kazem ti ...tu generaciju...Rosicky je napisao/la:I Berkamp doveden ko flopinaLimonene je napisao/la:Dominantna kao Arsenal ovih sezona. ne zezaj, gotivim ja arsenal bas, samo me nervira sto ne mogu dovesti neke bas jake igrace kao prije. sjetim se berkampa i one generacije place mi se.Greivis je napisao/la:Limonene se nikako ne uklapa u dominantnu strukturu ovdje. Doduse, ima i ona neznalica Head ili ti Jaffa keks.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- BritishCore
- Kontakt:
BREAKING NEWS (from hala) : Diaby postao first footballer imam u svijet !
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
To ti se furaš na mene a 
Znaci bar jedan dolaziManchester United's Wayne Rooney and Liverpool's Luis Suarez have been mentioned as possible attacking targets along with Real Madrid's Gonzalo Higuain.
"They are all realistic targets quality-wise, but not all of them are available to join us," Wenger added.
Od Waynea nema nista, nema nista ni od Gonzala..
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Limonene je napisao/la:
Dominantna kao Arsenal ovih sezona. ne zezaj, gotivim ja arsenal bas, samo me nervira sto ne mogu dovesti neke bas jake igrace kao prije. sjetim se berkampa i one generacije place mi se.
Pa i ja tebi kažem,ta generacija je isto bila sastavljena kupovajuć neke polovnjake koju su explodirali kod Wengera
Bergkamp nikad nije bio polovnjak niti flop.
Wenger je obicni sretnik kojem se posrecilo da vodi takve igrace. Nije on stvorio Bergkampa nego je Bergkamp stvorio njega.
Sto sad ne stvara takve igrace?
Wenger je obicni sretnik kojem se posrecilo da vodi takve igrace. Nije on stvorio Bergkampa nego je Bergkamp stvorio njega.
Sto sad ne stvara takve igrace?
Čitam da će Arsenal ponuditi 40 miliona eura za Luisa Suareza 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
SamoZeljo, imao si glupih postova, ali ovo ti je vrhunac svega. Dostigao si svoj limit bravo legendo, ulazis u historiju.
Celik!3,2,2.
Ma da, za svakog dobrog igraca je zasluzan Wenger, koji izmedju ostalong nije ni doveo Bergkampa.AllGunsBlazing je napisao/la:SamoZeljo, imao si glupih postova, ali ovo ti je vrhunac svega. Dostigao si svoj limit bravo legendo, ulazis u historiju.
Sad ovdje neki pricaju, Dennis bio flop prije Wengera??
SMIJESNO!!!!
(vama je svaki post glup ako je protiv Arsena a lik godinama ne zna gdje udara)
Institucija izgubljena u vremenu i prostoru,a najviše taktici
Lik dovede 3 miliona igraca i kad/ako neko od njih postane igracina, to se prica i o tome se pise... Wenger ga napravio takvim... A svi zaboravljaju 95% flopova koje je taj covjek doveo.
- Rockefeller
- Kontakt:
Hajde ne serite nego mi recite je li danas utakmica, kad po nasem vremenu i ko ih prenosi?
nije danas kolega, sutra jeRockefeller je napisao/la:Hajde ne serite nego mi recite je li danas utakmica, kad po nasem vremenu i ko ih prenosi?
wengeru se inače i posrećilo da arsenal drži u vrhu stalno, sreća
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Prvo nije uopste Wenger bio trener kad je Bergkmap doveden. Drugo, Bergkamp je bio provjeren igrac, koji je imao izuzetno lose sezone u Italiji. Trece:
Jah, nije tako doveo ni Anelku, niti Vieiru, da ne spominjem Henrya i prelazak sa krila na spica, iako je on bio taj koji ga je i probao na krilu(inace imao debi kod njeg u Monacu). Nije on taj koji je doveo ni Cesca, niti Ljungberga(totalna nepoznanica bio prije Arsenala). Promasaji? Pa svi treneri imaju promasaje, to je cinjenica, pogledaj SAF lik doveo Bebea.The appointment of Arsène Wenger as Arsenal manager in September 1996 marked a turning point in Bergkamp's career.
Celik!3,2,2.
Evo citam izjavu Wengera. Kaze da se nada kako ce Arsenal za 2-3 godine moci da se bori za titulu.
Pa, ko je ovdje lud??? Prije mjesec dana najavljuje napad na sve trofeje, sada prica kako se nada da ce Arsenal tek za 2-3 godine biti konkurentan. Ni to ne obecava nego se samo nada.
P.S. AGB ti ocigledno ne citas komentare. Ja nigdje nisam rekao da ga je on doveo. Pogledaj malo iznad i vidjet ces da si to samo umislio.
Pa, ko je ovdje lud??? Prije mjesec dana najavljuje napad na sve trofeje, sada prica kako se nada da ce Arsenal tek za 2-3 godine biti konkurentan. Ni to ne obecava nego se samo nada.
P.S. AGB ti ocigledno ne citas komentare. Ja nigdje nisam rekao da ga je on doveo. Pogledaj malo iznad i vidjet ces da si to samo umislio.
- BritishCore
- Kontakt:
Pročitan si ti mrzitelju svega crvenog iz sjevernog dijela Londona!
E ne mere razbojniče tako
E ne mere razbojniče tako
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Wenger NIJE Arsenal!
- BritishCore
- Kontakt:
//SamoZeljo JESTE prvi favorit za kantu godine.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa poenta je u tome kad ih je doveo. Anelka 18, Vieira mlad, Ljungber nepoznat i sve ih je on RAZVIO u poznate igrace.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.