Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Za ovo vrijeđanje tipa retard i slično trebala bi barem opomena.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kao prvo i prvo mene neces grliti, nisam ped.er, za tebe ne znam, al' bome za sebe znam...Mokroguz je napisao/la:Jesu li to nam poslali ambasadore sad da se svadjaju? Ahahah
Necije manijacke zivce gore![]()
![]()
Ljutis li se duso moj draga? Ma dodji mi u zagrljaj sunce moje zamraceno!
Nemas se sta pravdati supljim izjavama, daj nam dokaze kad ste vi takvi miljunasi, jer fukare kao mi jedva izprosimo par stotina hiljada eura - a to nije ni kusur vama velikanima koji zaradjujete na sve i jednog igraca, je l' tako? Mozete kupiti svoju drzavu za one pare koje ste dobili za Bogicevica aa?
Jok, eto ni transfermarkt nema pojma da Svraka i Yoshida vam ustvari vrijede po 100 miljardi eura![]()
Koje to hiljadama naroda ima, majke ti, da dokumentuje nase prodaje prije nego vase? Zar niste vi bolje organizovani i dokumentovani?
Pogledaj samo ako nisi slijep koliko su vasi transferi bolje navedeni, a nasi tu nisu podpuno navedeni. Govori ti li to ista Kopernike?
Znam da svakako ce te se hvaliti sta god da se desi i da bi ste bili u petoj seljackoj ligi Busovaca i da su vam igraci po fening skupi, jer to navijaci rade, ili hoces li mi tvrditi da ste svi vi, koliko vas ima, toliko lijeni da ce te zapisati sve transfere Zeljeznicara na transfermarkt a tesko vam zapisati zarade svog kluba ako imate koje?? Zapisani su vam Sehic, Dzeko, Cocalic prije i jos mnogih a ove i prosle sezone gdje su te pare koje je Zeljo zaradio vise nego Olimpica? Znas, snovi i realnosti cini mi se su razlicita stvar, ne bavim se toliko filozofijom pa nisam siguran, ali eto ti znas pa de me nauci.
Medjutim izgleda ima vise nas nego vas pa bolje dokumentuje se o nama.![]()
![]()
Ti znas dobro da ima vise Manijaka nego nas, i bolje ste organizovani, a suti se o tim nekim parama na transfermarkt, niti sam igdje drugo vidio da se pise ili spominje neke pare uopste za druge igrace, samo se prica kad ce se prodati Adilovic i Svraka i kad ce Dzeko preci iz ManCity da vam dadne to para.
Ma da, nije pisalo u Football Manager igrici pa nisi znao.
Hoces da kazes da je vas jedan profesionalac iz seniora morao nama uci prvo u Olimpicovim juniorima da bi tek kasnije mogao uci u seniorima? Sram te bilo kako vrijedjas Zelju!
Znam za nesvrstani izvor koji govori da je igrao u juniorima Olimpica prvo.
Ako nije u pravu, priznajem, ako jest, priznaj.
Inace znam da je prije igrao u seniorima Olimpica nego u seniorima Zelje, a u Zelji je bio na posudbi iz Brotnjo Citluka kad je prvi put igrao za Zeljinim seniorima. Nego poenta je prodali ga Zeljo za 50.000 € dok je vrijedio vise od Harbe a za Harbu Olimpic dobio vise para nego Zeljo za Zebu. Vjeruj mi, nije teska matematika. Ili ako hoces da kazes da je Harba vrijedio vise od Zebe - nemam nista protiv laskanja nama, pase mi kako god.
Aa, cuo sam da onaj kreten Mokroguz radi i za CIA i FBI i za cetnike i ustase i al qaeda i svima!
Placaju mu u cokoladnim parama, al' rece "Bolje ovo nego Zeljini transferi ove sezone".
A sto se tice ostatka posta.....
Zeba je poceo karijeru u Zelji to mozes vrlo lako provjeriti i presao je u 1. tim, i onda kada je uvidio da tada nije imao mjesta presao je u Olimpic na pozajmicu, pa onda je otisao u Brotnjo i na kraju potpisao ugovor sa Zrinjskim....
Sto se tice Bogija (kao i Vasi) njemu je napravljen ustupak s obzirom da ima pofino godina, a i u Zelji je vec 3-4 sezone, pa je zato otisao u izrael, a bio je spreman i potpisati novi ugovor, al' Amar zna cijeniti one koji ga nikad nisu izradili i razocarali (msm na ljudske osobine) i nije ga zelio zadrzavati kad vec ima priliku da zaradi.... To je cijela istina....
Uglavnom uporedi unazad 4 god transfere Zelje i Olimpica i vidjet ces ko je zaradio vise ako te to zanima, jer si poceo omalozavati Zeljine transfere koji su mnogo bolji nego Olimpicovi... Recimo samo je Bekricev transfer u Koreju veci od svih Olimpicovih (iznos je preko milion
Tako da nema razloga omalozavati nesto sto je bolje od tebe.... Msm to je krajnje nebulozno i glupo....
Sto se tice Svrake i Adilovica, pa logicno je da ce se oni najvise eksponirati kad su najvrijedniji eksponati za prodaju, a da su zdravi to bi bili Zola i Kvesa....
Naravno da si Gracicev pulen jer Olimpic nema navijace vec samo obicne placenike tj. one koji za njega rade, kao sto je recimo @Mancini, a jos je par njih takvih tu, a medju njima si i ti...
Nemoj misliti da sam nesto ljubomoran na Olimpic s obzirom da navijam za klub koji je mnogo uspjesniji tj. navijam za jedinog BH velikana....Zelju
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Aco moderatoru opomeni ove provokatore ovdje.Odakle ovom gore pravo da nas mene i ostale naziva plaćenicima a samo gluposti piše!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Haj reci realno jel' se tebi čini da je ovaj mokroguz neki dijasporac ? Vidi se po načinu pisanja, ili nije dobar nešto.Žao mi je ako je ovo drugo.I nije nikakva provokacija ni vrijeđanje.Mancini je napisao/la:Aco moderatoru opomeni ove provokatore ovdje.Odakle ovom gore pravo da nas mene i ostale naziva plaćenicima a samo gluposti piše!
DRUG NEBI TI PUNCA
Opet me nešto vuče na ovu temu 
To odakle je nije bitno.Nemaš pravo nikoga vrijeđati.
Vjeruj mi da je bitno.Ok je simpatisati naše klubove, ali on se fol ponaša ko insajder nekakav, a Bog zna jel' ikad bio na Otoci ili nekom drugom stadionu u BiH.Glavne informacije kupi sa interneta i sav sretan popuje ovdje, a ne konta da pola ili više od pola informacija nije tačno.Mancini je napisao/la:To odakle je nije bitno.Nemaš pravo nikoga vrijeđati.
DRUG NEBI TI PUNCA
Neka je loša vijest ćim si došao ovdje.
Zašto si tako negativan. Nemam nikakvu vijest samo mi je smiješno ovo što ti ovaj kolega objavljuje. TransferiMancini je napisao/la:Neka je loša vijest ćim si došao ovdje.
E onda je dobro!Ja se bio pripo.Nego ko nam je novi Ekrem Jevrić kojeg si nedavno spomenuo?
Nisam vam ga ja tako nazvao. Neki potrčko Gracićev i tako vam ga zovu igrači vjeruj mi.Mancini je napisao/la:E onda je dobro!Ja se bio pripo.Nego ko nam je novi Ekrem Jevrić kojeg si nedavno spomenuo?
MrMuscle je napisao/la: Kao prvo i prvo mene neces grliti, nisam ped.er, za tebe ne znam, al' bome za sebe znam......

Da, ne zna se nikad..
Izvore, izvore. Ja cu ga licno kontaktirati inace.MrMuscle je napisao/la: A sto se tice ostatka posta.....
Zeba je poceo karijeru u Zelji to mozes vrlo lako provjeriti i presao je u 1. tim, i onda kada je uvidio da tada nije imao mjesta presao je u Olimpic na pozajmicu, pa onda je otisao u Brotnjo i na kraju potpisao ugovor sa Zrinjskim....
Evo; priznajem da je Zeljo bolji u transferima bio prije 4 godina. Nije problem.MrMuscle je napisao/la: Sto se tice Bogija (kao i Vasi) njemu je napravljen ustupak s obzirom da ima pofino godina, a i u Zelji je vec 3-4 sezone, pa je zato otisao u izrael, a bio je spreman i potpisati novi ugovor, al' Amar zna cijeniti one koji ga nikad nisu izradili i razocarali (msm na ljudske osobine) i nije ga zelio zadrzavati kad vec ima priliku da zaradi.... To je cijela istina....
Uglavnom uporedi unazad 4 god transfere Zelje i Olimpica i vidjet ces ko je zaradio vise ako te to zanima, jer si poceo omalozavati Zeljine transfere koji su mnogo bolji nego Olimpicovi... Recimo samo je Bekricev transfer u Koreju veci od svih Olimpicovih (iznos je preko milion).... A tome jos dodas Viscu , Sehica (za koga je samo jedna rata primljena),-skoro milionski iznosi; Cocalica (iako je za njega primljeno mizernih 150k) itd....
Tako da nema razloga omalozavati nesto sto je bolje od tebe.... Msm to je krajnje nebulozno i glupo....
Nego ove i prosle godine, od koliko ja znam, Olimpic je najvise zaradio od svih klubova, i ako su Zeljo mozda prodali Hodzica za 150.000 € Liverpoolu, Zebu samo za 50.000 €.
Ali ako ces vec pricati o problemu omalozavanja, sta mislis kako trebamo to mi reagovati kad frajer Olimpica omalozava, dodje i kaze da se osipa i ekipa i uprava? Ocekuje se da bi onda otisli svi bez marke klubu, i pisalo se da ce i Duljevic otici, a momak rece sam da nece. Kontas li?
Pa normalno da hoce se eksponirati, ali odose vam ostali, ni lizalo za njiha nije Zeljo dobio.MrMuscle je napisao/la: Sto se tice Svrake i Adilovica, pa logicno je da ce se oni najvise eksponirati kad su najvrijedniji eksponati za prodaju, a da su zdravi to bi bili Zola i Kvesa....
Naravno da si Gracicev pulen jer Olimpic nema navijace vec samo obicne placenike tj. one koji za njega rade, kao sto je recimo @Mancini, a jos je par njih takvih tu, a medju njima si i ti...
Nemoj misliti da sam nesto ljubomoran na Olimpic s obzirom da navijam za klub koji je mnogo uspjesniji tj. navijam za jedinog BH velikana....Zelju...
Eto ako ti znas bolje od mene gdje ja radim i gdje ne radim, koji mi je posao i koliko me placaju?
Mislim da si potpuno promasio cinjenicu da ja ne govorim da je Zeljo slaba ekipa ili da niste organizovani, naprotiv govorim da jeste i bolje od Olimpica omiljenog, pa ocekuje se da ce te bolje i zaraditi na transferima, igraci su vam i skuplji i sve. I kad pogledam sta se tamo desava, mi prodajemo igrace k'o halvu a Zeljo nista ovih dana. Ako imas dokaz protiv toga, postavi izvore pa da znamo onda, a puste izjave ne nosim ni na misljenju a kamoli akceptiram.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vidim da je provokator i mene spomenuo kao plaćenika ali šta očekivati od nekoga ko nema osnovnog kućnog odgoja.Ne može on da skonta da je neko simpatizer Olimpica.Vjerovatno se radi o nekon nekulturnom djetetu.
bagrcavi je napisao/la:Vjeruj mi da je bitno.Ok je simpatisati naše klubove, ali on se fol ponaša ko insajder nekakav, a Bog zna jel' ikad bio na Otoci ili nekom drugom stadionu u BiH.Glavne informacije kupi sa interneta i sav sretan popuje ovdje, a ne konta da pola ili više od pola informacija nije tačno.Mancini je napisao/la:To odakle je nije bitno.Nemaš pravo nikoga vrijeđati.
A ti si toliko vjerodostojan.
Nisam ni tvrdio ni jednu od tih stvari kojih si ti nabrojao, pa kome se to ucinilo da sam insajder?
Ja sam sa Marsa pao, ako ti olaksa ista.
Ako znas da nisam u pravu, a ti znas bolje profesore, postavi izvore, komsija se ne racuna kao vjerodostojan izvor pa nema meni veze gdje god da si. A ti ako mislis da glavne informacije nisu vjerodostojni na internetu, i ti si na internetu sinko, ko ce tebi onda vjerovati glavne tvrdnje a kamoli detaljne izjave?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Boli me stomak od smijeha, ee ko to dodje raspravljati se sa nama ovdje.
Placenici...

Placenici...

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim da ovaj nacin rada,potpuna zatvorenost prema medijima i dr.,je jako dobra jer je ocito da niko ne zna sa pouzdanoscu sta se stvarno zbiva u klubu.Ono sto vidim je da imamo dobro mladju i poletniju ekipu nego prijasnjih sezona.Ako nam
se vrati Vidovic garantovano imamo medju najjacim ekipama u PLBIH.Licno meni smeta kukavicluk i kmecanje struke praveci sebi alibi u slucaju neuspjeha.Nece vise biti tjeranja igraca jer su vecinom mladi potpisivali ugovore na tri ili cetiri godine.Do struke je da ovaj tim uvedu u Evropu a to im je receno. Najvjerovatniji sastav:Hamzic,Mujezinovic,Merajic,Regoje,Vidovic,SmajicMuharemovic,Duljevic,Kapic,Kokot.
U konkurenciji su jos Durak,Smajic,Rizvanovic,Bibic,Odovic i dr.Puno jaca ekipa nego sto smo imali.
se vrati Vidovic garantovano imamo medju najjacim ekipama u PLBIH.Licno meni smeta kukavicluk i kmecanje struke praveci sebi alibi u slucaju neuspjeha.Nece vise biti tjeranja igraca jer su vecinom mladi potpisivali ugovore na tri ili cetiri godine.Do struke je da ovaj tim uvedu u Evropu a to im je receno. Najvjerovatniji sastav:Hamzic,Mujezinovic,Merajic,Regoje,Vidovic,SmajicMuharemovic,Duljevic,Kapic,Kokot.
U konkurenciji su jos Durak,Smajic,Rizvanovic,Bibic,Odovic i dr.Puno jaca ekipa nego sto smo imali.
Svejedno radili se nešto vezano za kamp?
Problema ima puno.Olimpic,Zeljo i FKS ne mogu dovesti nijedno pojacanje iz ino jer ne mogu dobiti radne dozvole.Otoku je privatizirao Lokom i otvara neku kvazi skolu a podrsku imaju od nacelnika.Olimpic je u opstini eto onako reda radi.Omladinska skola nam nema gdje trenirati ni igrati a imamo oko 500 clanova.Nikada marke nismo dobili od Opstine a formiraju neke omladinske skole kao konkurenciju.Imamo na raspolaganju 89000€ za infrastrukturu od UEFE a gdje je potrositi kada ne mozemo dobiti od Opstine komad zemlje za gradnju terena.Jedini izlaz za buducnost omladinskog pogona i prvi tim je trazenje lokaliteta za kamp.Otislo se daleko i svi pribodi kluba a oni nisu mali usmjerili bi se u tom pravcu.Puno je zacrtanog ali znam da ce se raditi na nekoliko stvari,vracanje svih obaveza kluba do kraja godine,kamp,promocija svoje djece i rezultat ako bude dodje kao pride.Ovo ne bi bolje ni Gracic sastavio.Prenosim kako cujem i kako je on zamislio.
Jesu li se Huseinspahic, Mladenovic i Radosavljevic prikljucili?svejedno je napisao/la:Mislim da ovaj nacin rada,potpuna zatvorenost prema medijima i dr.,je jako dobra jer je ocito da niko ne zna sa pouzdanoscu sta se stvarno zbiva u klubu.Ono sto vidim je da imamo dobro mladju i poletniju ekipu nego prijasnjih sezona.Ako nam
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovi iz Srbije vraceni kucama zbog radne dozvole a propao i transfer Brkica iz OFK Beograda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.