslimanu bio ramazan ili ne. Konzumiraj ti koliko god hoćeš i gdje god hoćeš, tvoj problem :)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2013, 18:14

Heller je napisao/la:Dosadno mi preko dana kad ustanem prije podne ;) Neg nije mi nikako jasno kako vam je alkohol (grijeh) problem samo za vrijeme ramazana :?
Eh to si upravu,al ima tu jos masa stvari...samo ne mozes koristiti to "muslimani" tako siroko..ne znaci ako nosis arapsko ime da si musliman. ;) ;) to znas i sam.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 18:16

mma_hz je napisao/la:
Heller je napisao/la:Dosadno mi preko dana kad ustanem prije podne ;) Neg nije mi nikako jasno kako vam je alkohol (grijeh) problem samo za vrijeme ramazana :?
Eh to si upravu,al ima tu jos masa stvari...samo ne mozes koristiti to "muslimani" tako siroko..ne znaci ako nosis arapsko ime da si musliman. ;) ;) to znas i sam.. :D
Da da ali ovdje se uglavnom raspravlja o ramazanu :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 18:19

Zagor je napisao/la:Dobra tema , ovde bi se trabalo pisati sve i svašta , ali manje da bude iz sporta ! ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2013, 18:20

Pa ti govoris "muslimani" ..ja npr ne znam nijednog muslimana koji pije.. ;) razumijes..naravno klanjanje svih 5 dnevnih namaza...ugl sve ono sto Islam nalaze...
FK SARAJEVO.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 18:20

Neutral je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Dobra tema , ovde bi se trabalo pisati sve i svašta , ali manje da bude iz sporta ! ;)
Mislim na zadnje stranice uglavnom o ramzanu se pise pa sam to rek´o ;) ;)

Nego licno pitanje ti ne pijes? Jel´ ti smeta kada tamo neko pije?

@mma_hz ja sam mislio na ove "vikendase"
Nullius in verba

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 jul 2013, 18:22

@Heller

Ja sam protiv alkohola uvijek bila i bicu. U tudje ime nit' cu da pricam nit' da pisem. Ali vidi jednu stvar. Meni fakat ne smeta sto ti pises tu o alkoholu i jos kojekakvim stvarima. Ne tice me se. Nego ne mogu da shvatim tvoj mozak, koji ne pise sve to iz meraka, nego iz zlobe da provocira ljude koji u istom tom trenutku pisu o postu na istoj temi. A to je tol'ko ocigledno, i iz aviona se vidi. Interesuje me samo sta hoces da postignes sa tim? Je l' se 'hranis' tim? Realno, ne mo's ti nikoga isprovocirati, samo ces dobiti feedback kao neki dan, koji ti mozes protumaciti kao isprovociranost ali ustvari ni'e. :)
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 18:24

uschtipak je napisao/la:@Heller

Ja sam protiv alkohola uvijek bila i bicu. U tudje ime nit' cu da pricam nit' da pisem. Ali vidi jednu stvar. Meni fakat ne smeta sto ti pises tu o alkoholu i jos kojekakvim stvarima. Ne tice me se. Nego ne mogu da shvatim tvoj mozak, koji ne pise sve to iz meraka, nego iz zlobe da provocira ljude koji u istom tom trenutku pisu o postu na istoj temi. A to je tol'ko ocigledno, i iz aviona se vidi. Interesuje me samo sta hoces da postignes sa tim? Je l' se 'hranis' tim? Realno, ne mo's ti nikoga isprovocirati, samo ces dobiti feedback kao neki dan, koji ti mozes protumaciti kao isprovociranost ali ustvari ni'e. :)
Kakav feedback? Iskreno briga me za postom ovdje se zajebavam sa LBJ i Đubretom sad to sto ima dobrog razloga za zajebanciju je druga stvar, i sto ja to koristim, al za tebe, tvoje misljenje i feedback me zaboli...
Nullius in verba

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2013, 18:26

Heller je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
Mislim na zadnje stranice uglavnom o ramzanu se pise pa sam to rek´o ;) ;)

Nego licno pitanje ti ne pijes? Jel´ ti smeta kada tamo neko pije?

@mma_hz ja sam mislio na ove "vikendase"
Ne idem na mjesta gdje se toci alkohol...vjerujes i ne primjecujem previse ljudi...samo stare dede pred granapima u mahali..njim mi je nekako zao..sve na teku..porodice propale..ne kazem da je kod svakako to slucaj...al iskreno kazem kad bi ja izlazio sa namaza iz dzamije i da vidim covjeka koji pije ispred..samo bih rekao "da mu dragi Allah dz.s. oprosti "i prosao dalje..nije moje da "bijem" i da sudim.. ;)
FK SARAJEVO.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2013, 18:26

Kazniće tebe Allah mučki provokatoru :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 18:28

legenda reala je napisao/la:Kazniće tebe Allah mučki provokatoru :mrgreen: :mrgreen:
Reko bi nesto u maniru Mamića al neću :lol: :lol: :lol: :lol:
Nullius in verba

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 18:30

filip13 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Heller je napisao/la:Da mi je vidjet mudonju koji ce mi zabranit da u 3 popodne ispijam pivu u Checku iza one džamije kod česme ;)

Zašto muslimanima smeta moja piva? Jel mu guram pod nos, jel ga tjeram da pije? Za cigare je vec drukcije jer je tu i dim.
Nije pitanje smetanja vec necije kulture, odgoja. Da li je uredu da ti pored dzamije sjedis i pijes pivu usred Ramazana? Kod kuce mozes radit sta hoces, ali pored vjerskih objekata mozes ispostovati to. T je ono najmanje sto mozes uradit.

pa bukvalno pored džamije vjerovatno neće niko piti alkohol,to bi samo budala radila,ali ne smije biti zabrane
Vjeruj da ima i takvih budala :mrgreen:[/quote]

šta ćeš,njihov obraz,njihova stvar

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 18:31

@Heller

Da li mi smeta ili ne nije toliko bitno. Svako sebi radi i ja to poštujem. Ko sam to ja da osuđujem nekoga. Jedini što mi smeta su različiti novinski članci gdje čitam pijani vozač usmrtio nekoga (nevinog). Ostalo opet ponavljam, svako sebi.

@Filip

Nisam znao do sada da si iz Zenice :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 18:32

Neutral je napisao/la:@Heller

Da li mi smeta ili ne nije toliko bitno. Svako sebi radi i ja to poštujem. Ko sam to ja da osuđujem nekoga. Jedini što mi smeta su različiti novinski članci gdje čitam pijani vozač usmrtio nekoga (nevinog). Ostalo opet ponavljam, svako sebi.

@Filip

Nisam znao do sada da si iz Zenice :D

sad znaš

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 jul 2013, 18:32

Kakav feedback? Iskreno briga me za postom ovdje se zajebavam sa LBJ i Đubretom sad to sto ima dobrog razloga za zajebanciju je druga stvar, i sto ja to koristim, al za tebe, tvoje misljenje i feedback me zaboli...
Ovakav odgovor samo potvrdjuje da je tacno ono sto sam gore napisala. Toliko o demokratiji, kulturi konverzacije, toleranciji itd. od strane onoga koji je maloprije vazio o istom. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 18:34

Neutral i mma_hz hvala na odgovoru to me i interesovalo. A za te starije je svugdje isto, ostaju ljudi bez posla piju...

Usthipack nisi u krugu forumasa koje citam nit s kojim odrzavam komunikaciju da se ponovim za tebe, tvoje misljenje i feedback me zaboli...
Nullius in verba

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2013, 18:35

Heller je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Kazniće tebe Allah mučki provokatoru :mrgreen: :mrgreen:

A pročitan si mrzitelju svega što ima veze sa Islamom, ti si najveća šteta za Bošnjake :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 18:35

Filip je legenda, uvijek kratki i tačni postovi na nba temama :)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 18:37

legenda reala je napisao/la:
Heller je napisao/la:

A pročitan si mrzitelju svega što ima veze sa Islamom, ti si najveća šteta za Bošnjake :lol: :lol: :lol:
Volim ja ramazanske lepine :mrgreen:
Nullius in verba

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2013, 18:38

Heller je napisao/la:
Volim ja ramazanske lepine :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

A ko ih ne voli :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 9 gostiju.