FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ne treba zaboraviti koliko novaca se izgubilo zbog suspendovanja stadiona, te koliko će se izgubiti u prvom kolu, a i tu je kazna koja treba da se plati. Ništa od tih minusa nismo imali na početku prošle sezone pa smo mogli imati 40 igrača na predpripremama, mogli smo zadržati neke igrače koji su već tada htjeli da idu.
Pričamo o 6-7 hiljada KM, pa onda je lahko zaključiti zašto je prošla sezona bila masovnija. Ovim ne branim nikog, ja prvi se ne slažem sa nekim potezima nekih odgovornih ljudi, ali nisam ja jedini koji je istim tim osobama dozvolio da posvoje Radnički!
A volio bih da citirate ovaj dio komentara za dva-tri mjeseca i kažete "vidiš da si bio džaba pesimista", ali ja vam garantujem da ćemo imati slabiji start od prošle sezone, ili će nam se desiti sindrom Budućnost, gdje je odjednom prestala igra da donosi rezultate i odjednom se našli u zoni ispadanja. Ali razlika između nas i njih - oni imaju jak fond za "ne daj Bože" slučajeve, a mi - mi ga nemamo uopšte, ako neko kaže suprotno samo ga napomenite utakmice sa Vitezom.
Pričamo o 6-7 hiljada KM, pa onda je lahko zaključiti zašto je prošla sezona bila masovnija. Ovim ne branim nikog, ja prvi se ne slažem sa nekim potezima nekih odgovornih ljudi, ali nisam ja jedini koji je istim tim osobama dozvolio da posvoje Radnički!
A volio bih da citirate ovaj dio komentara za dva-tri mjeseca i kažete "vidiš da si bio džaba pesimista", ali ja vam garantujem da ćemo imati slabiji start od prošle sezone, ili će nam se desiti sindrom Budućnost, gdje je odjednom prestala igra da donosi rezultate i odjednom se našli u zoni ispadanja. Ali razlika između nas i njih - oni imaju jak fond za "ne daj Bože" slučajeve, a mi - mi ga nemamo uopšte, ako neko kaže suprotno samo ga napomenite utakmice sa Vitezom.
-
- Kontakt:
Smijem li pitati otkud taj nagli zaokret u razmisljanju? Sad ovo kao da ja pisem samo ne znam jel mislimo na iste ljude ali svejedno ko god radi za licne a protiv interesa kluba treba da bude prozvan pa makar na ovaj nacin.Casp3r je napisao/la:Ne treba zaboraviti koliko novaca se izgubilo zbog suspendovanja stadiona, te koliko će se izgubiti u prvom kolu, a i tu je kazna koja treba da se plati. Ništa od tih minusa nismo imali na početku prošle sezone pa smo mogli imati 40 igrača na predpripremama, mogli smo zadržati neke igrače koji su već tada htjeli da idu.
Nikakav zaokret u razmišljanju, samo iznosim činjenice, vrati se unazad pa će vidjeti o čemu sam pisao i nikada nije bilo suportno od ovog što sada pišem.
-
- Kontakt:
hocel vam vise biti odlazaka jel dogovoreno sa ovim sto su ostali od prosle sezone, i dali ce biti novih imena..vasi se opustili pravo
Pitanja na koja i mi želimo da znamo odgovor.Jasmin1986 je napisao/la:hocel vam vise biti odlazaka jel dogovoreno sa ovim sto su ostali od prosle sezone, i dali ce biti novih imena..vasi se opustili pravo
Casp3r je napisao/la:Ne treba zaboraviti koliko novaca se izgubilo zbog suspendovanja stadiona, te koliko će se izgubiti u prvom kolu, a i tu je kazna koja treba da se plati. Ništa od tih minusa nismo imali na početku prošle sezone pa smo mogli imati 40 igrača na predpripremama, mogli smo zadržati neke igrače koji su već tada htjeli da idu.
Malo si sa ovim komentarom pomijesao neke stvari i mozda bi trebao biti konkretniji kada nekog zelis prozvati.Sto se tice masovnog odziva na predpripremama za to nije trebao nikakav novac i nije novac razlog sto je sada drugacije.Nije ove godine niko otisao na koga uprava racuna otisli su oni koji su bili nezadovoljni ponudjenim a oni koji su bitni jos uvijek su tu.Pa zar treba jedan Migi da ucjenjuje klub sa prelaskom u slobodu???Mislim da ne treba dangubiti sa takvim igracima.I mislim da je rano da se panici i da se unosi nemir medju navijace i simpatizere kluba.Ima u upravi ljudi koji nece dozvoliti vracanje kluba na dno i koji ce rastjerati ova lazna pojacanja i dovesti nesto konkretno u klub.Na kraju krajeva pradsjednik kluba je trenutno na odmoru i vjerovatno ce se njegovim dolaskom i rad uprave i kluba staviti u jedan visi nivo.Rano je za kuknjavu.A sto se tice utakmice sa vitezom da je trener znao ispravno motivisati igrace sve bi bilo drugacije ali sad je to proslost.Bilo bi lijepo da se svi navijaci i simpatizeri kluba uklljuce u sakupljanje novca za placanje kazne.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
@Tayyp
Mirhad je od prve utakmice na Tušnju (ako ne i ranije) jasno stavio do znanja da je to klub gdje on želi da igra, ako neko to nije primjetio, onda nije htio da primjeti. Tako da to nije bila nikakva ucjena, nego je samo kroz tu ulogu opravdao svoj odlazak, da ne bude da je bez razloga.
Ovo ostalo je retorika i ja se iskreno nadam da ćete ostvariti rezultate i napraviti ekipu koja se može nositi sa ligom koja je ove sezone dosta jača. Ja ću samo ispadanje zamjeriti, ostalo sve je sasvim dovoljno, a viši plasman od ovogodišnjeg bi vas zakucao u historiju ovog grada.
Mirhad je od prve utakmice na Tušnju (ako ne i ranije) jasno stavio do znanja da je to klub gdje on želi da igra, ako neko to nije primjetio, onda nije htio da primjeti. Tako da to nije bila nikakva ucjena, nego je samo kroz tu ulogu opravdao svoj odlazak, da ne bude da je bez razloga.
Ovo ostalo je retorika i ja se iskreno nadam da ćete ostvariti rezultate i napraviti ekipu koja se može nositi sa ligom koja je ove sezone dosta jača. Ja ću samo ispadanje zamjeriti, ostalo sve je sasvim dovoljno, a viši plasman od ovogodišnjeg bi vas zakucao u historiju ovog grada.
-
- Kontakt:
Sta bi sa Jaranovica komsije? Je li jos u lukavcu?
Evo upravo u ovom trenutku je u svlačionici na Jošiku, dakle još uvijek je tu. Nadam se da će i ostati.dino_tuzla je napisao/la:Sta bi sa Jaranovica komsije? Je li jos u lukavcu?
-
- Kontakt:
Jare definitivno ostaje, Jaha se vratio treninzima, možda se i Joge vrati, moguće da nas pojača neki Vehabović koji je igrao za Zvijezdu.
1921
1989
1989
-
- Kontakt:
neznam koliko ima istine ali ja kako sam cuo Jahic je vam dosao na posudbu
-
- Kontakt:
Jahić je tu kod nas, posudba ili ne, pojma nemam, moguće da jest. A spominje se i taj neki Vehabović, kakav je on? Šta igra?ZvijezdaSvetinja je napisao/la:neznam koliko ima istine ali ja kako sam cuo Jahic je vam dosao na posudbu
1921
1989
1989
-
- Kontakt:
Vehabovic je napadac kod nas je odigrao jednu polusezonu a proslu sezonu je igrao u slogi iz dobojaVolimRadnicki je napisao/la:Jahić je tu kod nas, posudba ili ne, pojma nemam, moguće da jest. A spominje se i taj neki Vehabović, kakav je on? Šta igra?ZvijezdaSvetinja je napisao/la:neznam koliko ima istine ali ja kako sam cuo Jahic je vam dosao na posudbu
-
- Kontakt:
dino_tuzla je napisao/la:Sta bi sa
Jaranovica komsije? Je li jos u lukavcu?
Evo upravo u ovom trenutku je u svlačionici na
Jošiku, dakle još uvijek je tu. Nadam se da će i
ostati.
Cujem Adis po Podgori prica kako ce izgleda zavrsiti u Bihacu.
ostati.

Loše čuješ, Jare je strašan dio FK Radnički i tako i ostaje.dino_tuzla je napisao/la:dino_tuzla je napisao/la:Sta bi sa
ostati.
Malo si u zabuni jer mi se obracas kao nekom ko vodi klub.Ja sam kao i ti samo malo vise obavijesten.A pitaj predsjednika dali je migi od prve minute odlucio preci u slobodu.Casp3r je napisao/la:@Tayyp
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
ako ti kazem da je ermin vehabovic bolji od dzanica onda ti saberi kakav je,i on je napadac.jahic je na posudbi.vehabovic je za zvijezdu dao 8 golova za polusezonu,4 u prijateljskim 3 u kupu i jedan u prvenstvu.sretno radnickom u novoj sezoniVolimRadnicki je napisao/la:Jahić je tu kod nas, posudba ili ne, pojma nemam, moguće da jest. A spominje se i taj neki Vehabović, kakav je on? Šta igra?ZvijezdaSvetinja je napisao/la:neznam koliko ima istine ali ja kako sam cuo Jahic je vam dosao na posudbu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Osim Vehabovića, priča se i o Hasanoviću iz Odžaka(?), danas bi se u toku dana trebalo to da razvije. Sutra prvi konkretniji ispit u Bijeljini.
Mirza Hasanović (Borac Šamac), ali kako sada stvari stoje daleko je on od RadničkogCasp3r je napisao/la:Osim Vehabovića, priča se i o Hasanoviću iz Odžaka(?), danas bi se u toku dana trebalo to da razvije. Sutra prvi konkretniji ispit u Bijeljini.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
igrao je on kod nas sezonu-dvijesony_91 je napisao/la:Mirza Hasanović (Borac Šamac), ali kako sada stvari stoje daleko je on od RadničkogCasp3r je napisao/la:Osim Vehabovića, priča se i o Hasanoviću iz Odžaka(?), danas bi se u toku dana trebalo to da razvije. Sutra prvi konkretniji ispit u Bijeljini.

1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.