Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Imal' ko linkova onih .swf aplikacija, onih prepada, da koga sjebem u ove sitne sate 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
#Neuzubillahdide je napisao/la:Imal' ko linkova onih .swf aplikacija, onih prepada, da koga sjebem u ove sitne sate
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Cuj legenda ramazana hahahaahah jao marsale hahaha
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
#SviOtišliZapostit
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
#KolikoJeSigurnoSkidatiWindowsSaTorrenta
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Hoće li nama šta donijet ovdje? Barem šolju čaja? 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- BritishCore
- Kontakt:
#NeMereiVar je napisao/la:Hoće li nama šta donijet ovdje? Barem šolju čaja?
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
#100%Greivis je napisao/la:#KolikoJeSigurnoSkidatiWindowsSaTorrenta
#OdohIJaŠtaPojest #OtišlaMiSeSehuritChatPrijateljica
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
#MaliSjediNaTutu
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Promocija Zenice.
[youtube][/youtube]
Promocija Zenice.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: AgresivnoDjubre, dana/u 13 jul 2013, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Al cisto sumnjam da bi tebe interesovalo sta ja radim i pijem dok ne uticem na tebe? Jesam u pravu?Henderson je napisao/la:Ova je jaka. Svaka čast.Heller je napisao/la:Dosadno mi preko dana kad ustanem prije podneNeg nije mi nikako jasno kako vam je alkohol (grijeh) problem samo za vrijeme ramazana
To s pivom bi naprimjer mogao ispostovati u Neutralovom i Hendersonovom drustvu jer kako znam nikad ne piju
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
#JelMoguDobitMalarijuAkoSamPioVoduUKojojJeBilaMušica
#MožešAkoNijeZunzaraAkoJeZunzaraOndaSiNeštoPojeoŠtoNijeHranjivoLBJ MVP je napisao/la:#JelMoguDobitMalarijuAkoSamPioVoduUKojojJeBilaMušica
Nullius in verba
#BioSamPrevelikaČkapiDaJeProgutamKadSamVidioPaSamProlioVoduHeller je napisao/la:#MožešAkoNijeZunzaraAkoJeZunzaraOndaSiNeštoPojeoŠtoNijeHranjivoLBJ MVP je napisao/la:#JelMoguDobitMalarijuAkoSamPioVoduUKojojJeBilaMušica
#SamoDaMeNekiMoralistaNeNapadneSadŠtoProljevamVodu
Eh evo vidiš, Hendersona ne bi, jer je momak školovan u skladu s propisima. Ali neki jednostavno imaju potrebu pratiti nekog i interesuje ih šta neko radi, iako im smeta, i onda se uz svo nećkanje (da uopće nije tako) i bune što jeste tako (zapetljano kao i oni sami)Heller je napisao/la: Al cisto sumnjam da bi tebe interesovalo sta ja radim i pijem dok ne uticem na tebe? Jesam u pravu?
Samo iskuliraj. Ne može niko nikom nametnuti stavove.
Nccccc vodu proljevaš, ne smiješ to raditi više, ili stavi flašu u papirnu kesu, da nije gola, i pazi da nema vjernika oko tebeLBJ MVP je napisao/la: #SamoDaMeNekiMoralistaNeNapadneSadŠtoProljevamVodu
Zadnja izmjena: iVar, dana/u 13 jul 2013, 02:58, ukupno mijenjano 1 put.
#DjecaUAfriciNemajuVodeZaPitATiProsipasLBJ MVP je napisao/la:#BioSamPrevelikaČkapiDaJeProgutamKadSamVidioPaSamProlioVoduHeller je napisao/la:#MožešAkoNijeZunzaraAkoJeZunzaraOndaSiNeštoPojeoŠtoNijeHranjivoLBJ MVP je napisao/la:#JelMoguDobitMalarijuAkoSamPioVoduUKojojJeBilaMušica
#SamoDaMeNekiMoralistaNeNapadneSadŠtoProljevamVodu
Problem je sto vole gurat nos tamo gdje im nije mjesto i stvari koje im nisu upucene. Al rekoh da me boli **** sta neki anonimni forumasi lupetaju i da mi se ne obracaju sa svojim glupostimaiVar je napisao/la:Eh evo vidiš, Hendersona ne bi, jer je momak školovan u skladu s propisima. Ali neki jednostavno imaju potrebu pratiti nekog i interesuje ih šta neko radi, iako im smeta, i onda se uz svo nećkanje (da uopće nije tako) i bune što jeste tako (zapetljano kao i oni sami)Heller je napisao/la: Al cisto sumnjam da bi tebe interesovalo sta ja radim i pijem dok ne uticem na tebe? Jesam u pravu?![]()
Samo iskuliraj. Ne može niko nikom nametnuti stavove.
Nullius in verba
Samo staviš na ledeno hladan ignore. Kome ne valjam onakav kakav sam, i ne trebam mu. 
Ne mijenj'o se ja vala ni zbog koga, jer ne očekujem da se mijenja neko radi mene
Ne mijenj'o se ja vala ni zbog koga, jer ne očekujem da se mijenja neko radi mene
Nemam želju da komentarišem bilo kakve dušebrižnike, bolje popit ovo vode što je "norma" da glava ne bi bolila ujutroiVar je napisao/la:Samo staviš na ledeno hladan ignore. Kome ne valjam onakav kakav sam, i ne trebam mu.
Nullius in verba
#DanasSamImaoSvađuSKretenimaKojiStukuLitarVigoraDanPrijeRamazanaIOndaPodržavajuOnogNačelnikaŠtoJeZabranioAlkohol
#PoštovanjeZaHendersonaILjudePoputNjega #ImamJednogPravogVjernikaUPorodiciIZnamKolikoTrebaOdricanjaTu
#PoštovanjeZaHendersonaILjudePoputNjega #ImamJednogPravogVjernikaUPorodiciIZnamKolikoTrebaOdricanjaTu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nikad poslije sehura ne mogu da zaspim, tek nekad u zoru 
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 27 gostiju.