Jesi ti navik'o na pedale k'o i ja pa samo o njimalegenda reala je napisao/la:Šta večeras si dobijo pedale iliSteph je napisao/la:#PedalalalalaloSe #StephUmoran #Jakolegenda reala je napisao/la:Đe mi je Steph![]()
jel stigo s teravije
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
iVar gdje ti je bratstvo? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
bjež' kako sam stavio onu sliku, dva dana, dvije teme..prvo nacija pa vjera.Unofficialpage je napisao/la:iVar gdje ti je bratstvo?
sutra se nadam priči protiv računara, fejsa i tako
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam odkud ti toiVar je napisao/la:
Jesi ti navik'o na pedale k'o i ja pa samo o njima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Win8 je promasaj od sustava,apsolutno dizajniran za touch screen itd 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Probajte pričati o nečemu drugom, ima još zanimljivih tema za razgovor.uschtipak je napisao/la:Nadam se da ce tako i ostati.Ti si nam jedina dodirna tačka.
#PaToJeBudućnostOtelo je napisao/la:Win8 je promasaj od sustava,apsolutno dizajniran za touch screen itd
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jos da si ubijedjen, gdje bi ti kraj bio.Ja sam ubjeđen.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
iVar je napisao/la:bjež' kako sam stavio onu sliku, dva dana, dvije teme..prvo nacija pa vjera.Unofficialpage je napisao/la:iVar gdje ti je bratstvo?![]()
sutra se nadam priči protiv računara, fejsa i tako![]()
Hajd stavi avatar od admina pa cemo protiv njega pricat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
#SarkazamLBJ MVP je napisao/la:#PaToJeBudućnostOtelo je napisao/la:Win8 je promasaj od sustava,apsolutno dizajniran za touch screen itd
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
#TrebaoSamPredvidjetiToOtelo je napisao/la:#SarkazamLBJ MVP je napisao/la:#PaToJeBudućnostOtelo je napisao/la:Win8 je promasaj od sustava,apsolutno dizajniran za touch screen itd
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
WIN8 je najutegnutiji sustav koji sam ikad imao vjeruj mi. Pali se za cca 7 sec od pritiska dugmića do start screena (metro interfejs)Otelo je napisao/la:Win8 je promasaj od sustava,apsolutno dizajniran za touch screen itd
hahahahaUnofficialpage je napisao/la:![]()
![]()
![]()
koji ovatar o tome se i prica
Hajd stavi avatar od admina pa cemo protiv njega pricat
legenda reala je napisao/la:Nisam odkud ti toiVar je napisao/la:
Jesi ti navik'o na pedale k'o i ja pa samo o njima![]()
@ivar imas li link od njega (al da ga je moguce instalirat preko 7 jer mi nesto ne ide prznje )
Bolje ti je da odradiš prženje. Odeš na isohunt ili torrentz.eu i kucaj Windows 8 Enterprise 9200 build iso, skini, preprži na DVD (kod nekog) i ubaci fino, bootaj sa DVD-a, instaliraj na novo, kad instaliraš skineš WPA for WIN8 (Windows permanent activator) "lažno" ga registruješ i radi k'o singerica
Najjači je skype (non-desktop verzija), pa IE
pa Muzika, Kamera, Video, XBOX Games...uh!
A mozel se ikako preko 7 instalirat?
A i ovog ti nema na torrentz.eu,skinut cu ultimate najvjerovatnije
A i ovog ti nema na torrentz.eu,skinut cu ultimate najvjerovatnije
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajd dodjite na temu film i kinematografija da vidite nesto
zadnja stranica dakako 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gore ti je slagat' nego cugati.Alkohol ne izvodi iz vjere ,ali je veliki grijeh ,a npr. laž izvodi iz vjere.Nisam siguran , mislim da je nama alkohol manji grijeh nego onima koji zive u serijatskim zemljama.Naime , mi smo na mnogo vecim iskusenjima nego npr. arapi... Ima mnogo vecih harama od alkohola ,a u drustvu su na nizoj poziciji nego alkohol.Heller je napisao/la:Dosadno mi preko dana kad ustanem prije podneNeg nije mi nikako jasno kako vam je alkohol (grijeh) problem samo za vrijeme ramazana
Vjerovatno da može, ali ne preporučujem ti upgrade zbog nekih stvari (sad će me neko pobit' stavom da je to najbolja opcija
).
Posl'o sam ti na face-u link, pogledaj.
Ne smijem ovdje..
Posl'o sam ti na face-u link, pogledaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.