Sta ces na ovoj temi ako postis? Ovdje ti se ili dize ili psujeCiva je napisao/la:Može svjetljije teme brale , ali kakve su ovo slikice zamal' da post pokvarimConsigliere je napisao/la:Da se okrenemo svjetlijim temama![]()
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mislio sam da ima k'o kakvih nešto hahah , problema oko fejsbuka i toConsigliere je napisao/la:Sta ces na ovoj temi ako postis? Ovdje ti se ili dize ili psujeCiva je napisao/la:Može svjetljije teme brale , ali kakve su ovo slikice zamal' da post pokvarimConsigliere je napisao/la:Da se okrenemo svjetlijim temama![]()
Tako blizu, a tako daleko.
- Consigliere
- Kontakt:
Civa je napisao/la: Mislio sam da ima k'o kakvih nešto hahah , problema oko fejsbuka i to
Dananji fb: Mezaruci
Jer bojleri vise nisu IN
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Taman za iftara! 
Ili za poslije teravije ?Consigliere je napisao/la:Taman za iftara!
- legenda reala
- Kontakt:
a dobro sad, nije manekenka ali može proći za poslije iftarabagrcavi je napisao/la:pa i nije nešto, vidi joj face ko da ima bradu i brkove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Po ovoj slici tesko moze i da prodje nakon godinu dana zatvora...legenda reala je napisao/la:a dobro sad, nije manekenka ali može proći za poslije iftarabagrcavi je napisao/la:pa i nije nešto, vidi joj face ko da ima bradu i brkove
A ti Anela

Ima brkove 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Mora da su muski ljubomorni na njene brkove 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobre obje, ova gore sa istaknutim "plucima" i ova u kupacem. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Neko normalan napokon xdElegant je napisao/la:Dobre obje, ova gore sa istaknutim "plucima" i ova u kupacem.
Pa dobro, pomalo jesam i zahtjevanNeutral je napisao/la:A ti Anela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam ljubomoran na njene brkove 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.