Olimpik Sarajevo

Glodar
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Glodar » 09 jul 2013, 00:16

pabizo je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
svejedno je napisao/la:Buljubasic ce najvjerovatnije biti prebacen iz juniora u prvi tim zimus.
Hoce li Adin Husic pristupiti ove godine?
Ko nam igra po ljevoj strain.
Ćurguz Zoran, strašan igrač :mrgreen:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 jul 2013, 00:35

pabizo je napisao/la:Ko nam igra po ljevoj strain.
Imaju na primjer:
Lijevi bek: Alem Merajic
Lijevi vezni: Haris Duljevic

Moze biti da stave jos koga na tim pozicijama, znam da Rizvanovic i Mujezinovic igraju na kao desni bekovi i mozda bi im isto odgovaralo na lijevoj strani. Inace Lede moze igrati i vezni i bek i napad i golmana i trenera i asistenta i publiku i sudiju i sve zivo i mrtvo moze covjek igrati :P Legenda legendarna.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 jul 2013, 00:43

I da napomenem ako ima ko da nije saznao:
Nema Torlakaaaa :D ode on sa Bekricem prema Iranu. Cak u istom klubu ce igrati.

Nije mi skroz zao, jer imamo mladica koji bi htjeli da igraju, i vjerujem u njima da imaju moc postati nesta.
Zelja bi mi bila da vidim Zajku Zebu i Muhameda Subasica da makar zavrse karijere u Olimpicu. =D
I onaj Emra Tahirovic da proba, samo zato sto je i on Sarajlija, i mlad je, a da vidim bas moze li biti od njega nesta.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jul 2013, 08:40

Mokroguz je napisao/la:
pabizo je napisao/la:Ko nam igra po ljevoj strain.
Imaju na primjer:
Lijevi bek: Alem Merajic
Lijevi vezni: Haris Duljevic

Moze biti da stave jos koga na tim pozicijama, znam da Rizvanovic i Mujezinovic igraju na kao desni bekovi i mozda bi im isto odgovaralo na lijevoj strani. Inace Lede moze igrati i vezni i bek i napad i golmana i trenera i asistenta i publiku i sudiju i sve zivo i mrtvo moze covjek igrati :P Legenda legendarna.
HVALA .

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jul 2013, 04:05

Zapoceo je rad oko jos jednog video snimka i postera/promo slika, ovaj ce biti po miljardu puta bolji od onih proslih. Informacije oko toga ce biti prisutni u jazbini pod "Video, slike, medija i clanci u novinama"! :)

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jul 2013, 09:19

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 jul 2013, 01:42

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jul 2013, 15:50

Nisam znao da Budo nije vise u olimpicu znaci osim igraca i uprava se osipa...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jul 2013, 16:13

pile87 je napisao/la:Nisam znao da Budo nije vise u olimpicu znaci osim igraca i uprava se osipa...
Gracic je bio alfa i omega Olimpika,tako da je cijela uprava mogla napustiti nebi niko ni primjetio.
I sta kaze Budo,sto je otisao :?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 12 jul 2013, 16:17

Nema tu nikakve afere što bi neki željeli. Olimpic ide dalje.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jul 2013, 16:20

open je napisao/la:Nema tu nikakve afere što bi neki željeli. Olimpic ide dalje.
Ma to je jasno.Otisli neki preplaceni igraci,dosli neki neafirmisani i manje placeni da se ekipa dugorocno gradi.Vjerovatno je i Olimpik usao u neku stabilnije razdoblje poslije par transfera pa sebi moze da priusti takvo nesto.Polahko ce graditi igrace,forsirat omladinski pogon i odrzavat se stabilnim.Kostur ekipe je ipak ostao i uz par mladica i novih pojacanja fino ce to izgledati.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 jul 2013, 19:29

pile87 je napisao/la:Nisam znao da Budo nije vise u olimpicu znaci osim igraca i uprava se osipa...
Uh, uh, cuj ti njega.

slika

Olimpic do sada ovog ljeta jedini klub da primi ista od transfera(300.000 €), a svaki klub je napustio dosta igraca.
Pa coj'ce prosle godine Olimpic zaradili 250.000 € na Harbi koji je vrijedio 225.000 €, a Zeljo Zebu(nas produkt) prodali za 50.000 € dok je vrijedio 750.000 € i Sarajevo Husejinovica prodali za 50.000 € dok je vrijedio 600.000 €. :lol:
I evo sad ode Bogicevic i Bekric iz Zelje, Hadzic i Torlak iz Sarajeva, i to sve besplatno.
Ko se to osipa?

I ako su Evropska takmicenja do sada i prijateljske ikakva indikacija kvaliteta klubova, Olimpic u ovom tempu bi mogao lagano i titulu ove godine osvojiti ako ostali klubovi ne dokazu se. Jer 5 pobjeda za red nije slucajnosti koliko god rivali to mrze.

Nego ne cudi me da narod i dalje prica i u buduce ce pricati svasta. A posebno medju buducim rivalima Olimpica(Ne samo Zeljo i Sarajevo) ce sigurno tracati dosta, jer su ipak rivali. Zeljo je odavno formiran, prije Sarajeva, i cak do dan danas nisu se pomirili, zato ne ocekujem da ce se nama neko smilovati ni za stoljece i pola sekunde.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 12 jul 2013, 19:38

Olimpic je klub sa najvise ispaljenih supljaka i ovo sto su oni zaradili na transferima otkako je tu Don Gracic im ne bi bilo dovoljno ni da plate sve racune....Cuj Olimpic zaradjuje na transferima :lol: :lol: :lol: Pa jedno 10x su vise potrosili.... I molim te on se poredi sa Zeljom koji je u tom periodu mnogo vise zaradio od Olimpica....

A to za transfermarket cijene :lol: :lol: :lol: Je l' de jedan Caroll kosta 40mil eura ili recimo jedan LLorente ne vrijedi nista jer je presao za 0 eura, dok ebeni Harba vrijedi 225k eura :lol: :lol: :lol: ....

To za Zebu, mozes bacati supljake nekom dr... Zajko je poceo karijeru u Zelji pa je onda presao u Olimpic na pozajmicu..... Pa u Brotnjo, pa u Zrinjskim itd.....

Znaci kod vas je najveci cirkus na temi, a samo reci @Mokri koji si ti od ovih bivsih ''navijaca'' Olimpica koji su ranije pisali na forumu pa su se umirovili, a ono sto znamo sa sigurnoscu je da si Gracicev odnosno Olimpicov zaposlenik....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 jul 2013, 19:49

Eki Zeba izdanak Olimpikove škole. :lol: :lol: :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 jul 2013, 19:53

MrMuscle je napisao/la:Olimpic je klub sa najvise ispaljenih supljaka i ovo sto su oni zaradili na transferima otkako je tu Don Gracic im ne bi bilo dovoljno ni da plate sve racune....Cuj Olimpic zaradjuje na transferima :lol: :lol: :lol: Pa jedno 10x su vise potrosili.... I molim te on se poredi sa Zeljom koji je u tom periodu mnogo vise zaradio od Olimpica....

A to za transfermarket cijene :lol: :lol: :lol: Je l' de jedan Caroll kosta 40mil eura ili recimo jedan LLorente ne vrijedi nista jer je presao za 0 eura, dok ebeni Harba vrijedi 225k eura :lol: :lol: :lol: ....

To za Zebu, mozes bacati supljake nekom dr... Zajko je poceo karijeru u Zelji pa je onda presao u Olimpic na pozajmicu..... Pa u Brotnjo, pa u Zrinjskim itd.....

Znaci kod vas je najveci cirkus na temi, a samo reci @Mokri koji si ti od ovih bivsih ''navijaca'' Olimpica koji su ranije pisali na forumu pa su se umirovili, a ono sto znamo sa sigurnoscu je da si Gracicev odnosno Olimpicov zaposlenik....
Meni nije jasno zašto ti i onaj gore što nikada ništa ovdje nije pametno napisao dolazite ovdje da provocirate i samo gluposti pišete i provocirate.Valjda će neko od moderatora reagovati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jul 2013, 19:59

pile87 je napisao/la: levatu Budo je direktor kluba bio nikakv igrac .... ne znate ni za koga navijate za Gracica najbolje :lol:
24.05.2013 objavljeno
Predstavljena direktorica
Na današnjoj press konferenciji objelodanjene su promjene u administraciji kluba. Novo lice je Bisera Gracić koja će u budućnosti obavljati funkciju generalne direktorice, dok će Nermin Demirović biti tim menadžer.
- Ukazano mi je veliko povjerenje i učinit ću sve da to opravdam. Do sada je u Olimpicu urađeno puno toga i nadam se da ćemo neke stvari još unaprijediti. Sada želimo da naša ekipa izbori Evropu - rekla je Gracić.
et toliko ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jul 2013, 20:02

arhimed89 je napisao/la:
pile87 je napisao/la: levatu Budo je direktor kluba bio nikakv igrac .... ne znate ni za koga navijate za Gracica najbolje :lol:
24.05.2013 objavljeno
Na današnjoj press konferenciji objelodanjene su promjene u administraciji kluba. Novo lice je Bisera Gracić koja će u budućnosti obavljati funkciju generalne direktorice, dok će Nermin Demirović biti tim menadžer.
- Ukazano mi je veliko povjerenje i učinit ću sve da to opravdam. Do sada je u Olimpicu urađeno puno toga i nadam se da ćemo neke stvari još unaprijediti. Sada želimo da naša ekipa izbori Evropu - rekla je Gracić.
et toliko ;)
Nije ni ovo istina, nije covjek vise ni tim menadzer, skroz je napustio klub !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jul 2013, 20:56

pile87 je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
24.05.2013 objavljeno
et toliko ;)
Nije ni ovo istina, nije covjek vise ni tim menadzer, skroz je napustio klub !
Daj @pile neku lijepu vijest,sve crnjak na crnjaka
Jel makar Bisera u klubu i dalje :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 jul 2013, 21:45

Budo je za one koji ne znaju bio svojevrememo golman Olimpica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 jul 2013, 23:29

Jesu li to nam poslali ambasadore sad da se svadjaju? Ahahah
MrMuscle je napisao/la:Olimpic je klub sa najvise ispaljenih supljaka i ovo sto su oni zaradili na transferima otkako je tu Don Gracic im ne bi bilo dovoljno ni da plate sve racune....Cuj Olimpic zaradjuje na transferima :lol: :lol: :lol: Pa jedno 10x su vise potrosili.... I molim te on se poredi sa Zeljom koji je u tom periodu mnogo vise zaradio od Olimpica....
Necije manijacke zivce gore :D :D :D Ljutis li se duso moj draga? Ma dodji mi u zagrljaj sunce moje zamraceno!
Nemas se sta pravdati supljim izjavama, daj nam dokaze kad ste vi takvi miljunasi, jer fukare kao mi jedva izprosimo par stotina hiljada eura - a to nije ni kusur vama velikanima koji zaradjujete na sve i jednog igraca, je l' tako? Mozete kupiti svoju drzavu za one pare koje ste dobili za Bogicevica aa?
MrMuscle je napisao/la:A to za transfermarket cijene :lol: :lol: :lol: Je l' de jedan Caroll kosta 40mil eura ili recimo jedan LLorente ne vrijedi nista jer je presao za 0 eura, dok ebeni Harba vrijedi 225k eura :lol: :lol: :lol: ....
Jok, eto ni transfermarkt nema pojma da Svraka i Yoshida vam ustvari vrijede po 100 miljardi eura :lol:
Koje to hiljadama naroda ima, majke ti, da dokumentuje nase prodaje prije nego vase? Zar niste vi bolje organizovani i dokumentovani?
Pogledaj samo ako nisi slijep koliko su vasi transferi bolje navedeni, a nasi tu nisu podpuno navedeni. Govori ti li to ista Kopernike?
Znam da svakako ce te se hvaliti sta god da se desi i da bi ste bili u petoj seljackoj ligi Busovaca i da su vam igraci po fening skupi, jer to navijaci rade, ili hoces li mi tvrditi da ste svi vi, koliko vas ima, toliko lijeni da ce te zapisati sve transfere Zeljeznicara na transfermarkt a tesko vam zapisati zarade svog kluba ako imate koje?? Zapisani su vam Sehic, Dzeko, Cocalic prije i jos mnogih a ove i prosle sezone gdje su te pare koje je Zeljo zaradio vise nego Olimpica? Znas, snovi i realnosti cini mi se su razlicita stvar, ne bavim se toliko filozofijom pa nisam siguran, ali eto ti znas pa de me nauci.
Medjutim izgleda ima vise nas nego vas pa bolje dokumentuje se o nama. :lol: :lol:
Ti znas dobro da ima vise Manijaka nego nas, i bolje ste organizovani, a suti se o tim nekim parama na transfermarkt, niti sam igdje drugo vidio da se pise ili spominje neke pare uopste za druge igrace, samo se prica kad ce se prodati Adilovic i Svraka i kad ce Dzeko preci iz ManCity da vam dadne to para.
MrMuscle je napisao/la:To za Zebu, mozes bacati supljake nekom dr... Zajko je poceo karijeru u Zelji pa je onda presao u Olimpic na pozajmicu..... Pa u Brotnjo, pa u Zrinjskim itd.....
Ma da, nije pisalo u Football Manager igrici pa nisi znao.
Hoces da kazes da je vas jedan profesionalac iz seniora morao nama uci prvo u Olimpicovim juniorima da bi tek kasnije mogao uci u seniorima? Sram te bilo kako vrijedjas Zelju! :P
Znam za nesvrstani izvor koji govori da je igrao u juniorima Olimpica prvo.
Ako nije u pravu, priznajem, ako jest, priznaj.
Inace znam da je prije igrao u seniorima Olimpica nego u seniorima Zelje, a u Zelji je bio na posudbi iz Brotnjo Citluka kad je prvi put igrao za Zeljinim seniorima. Nego poenta je prodali ga Zeljo za 50.000 € dok je vrijedio vise od Harbe a za Harbu Olimpic dobio vise para nego Zeljo za Zebu. Vjeruj mi, nije teska matematika. Ili ako hoces da kazes da je Harba vrijedio vise od Zebe - nemam nista protiv laskanja nama, pase mi kako god.
MrMuscle je napisao/la:Znaci kod vas je najveci cirkus na temi, a samo reci @Mokri koji si ti od ovih bivsih ''navijaca'' Olimpica koji su ranije pisali na forumu pa su se umirovili, a ono sto znamo sa sigurnoscu je da si Gracicev odnosno Olimpicov zaposlenik....
Aa, cuo sam da onaj kreten Mokroguz radi i za CIA i FBI i za cetnike i ustase i al qaeda i svima! :D
Placaju mu u cokoladnim parama, al' rece "Bolje ovo nego Zeljini transferi ove sezone".

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.