2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Off-Season
Smijesno je porediti Allena i KG-a,da se KG pitalo on bi ostao u Bostonu dok se ne penzionise al vako je ucinio klubu uslugu i oslobodio ih 13-14 miliona,sa druge strane Jesus prebjegao u Miami ostavisi Boston bez icega ....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
A zasto bi tacno izabrao ponudu Bostona, odnosno da ulazi sa klupe za Boston, kad moze ulazit sa klupe za Miami i osvojit titulu? Ili zasto bi potpisao za ekipu koja ga se pokusavala rijesit unazad dvije godine? Nije da je rodjeni Celtic, ili nesto slicno, 5 godina bio tamorio_Ferdy88 je napisao/la:Tu je glavna stvar što je otišao u Miami (koji je tad bio glavni rival), a ne negdje drugo, iako je imao ponudu od Bostona na stoluDonnie Darko je napisao/la: Ovo mi nikad nece uc u glavu. Ono bas su ga pokusavali trejdat, nekoliko zadnjih sezona u Bostonu, ono, bas tretman za pozelit. I onda kad ode covjek, picka ovo onoPa daj jbt koji qurac?
![]()
To kao da svi zaboravljaju
Sto se Dallasa tice, citam vec danima da im je Oden glavna meta.
Nemaju MWP, young voli da troši lopte, otišao im je Howard, uglavnom ekipa u rasulu.
Nash slabi svake godine što je logično radi godina. Opet će teško do PO, a ako Kobe propusti veliki dio sezone onda neće nikako u PO.
Arijevac 1 asist do sada
Nash slabi svake godine što je logično radi godina. Opet će teško do PO, a ako Kobe propusti veliki dio sezone onda neće nikako u PO.
Arijevac 1 asist do sada
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj Bobana,al zatvara reket!

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako Nash i Gasol budu zdravi, Lakersi itekako imaju sanse za playoff.
Zaboravljaju neki da je Nash prije svega godinu dana ekipu invalida skoro odveo do playoffa na zapadu.
Zaboravljaju neki da je Nash prije svega godinu dana ekipu invalida skoro odveo do playoffa na zapadu.
Ja sam uvjeren da će igrati playoff ako njih dvojica budu zdravi.Donnie Darko je napisao/la:Ako Nash i Gasol budu zdravi, Lakersi itekako imaju sanse za playoff.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Niko je zaboravlja na Nash-a, no stariji je godinu. Mora početi padati u formi kao Kidd.
Dennis 1 skok i 2 asistencije, šut iz igre 0-2.
Dennis 1 skok i 2 asistencije, šut iz igre 0-2.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Inače je Seattle bio strašan rival Bostonu, ili obrnutoDonnie Darko je napisao/la: A zasto bi tacno izabrao ponudu Bostona, odnosno da ulazi sa klupe za Boston, kad moze ulazit sa klupe za Miami i osvojit titulu? Ili zasto bi potpisao za ekipu koja ga se pokusavala rijesit unazad dvije godine? Nije da je rodjeni Celtic, ili nesto slicno, 5 godina bio tamoIspao je fol izdajica, sto je otisao u tim koji se bori za titulu, a bio Isus bog cvjecka kad je otkantao Seattle u korist Bostona. Jah. Lojalnost.
Nemam ja ništa protiv toga što nije prihvatio ponudu Bostona, samo objašnjavam sasvim logične razloge ljudi koji ga smatraju izdajicom
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa da vi njega niste izdavali 2 godine prije toga možda bi i ostao.Tretman franšize prema njemu je bio užasan.rio_Ferdy88 je napisao/la:Inače je Seattle bio strašan rival Bostonu, ili obrnutoDonnie Darko je napisao/la: A zasto bi tacno izabrao ponudu Bostona, odnosno da ulazi sa klupe za Boston, kad moze ulazit sa klupe za Miami i osvojit titulu? Ili zasto bi potpisao za ekipu koja ga se pokusavala rijesit unazad dvije godine? Nije da je rodjeni Celtic, ili nesto slicno, 5 godina bio tamoIspao je fol izdajica, sto je otisao u tim koji se bori za titulu, a bio Isus bog cvjecka kad je otkantao Seattle u korist Bostona. Jah. Lojalnost.
, ne kontam šta ti je tu nejasno, otišao u najveće rivale u tom trenutku i zato ga nazivaju kako ga nazivaju
![]()
Nemam ja ništa protiv toga što nije prihvatio ponudu Bostona, samo objašnjavam sasvim logične razloge ljudi koji ga smatraju izdajicom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Taj profil ljudi se zove levat ili na NBA2K13 not loyal 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čime su ga to izdali, time što su mu dali i bolju ponudu od MiamieveLBJ MVP je napisao/la: Pa da vi njega niste izdavali 2 godine prije toga možda bi i ostao.Tretman franšize prema njemu je bio užasan.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Heheh ATL je upravo odigrala akciju koju Manu i Tony igraju vjecnost.Bude,Bude...

- Donnie Darko
- Kontakt:
Izdavali su ga nekoliko sezona, ali na njihovu zalost neuspjesnorio_Ferdy88 je napisao/la:Čime su ga to izdali, time što su mu dali i bolju ponudu od MiamieveLBJ MVP je napisao/la: Pa da vi njega niste izdavali 2 godine prije toga možda bi i ostao.Tretman franšize prema njemu je bio užasan.
Zamisli da su se sreli u playoffu i Allen im neku clutch tricu spucaDonnie Darko je napisao/la:Izdavali su ga nekoliko sezona, ali na njihovu zalost neuspjesnorio_Ferdy88 je napisao/la:Čime su ga to izdali, time što su mu dali i bolju ponudu od MiamieveLBJ MVP je napisao/la: Pa da vi njega niste izdavali 2 godine prije toga možda bi i ostao.Tretman franšize prema njemu je bio užasan.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta vi mislite o ovoj petorci npr.
Teague-Mayo-Ilyasova-Henson/Udoh-Sanders ...meni prosjek pravi, 8 na istoku
Nadajte se da će Mayo opravdati svoj pick i eto vas u vrhu za par sezonatuzlak1987 je napisao/la:Sta vi mislite o ovoj petorci npr.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znači izdavali su ga cijelo vrijeme dok je bio u Bostonu, jer i nije bio više od nekoliko sezonaDonnie Darko je napisao/la: Izdavali su ga nekoliko sezona, ali na njihovu zalost neuspjesno
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Po meni ste slabiji nego prosle sezone, sada da li ce se ugurati u play off, ne bih prognozirao, ali da moram prije bih rekao da nece, nego da hoce..tuzlak1987 je napisao/la:Sta vi mislite o ovoj petorci npr.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze ti Ilyasova na SF,prespor je za tu poziciju...tuzlak1987 je napisao/la:Sta vi mislite o ovoj petorci npr.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Na zapadu bi dijelili dno sa Sunsima.
Na istoku vjerovatno mogu i do playoffa. Mada ne vjerujem da ce i na istoku doci do osmog mjesta ako Cleveland i Washington ostanu zdravi, te ako se Atlanta docepa Jenningsa. Plus Detroit koji se znacajno pojacao.
Na istoku vjerovatno mogu i do playoffa. Mada ne vjerujem da ce i na istoku doci do osmog mjesta ako Cleveland i Washington ostanu zdravi, te ako se Atlanta docepa Jenningsa. Plus Detroit koji se znacajno pojacao.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 13 jul 2013, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.