Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Gomez WC
malo je world class igrača u Calciu, jako malo .. svega par njih 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:Gomez WCmalo je world class igrača u Calciu, jako malo .. svega par njih
Za tebe nije WC igrač koji postigne 26 gola u 44 nastupa u LP, koji je postigao 63 gola u 121 nastupa za jedan Stuttgart te 75 gola u 115 nastupa za Bayern
Igrač kojem treba manje minuta u lp za gol nego što to treba jednom Ronaldu, Eto'o, Makaayu, Trezeguetu, Ibrahimoviću, Kluivertu, Raulu, Inzaghiu, Henryu.
Mašina za davanje golove nije WC player, okej.
Vidis Gomeza sam skroz zaboravio da je dosao, ali jedini je tu koji je najblizi toj WC kategoriji, mada ni on nije. Tevez i Llorente su prosjecni igraci, pogotovo ovaj drugi, dok smradotelli tek treba pokazati dali ce biti ili nece...IlCapitano je napisao/la:Tevez, Llorente, Balotelli, Gomez.Huska je napisao/la:Kad bilo koji klub u Italiji dovede WC igraca, dovest ce ga i Inter, zato do tada imate mahanje po tom pitanju...Dex je napisao/la:Evo, mogu i mene kupit, bolji sam od Vrsaljka, polivalentniji igračKakva transfer politika, imal kojeg WC igrača da dovedu ? Inače, na Inter mislim
Inter je na potezu...
Ako su bolji od igraca Arsenala ne znaci odmah i da su WC igraci.muXmania je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
![]()
To WC igraci. Jedino mozda Tevez, a i to je upitno nakon one pauze.
Svaki od njih bolji od sve ijednog igraca Arsenala. Slobodno mogu reci da bi bilo koji od njih bio ogromno pojacanje za topnike.
Pravi WC igraci u Calciu su Cavani i Vidal, sve ostalo je prosjek, ali i taj prosjek nekada mora zasjati, ali opet daleko od WC igraca.
Olako se igraci ubrajaju u WC, tu nemas svega nekih 10-15 igraca na svijetu, a oni skoro toliko samo iz Calcia nabrojase, lige koja je vise propala nego sto je jaka...
Calcio je skup prosjecnih igraca i onih koji malo odskacu od prosjeka i zahvaljujuci nekim trenerima igraju dobro, jer znaju izvuci iz njih maksimum.
Ako Gomez nije WC onda su u seriji a WC samo Buffon I Vidal!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- EnzoFerrari
- Kontakt:
naravno da nije world class, on je brat bratu sa Džekom u 10 deka
Lewandowski je također u tom društvu
zna se ko su world class napadači: Falcao, Cavani, Van Persie, Rooney, Messi, Drogba, Balotelli, Ibrakadabra ..
u Calciu što ima world class igrača, to su: Pirlo, Balotelli, Buffon, možda Tevez, De Rossi .. Hamšik, Vidal, Hernanes, Marchisio to nisu .. ja bih njih u jednu grupu zajedno, onako, kao odlične igrače, što potvrđuje i statistika
zna se ko su world class napadači: Falcao, Cavani, Van Persie, Rooney, Messi, Drogba, Balotelli, Ibrakadabra ..
u Calciu što ima world class igrača, to su: Pirlo, Balotelli, Buffon, možda Tevez, De Rossi .. Hamšik, Vidal, Hernanes, Marchisio to nisu .. ja bih njih u jednu grupu zajedno, onako, kao odlične igrače, što potvrđuje i statistika
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 12 jul 2013, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:naravno da nije world class, on je brat bratu sa Džekom u 10 dekaLewandowski je također u tom društvu
u Calciu što ima world class igrača, to su: Pirlo, Balotelli, Buffon, možda Tevez, De Rossi .. Hamšik, Vidal, Hernanes, Marchisio to nisu .. ja bih nju u jednu grupu zajedno, onako, kao odlične igrače, ne world class
Okej, golovi lažu, u pravu si ti.
ne moze wc igrac sjedit na klupi.
tako da gomez nije wc igrac
tako da gomez nije wc igrac
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Vidim Vidal nije, sve si s tim reko. Glupo je uopste o ovome raspravljati al eto...
Nek su ovi panjevi iz Pl svi redom WC pa nek gori sve, ne znam samo u kojoj to ekipi iz PL recimo jedan Borja Valero nebi imo mjesta? Serija a ioak nije tako losa koliko je mnogi zele predstaviti, nego dodu ova djeca koja je ne prate pa kenjaju.
Nek su ovi panjevi iz Pl svi redom WC pa nek gori sve, ne znam samo u kojoj to ekipi iz PL recimo jedan Borja Valero nebi imo mjesta? Serija a ioak nije tako losa koliko je mnogi zele predstaviti, nego dodu ova djeca koja je ne prate pa kenjaju.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Serie A lagano vraća svoj status, sa progresom u zadnje 2 godine koji prati dosta klubova neminovan je povratak na stare staze slave.
Najbitnije je da se nastavi ovaj trend rasta. Igrači u Serie A su izuzetno potcijenjeni, pogotovo od njenih kvazi fanova. Ti isti igrači već redovno u najbitnijim mečevima daju lekcije fudbala onima koji važe za nekakve sile, pogotovo se to odnosi na repke za koje igraju 95% igrači iz domaće lige.
Serie A svake godine izrodi par klasa, to se pogotovo vidi u zadnje 2-3 godine, mnoštvo je tu klase, samo je hejterima nemoguće vidjeti dalje od nosa. Serie A je i u svojoj historiji stvarala klase, a ne plaćala milione za njihovo dovođenje.
@JTS, Vidal je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, ali nije klasa.
Najbitnije je da se nastavi ovaj trend rasta. Igrači u Serie A su izuzetno potcijenjeni, pogotovo od njenih kvazi fanova. Ti isti igrači već redovno u najbitnijim mečevima daju lekcije fudbala onima koji važe za nekakve sile, pogotovo se to odnosi na repke za koje igraju 95% igrači iz domaće lige.
Serie A svake godine izrodi par klasa, to se pogotovo vidi u zadnje 2-3 godine, mnoštvo je tu klase, samo je hejterima nemoguće vidjeti dalje od nosa. Serie A je i u svojoj historiji stvarala klase, a ne plaćala milione za njihovo dovođenje.
@JTS, Vidal je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, ali nije klasa.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 jul 2013, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
S kim se i ja raspravljam ljudi moji
Okej, sada kada Gotze, Robben ili Muller budu na klupi automatski prestaju biti WC igrači.
Rooney ima 30 više nastupa u LP i opet samo jedan gol više od Gomeza.
Dovoljno je pogledati broj minuta koji su mu potrebni za to takmičenje.
Po vama Seria A nema nikako WC igrače, a čitava liga im igra u reprezentaciji Italije koja je među top 5 selekcija na svijetu. Falcao je veliki upitnik, trpao je u svim ekipama, no nikada u LP i izabrao je novac a ne da bude zapisan zlatnim slovima. Cavani trpa u napoliu kao što je Gomez u Stuttgartu, s tim da taj Napoli ima duplo bolji tim nego tada Stuttgart.
Ne znam ni što objašnjajem nešto, sačekajmo sezonu pa kada počne trpanje onda će se edit postovi
Okej, sada kada Gotze, Robben ili Muller budu na klupi automatski prestaju biti WC igrači.
Rooney ima 30 više nastupa u LP i opet samo jedan gol više od Gomeza.
Dovoljno je pogledati broj minuta koji su mu potrebni za to takmičenje.
Po vama Seria A nema nikako WC igrače, a čitava liga im igra u reprezentaciji Italije koja je među top 5 selekcija na svijetu. Falcao je veliki upitnik, trpao je u svim ekipama, no nikada u LP i izabrao je novac a ne da bude zapisan zlatnim slovima. Cavani trpa u napoliu kao što je Gomez u Stuttgartu, s tim da taj Napoli ima duplo bolji tim nego tada Stuttgart.
Ne znam ni što objašnjajem nešto, sačekajmo sezonu pa kada počne trpanje onda će se edit postovi
Gomez je WC napadac i drago mi je sto je presao u Fiorentinu, koja je trebala da igra LP ali protiv sudjenja se nije moglo..
Čuj Vidal nije WC igrač

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Vidal je tu negdje, nek ponovi još sezonu - dvije kao prošlu i reći ću da jeste WC .. uglavnom, kao što rekoh, tu je negdje, isto kao da sam napisao da je neki levat .. Hamšik je igrač sa potencijalom da postane world class, trenutno to nije
a jest' ovaj zapeo za Gomeza, kao da mu je brat rođeni .. pa ima i Luca Toni odličnu statistiku, čovjek postao "fudbaler" sa 26 godina .. Diego Milito, odličan napadač, al' ne world class
pa kako te bolan nije sramota stavljati Gomeza u istu rečenicu sa Ibrom, Falcaom, Cavanijem, Van Persijem, Rooneyjem, Messijem, Balotellijem, Drogbom??? jesi li ti svjestan šta pišeš???
vidio sam Gomeza protiv Chelseaja, frajer šuta svugdje osim u gol .. pa njega je Mandžukić izbacio iz ekipe, heeej Mandžukić?! pa samo me zanima kako je world class igrač izgubio mjesto od Mandžukića
zašto se Bayern Munchen riješava world class igrača
world class igrači su oni koji mogu odlučiti tekmu uvijek i jednim potezom, Gomez je napadač kao Džeko, kao Toni, kao Milito, kao Lewandowski .. oni su ništa bez saigrača, ništa
pusti bolan te statisike, nije sve u tome
a jest' ovaj zapeo za Gomeza, kao da mu je brat rođeni .. pa ima i Luca Toni odličnu statistiku, čovjek postao "fudbaler" sa 26 godina .. Diego Milito, odličan napadač, al' ne world class
pa kako te bolan nije sramota stavljati Gomeza u istu rečenicu sa Ibrom, Falcaom, Cavanijem, Van Persijem, Rooneyjem, Messijem, Balotellijem, Drogbom??? jesi li ti svjestan šta pišeš???
vidio sam Gomeza protiv Chelseaja, frajer šuta svugdje osim u gol .. pa njega je Mandžukić izbacio iz ekipe, heeej Mandžukić?! pa samo me zanima kako je world class igrač izgubio mjesto od Mandžukića
world class igrači su oni koji mogu odlučiti tekmu uvijek i jednim potezom, Gomez je napadač kao Džeko, kao Toni, kao Milito, kao Lewandowski .. oni su ništa bez saigrača, ništa
pusti bolan te statisike, nije sve u tome
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nemaš ti veze.
Uživaj i dalje u svojim ograničenim ubjeđenjima o definiciji WC igrača.
Ciao.
Uživaj i dalje u svojim ograničenim ubjeđenjima o definiciji WC igrača.
Ciao.
Grehota je svrstati Gomeza u WC igrace. Ali svako ima svoje ubjedjenje. 
Huska je napisao/la: Tevez i Llorente su prosjecni igraci, pogotovo ovaj drugi

Carli, pribilježi ovo, počelo je.
#MaxOUT
#MaxOUT
A po cemu je to Vidal WC igracshzna je napisao/la:Čuj Vidal nije WC igrač
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
Kako misliš po čemu, Vidal je najbolji veznjak današnjice?!malenica je napisao/la: A po cemu je to Vidal WC igrac, mislim stvarno danas možeš svašta pročitat na forumu
#MaxOUT
#MaxOUT
Ti to ozbiljno il se zajebavaš?Pogba je napisao/la:Kako misliš po čemu, Vidal je najbolji veznjak današnjice?!malenica je napisao/la: A po cemu je to Vidal WC igrac, mislim stvarno danas možeš svašta pročitat na forumu
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.