Da se najezis

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Insallahterabajt je napisao/la:Kad ga Kerla ovako zabije ako bog da![]()
.
A sta tek oni pisu nakon nasih porza u pripremnimshkembe990 je napisao/la:Ako ovako budu igrali protiv nas mi cemo ih tamo dobit!ako je to ta Viktorija Plzen o kojoj su nam pricali nemoramo se bojati,ljudi nisu sastavili tri pasa nabijaju loptu ko Travnik kad povede pa samo izbijaj!samo nek za koji dan ponove ovakvu utakmicu i to je to!
platio bi ti labuda, da ti dovedu Goetzea i Reusa... opet bi nasao manu... ako ti je puno, ti nemoj kupovat i gotovo... ja vjerujem da ce klub biti mnogo na gubitku, jer ti neces doci zbog "lopovske" uprave i "lopova" Osima, kao i Radmilo, jer ce krkat pecenu teletinu... mnogo ce nedostajat vasa verbalna paljba po igracima...Limonene je napisao/la:nismo mi bezobrazni nego je klub. da ce n meni sad dovesti par igraca platio bi ja njemu kartu 200KM jug ako treba, skupio bih se, ali da mu dajem pare a znam da nece nikog dovesti reci ce da za nas nema igraca, nece moci.champions1921 je napisao/la:![]()
A silne li ljubavi prema Zelji a zao vam 60-90KM dati klubu za godinu dana.. A svi kukamo kako nema kvalitetnih pojacanja.. 5-8KM mjesecno puno a klubu nebi trebalo biti puno dati 100.000 za neko prosjecno pojacanje.. Fakat ovdje je mnogima svrha iskljucivo pljuvanje i sirenje neke negativne atmosvere, a to uredno rade pravdajuci se da je to njihovo misljenje.. To nije "misljenje" vec obican bezobrazluk i licemjerstvo..
Nece se nikad roditi onaj ko ce nama svima ugoditi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.