Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Chat
E, je li to gđica spava? Treba mi nešto.uschtipak je napisao/la:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
@nedim kako se zove ona pjesma sto si postavlja prije,nesto mozda ja nisam to,mozda nisam ovo
(na engleskom je bila)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trequartista je napisao/la:E, je li to gđica spava? Treba mi nešto.uschtipak je napisao/la:
Nazovi je, ne budi *beep*.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
veceras cu i ja aBd da zapostim 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
#PedalalalalaloSe #StephUmoran #Jakolegenda reala je napisao/la:Đe mi je Steph![]()
jel stigo s teravije
- Trequartista
- Kontakt:
Zna ona biti ponekad srdita, ne dobiva mi se minus bez veze.uschtipak je napisao/la: Nazovi je, ne budi *beep*.
Nece. Ako bude rondala kazi da sam ja kriva.Zna ona biti ponekad srdita, ne dobiva mi se minus bez veze.
LANET OLSUN!
#KojaDominacijaUSarajevuPredIftar #SvakaSiseIzbacilaASvePoste 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Njima na dušu.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Zar vas dvoje mozete komunicirati a da se ne svadjate?uschtipak je napisao/la:Nece. Ako bude rondala kazi da sam ja kriva.Zna ona biti ponekad srdita, ne dobiva mi se minus bez veze.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta večeras si dobijo pedale iliSteph je napisao/la:#PedalalalalaloSe #StephUmoran #Jakolegenda reala je napisao/la:Đe mi je Steph![]()
jel stigo s teravije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Trequartista
- Kontakt:
pride_of_merseyside je napisao/la:Zar vas dvoje mozete komunicirati a da se ne svadjate?uschtipak je napisao/la:Nece. Ako bude rondala kazi da sam ja kriva.Zna ona biti ponekad srdita, ne dobiva mi se minus bez veze.![]()
Ti si nam jedina dodirna tačka.
Ova je jaka. Svaka čast.Heller je napisao/la:Dosadno mi preko dana kad ustanem prije podneNeg nije mi nikako jasno kako vam je alkohol (grijeh) problem samo za vrijeme ramazana
To s pivom bi naprimjer mogao ispostovati u Neutralovom i Hendersonovom drustvu jer kako znam nikad ne piju
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
heller stvarno se previse pravis pametan. Pazi se ti, cuo sam ja da su gore iz vaseg i Ze-Do kantona vehabije pravo opasne, potezu nozeve i sl. 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nadam se da ce tako i ostati.Ti si nam jedina dodirna tačka.
LANET OLSUN!
Prebit ce ga Salko ZildzicBosniacum Lilium je napisao/la:heller stvarno se previse pravis pametan. Pazi se ti, cuo sam ja da su gore iz vaseg i Ze-Do kantona vehabije pravo opasne, potezu nozeve i sl.
#BicikloBa #NeDobivamJePedalelegenda reala je napisao/la:Šta večeras si dobijo pedale iliSteph je napisao/la:#PedalalalalaloSe #StephUmoran #Jakolegenda reala je napisao/la:Đe mi je Steph![]()
jel stigo s teravije
- Trequartista
- Kontakt:
Ja sam ubjeđen.uschtipak je napisao/la:Nadam se da ce tako i ostati.Ti si nam jedina dodirna tačka.
Trenutno korisnika/ca: GG3, kraljttbvb i 28 gostiju.