FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako se vi budete uzdali u Galina,onda premijer lige nećete zadugo vidjet,,,al sačekajte početak lige i brzo će te se uvjerit,,,u Bratstvu bio taraba,,
Daj kako Jaranovica dovesti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
3 puta igrač mjeseca i na kraju igrač sezone. Ako si uopšte pratio ovu ligu onda trebalo da znaš za njega da je u ovoj sezoni bio u Radničkom kao i Grado u Slobodi, Panta u Bratstvu, Pinjuh u Branitelju, Dedić u Vitezu, Duro u Kaknju, Kaić u Troglavu, Mujić u Banovićima, Trejić u Jedinstvu itd itd. To su igrači koji su se isticali na rosterima svih ekipa.2343 je napisao/la:koju poziciju igra ? Mora da je neki prejak igrac, kad (ako) mu daju toliko na ruke ?!dino_tuzla je napisao/la:Sta bi sa onim Jaranovicem iz Lukavca? Cujem Lovic prica da mu bihacko Jedinstvo ponudilo 5000 na ruke plus 600 platu,smjestaj i hranu. Cini mi se da je ovo super cijena za onakvog igraca.
Postoje ljudi koji znaju koga treba dovesti, pa vidite da smo doveli pola ove lige, stotinu ljudi, isto toliko zelja 

🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a jest Tinjic "plakao" za Jaranovicem, i realno samo neko takav igrac nam i fali. Mozda malo defanzivnije lijevo krilo.
A Azmir je vec uradio dovoljno za Slobodu pa taman da i ne udjemo u cirkus ligu. jedino cega se bojim su tuzbe za dugovanja tj njihovo simultano pristizanje kad vide da je Sloboda malo stala na noge.
jos jedno 100.000-200.000 KM u simlutanim tuzbama i nama je kljuc u bravu, jer koliko god para Azmir imao nije lud sam da kesira toliko vlastitih para. A koliko dusmana imamo u ovom gradu ako postoji i najmanja mogucnost za tako nesto povuci ce je. Vidjeli smo sta su bili u stanju uradit od kluba.
A Azmir je vec uradio dovoljno za Slobodu pa taman da i ne udjemo u cirkus ligu. jedino cega se bojim su tuzbe za dugovanja tj njihovo simultano pristizanje kad vide da je Sloboda malo stala na noge.
jos jedno 100.000-200.000 KM u simlutanim tuzbama i nama je kljuc u bravu, jer koliko god para Azmir imao nije lud sam da kesira toliko vlastitih para. A koliko dusmana imamo u ovom gradu ako postoji i najmanja mogucnost za tako nesto povuci ce je. Vidjeli smo sta su bili u stanju uradit od kluba.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ligu i nisam bas pratio (ne pratim bh nogomet), pratim jedinstvo i donekle par klubova sa kantona (iz ove lige), ostalo ne. Vidim dosta ga ljudi hvali, što bi značilo da ima kvalitet. Ne vidim razloga da on dolazi u bihać, pored radničkog i slobode (koja se polako diže, što igrački što financijski). A i uprava (jedinstva) je već odbila nekoliko igrača (dobrih igrača, bišćana, momaka sa kantona) zbog "visokih" zahtjeva, pa i ne vjerujem baš da će da njega dovode, jer nije to mali trošak bez obzira na njegov kvalitet jer jedinstvo i nije "klub s parama".Casp3r je napisao/la:3 puta igrač mjeseca i na kraju igrač sezone. Ako si uopšte pratio ovu ligu onda trebalo da znaš za njega da je u ovoj sezoni bio u Radničkom kao i Grado u Slobodi, Panta u Bratstvu, Pinjuh u Branitelju, Dedić u Vitezu, Duro u Kaknju, Kaić u Troglavu, Mujić u Banovićima, Trejić u Jedinstvu itd itd. To su igrači koji su se isticali na rosterima svih ekipa.2343 je napisao/la:koju poziciju igra ? Mora da je neki prejak igrac, kad (ako) mu daju toliko na ruke ?!dino_tuzla je napisao/la:Sta bi sa onim Jaranovicem iz Lukavca? Cujem Lovic prica da mu bihacko Jedinstvo ponudilo 5000 na ruke plus 600 platu,smjestaj i hranu. Cini mi se da je ovo super cijena za onakvog igraca.
Da ne raspravljamo dalje, nije u skladu s temom, saznao sam šta me zanimalo ... Pozz

Suština cijele priče je da se moraju potrošite pare ako se želi zauzeti visok plasman. Odnosno, nama samo 1. mjesto igra igru, ostalo nas ne smije zanimati.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mora da je se nešto dobro desilo ili će se desiti. Ne vjerujem da bi ti to bez razloga napisaozlajci je napisao/la:Sloboda do groba

075
prekjucer sam stao sa momkom nakon treninga dok je cekao prevoz i pitao ga kako mu se sve cini, a on rece, ma Sloboda je Sloboda, te da je najvise iz tog razloga dosao u Tz, jer ima zelju da napreduje, a ovdje je uvidio tu sansu, jeer smatra da jos uvijek nije zakasnio da nesto napravi., te da je tu dosao najvise iz tih razloga, te da nema nikakve extra uslove u odnosu na vecinu drugih igaca , jerr kako.kaze nema u Bosni u fudbalu para, te da nije ni dosao ovdhe da ih zaradi. Cini mi se ok neki momak, pa vidjeti cemo.
o kome se radi?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Mislim da bi to mogao biti Mirhad...
golmanu Hadzicu, htio sam se nadovezati na onaj post koji je Rafael zapoceo.JTS je napisao/la:o kome se radi?
ok, hvala .. značio bi nam dobar golman, a izgleda da on to i jeste, barem su ga 'nahvalili' neki momci ovdje na forumuSportfan je napisao/la:golmanu Hadzicu, htio sam se nadovezati na onaj post koji je Rafael zapoceo.JTS je napisao/la:o kome se radi?

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Hadzic je dobar golman,branio je za Rudar,samo sto momak nije dobio pravu sansu,uvijek su se gurali neki ispred njega,a kada je branio uvijek je bio na visini zadatka u vecini tekmi,samo mu treba pruziti podrsku sa tribina,i mirni ste sto se gola tice,sto je jos bolje momak je raja i tu je zbog fudbala i zbog Slobode sigurno,novac mu je uvijek bio u drugom planu 

Rudar Kakanj !!!
Dobar je Hadžić. Bio je kod nas prošlu sezonu, izvukao nas dosta puta. Svaka mu čast, trudi se.
A ovo za Galina, ne vjerujem da ćete toliko biti sretni zbog njega, nadam se da će proraditi, iako ne vjerujem
A ovo za Galina, ne vjerujem da ćete toliko biti sretni zbog njega, nadam se da će proraditi, iako ne vjerujem
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Karic kad prica ja moram pojacat do kraja da bih ga razumio

- tuzlak1987
- Kontakt:
Karicu uvijek misli u nekim drugim sferamaharry_90 je napisao/la:

Samo me nervira sto Mirhada nece da spomene, isto koda ga ne voli nekako

Vidis to nisam ni primjetiotuzlak1987 je napisao/la:Karicu uvijek misli u nekim drugim sferamaharry_90 je napisao/la:
Samo me nervira sto Mirhada nece da spomene, isto koda ga ne voli nekako

A mogao je i onog malog crnju,dusa me boli sto ga nisi ostavili jos nekoliko dana..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.