Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
majke mi udjem na temu arsenala samo da se nasmijem, koji ste vi kraljevi

Da, abd kraljevi Engleske sljedeće sezone.
ma bolje vi nego unitedAA23 je napisao/la:Da, abd kraljevi Engleske sljedeće sezone.
najveća glupost što sam pročitoLondonarsenal je napisao/la:Arsenal da dovede bilo koga ne moze biti favorit za titulu prije Uniteda. Ako dovede pet igraca boljih nego sto ima United tada nece biti uigrani i tako sve u krug. Ali sto moramo biti favoriti, neka dodju trojica od ovih klasnih igraca biti ce odlicno a ako to Wenger poslozi trofej ce doci.
Vođa zna.
Teško pored Liverpula, pa vidjeli smo prognozu jednog Sky SportaAA23 je napisao/la:Da, abd kraljevi Engleske sljedeće sezone.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ajd i ti reci da je Arsenal favorit za titulunedim1993 je napisao/la:najveća glupost što sam pročitoLondonarsenal je napisao/la:Arsenal da dovede bilo koga ne moze biti favorit za titulu prije Uniteda. Ako dovede pet igraca boljih nego sto ima United tada nece biti uigrani i tako sve u krug. Ali sto moramo biti favoriti, neka dodju trojica od ovih klasnih igraca biti ce odlicno a ako to Wenger poslozi trofej ce doci.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Nisam mislio na kvalitet Uniteda nego na to da dovodjenje vise igraca u jednom prelaznom roku ne moze biti dobro jer tim se ne moze uigrati. Kada bi Arsenal doveo pet velikih pojacanja kao sto se spominjalo vjerujem da to ne bi na dobro izaslo.nedim1993 je napisao/la:ni blizu, al to o mančesteru je smiješno
Londonarsenal je napisao/la:Nisam mislio na kvalitet Uniteda nego na to da dovodjenje vise igraca u jednom prelaznom roku ne moze biti dobro jer tim se ne moze uigrati. Kada bi Arsenal doveo pet velikih pojacanja kao sto se spominjalo vjerujem da to ne bi na dobro izaslo.nedim1993 je napisao/la:ni blizu, al to o mančesteru je smiješno
Cuj nebi.. svako pojacanje valja, jer pod 1. nece Wenger kupit kloca i budalu to da znas, ( malo je fulio sa Giroudom ali dacemo mu narednu sezonu )
Wenger sta radi u posljednje vrijeme samo kupuje klocove.AA23 je napisao/la:Londonarsenal je napisao/la:Nisam mislio na kvalitet Uniteda nego na to da dovodjenje vise igraca u jednom prelaznom roku ne moze biti dobro jer tim se ne moze uigrati. Kada bi Arsenal doveo pet velikih pojacanja kao sto se spominjalo vjerujem da to ne bi na dobro izaslo.nedim1993 je napisao/la:ni blizu, al to o mančesteru je smiješno
Cuj nebi.. svako pojacanje valja, jer pod 1. nece Wenger kupit kloca i budalu to da znas, ( malo je fulio sa Giroudom ali dacemo mu narednu sezonu )
- Londonarsenal
- Kontakt:
Moja zelja je Fellaini i uz jos dva kvalitetna pojacanja. Ali ko god da dodje Cazorla mora da igra AMF poziciju jer sa njim na toj poziciji Arsenal je najjaci i tako najvise dobija. Fellaini uz Wilsherea u sredini mislim da bi bio odlican i ne vidim bolje rjesenje od toga. Potreban nam je napadac nesto tipa Suarez ako vec ne moze on da dodje a cisto sumnjam da hoce. Protiv Fabregasovog povratka ne bih imao nista ali i za to su sanse minimalne tako da se uopste ne nadam.
- Marsal
- Kontakt:
Pa kako onda tebe još nije kupio?Limonene je napisao/la: Wenger sta radi u posljednje vrijeme samo kupuje klocove.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Slusajte ovog momka. Ima ukusa i u muzici i u fudbalu. Velika buducnost je pred njim.nedim1993 je napisao/la:Suarez i fabregas, i pravimo čuda
Ma ne tebe licno sam mislio.AA23 je napisao/la:Greivis, ako misliš na Shavu, nije naš.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kupio mene ili onog nesretnog girouda isti mu ....Marsal je napisao/la:Pa kako onda tebe još nije kupio?Limonene je napisao/la: Wenger sta radi u posljednje vrijeme samo kupuje klocove.
Limonene se nikako ne uklapa u dominantnu strukturu ovdje. Doduse, ima i ona neznalica Head ili ti Jaffa keks.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Dominantna kao Arsenal ovih sezona. ne zezaj, gotivim ja arsenal bas, samo me nervira sto ne mogu dovesti neke bas jake igrace kao prije. sjetim se berkampa i one generacije place mi se.Greivis je napisao/la:Limonene se nikako ne uklapa u dominantnu strukturu ovdje. Doduse, ima i ona neznalica Head ili ti Jaffa keks.
Greivis je napisao/la:Limonene se nikako ne uklapa u dominantnu strukturu ovdje. Doduse, ima i ona neznalica Head ili ti Jaffa keks.
dobar je head, samo ne valja mu što baca hejt na predvodnika napada na titulu zirokoptera
Vođa zna.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Arsenal ovaj prelazni rok mora da dovede neko veliko pojacanje jer su odugovlacili na pricu da nemaju jer vracaju kredite. Vracali su ih do ove godine i sada svi navijaci ocekuju velika pojacanja jer su bili strpljivi tolike godine. Ako ne bude velikih pojacanja mislim da ce biti protesti a to nikako ne treba ni Wengeru ni upravi. Ovo je odlucujuci prelazni rok za Arsenal i jednostavno mora da dodje do velikog transfera.Limonene je napisao/la:Dominantna kao Arsenal ovih sezona. ne zezaj, gotivim ja arsenal bas, samo me nervira sto ne mogu dovesti neke bas jake igrace kao prije. sjetim se berkampa i one generacije place mi se.Greivis je napisao/la:Limonene se nikako ne uklapa u dominantnu strukturu ovdje. Doduse, ima i ona neznalica Head ili ti Jaffa keks.
I Berkamp doveden ko flopinaLimonene je napisao/la:Dominantna kao Arsenal ovih sezona. ne zezaj, gotivim ja arsenal bas, samo me nervira sto ne mogu dovesti neke bas jake igrace kao prije. sjetim se berkampa i one generacije place mi se.Greivis je napisao/la:Limonene se nikako ne uklapa u dominantnu strukturu ovdje. Doduse, ima i ona neznalica Head ili ti Jaffa keks.