Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I oklagija je opasna
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Proslijedi meni tu što dobro kuha, volim sirnicu jesti za Ramazan, najlakše mi legne

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Marsal je napisao/la:#ŽeneZnajuRukovatiSamoOklagijomNikakoOružjemnedim1993 je napisao/la:marsal Sve kontam da je feministica. baciće mi bombu na kuću
Dinamit u obliku oklagije.
@Greivis i ona je dinamit
zvala me na iftar na sirnicu hahah
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
#JeLiToITiPostišLegendolegenda reala je napisao/la:Proslijedi meni tu što dobro kuha, volim sirnicu jesti za Ramazan, najlakše mi legne![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
#SamoProfileTrazislegenda reala je napisao/la:Proslijedi meni tu što dobro kuha, volim sirnicu jesti za Ramazan, najlakše mi legne![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2760" onclick="window.open(this.href);return false; skini vo sto je postavi @brunocontiBelieve je napisao/la:Kako da skinem onaj Tennis Elbow 2011 i da ga igram
P.S. Samo. reg preko fb.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
I džaba ovaj opet neda drugariceMarsal je napisao/la:#JeLiToITiPostišLegendolegenda reala je napisao/la:Proslijedi meni tu što dobro kuha, volim sirnicu jesti za Ramazan, najlakše mi legne![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- legenda reala
- Kontakt:
Đe mi je Steph
jel stigo s teravije
#GdjeJeZapelonedim1993 je napisao/la:
#EvoDodjeIOvaKojuNiUKomSlucajuNeTrebaZeniti
#StephBadmintonaIspredKuceIgra
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
#NiUSlucajuOpstankaLjudskogRodaGreivis je napisao/la:#GdjeJeZapelonedim1993 je napisao/la:
#EvoDodjeIOvaKojuNiUKomSlucajuNeTrebaZeniti
#StephBadmintonaIspredKuceIgra
Vođa zna.
Steph jel voziš bob u slobodno vrijeme ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
#NeZnamJelToTrebaDaBudePitanjeIlKonstatacijanedim1993 je napisao/la: #NiUSlucajuOpstankaLjudskogRoda
#SigurnoDaNeNiUKojemSlucaju
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
#konstatacijaGreivis je napisao/la:#NeZnamJelToTrebaDaBudePitanjeIlKonstatacijanedim1993 je napisao/la: #NiUSlucajuOpstankaLjudskogRoda
#SigurnoDaNeNiUKojemSlucaju
[youtube][/youtube]
#VidiGa #Leđend
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 42 gosta.