Čop dva gola
Sada će početi priča kako bi Dinamo dobio ovo 10:0 da nisu prodavali igrače. Sačekajmo ljudi moji rezultate u Evropi (Bože zdravlja) pa onda pljujte po kome hoćete.
8x prvak zaredom, mislim da toga nema nigdje više u Evropi
Sportfanatik je napisao/la:Najjaci Dinamo, kako igraju
Bice puno kvalitetniji HNL ove godine. Dinamo ce uzeti, ali nece dominirati kao zadnje 3 godine, sigurno.Neutral je napisao/la:Nisu prvi na tabeli, uzbuna.
Consigliere je napisao/la:Bice puno kvalitetniji HNL ove godine. Dinamo ce uzeti, ali nece dominirati kao zadnje 3 godine, sigurno.Neutral je napisao/la:Nisu prvi na tabeli, uzbuna.
Ma, zadnje tri im ono niko nije ni zaprijetio.Neutral je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Bice puno kvalitetniji HNL ove godine. Dinamo ce uzeti, ali nece dominirati kao zadnje 3 godine, sigurno.Neutral je napisao/la:Nisu prvi na tabeli, uzbuna.
8 godine![]()
Ostajem pri svojoj da ako ovako i dalje budu radili da će biti prvaci u sljedeće 10 godine. Rijeka mi se čini kao ozbiljan protivnik jer imaju pare od onog Talijana. Split ima pametnu politiku. Hajduk uvijek u nekim dugovima, ne mogu zadržati niti jednog kvalitetnog igrača, pa čak su raskinuli sa dobrim igračima radi nekih svađa što je smiješno.
Liga 10 je pun pogodak, odličan potez skratiti ligu, odmah je zanimljivije.
05/06 +11 (Kuže)Consigliere je napisao/la: Ma, zadnje tri im ono niko nije ni zaprijetio.
Gazda je sve omogućio, ti samo dođi na tekmu. Ja sam opet na tekmi protiv LuxemburžanaSiamoNoi je napisao/la:Dvaest pet hiljada na Maksimiru jučer.Fantastična atmosfera.Hvala gazdi na popularnim cijenama ulaznica.Bum cile bum.
Evo ga opet. Ajde liječi frustracije negdje drugo.SiamoNoi je napisao/la:Dvaest pet hiljada na Maksimiru jučer.Fantastična atmosfera.Hvala gazdi na popularnim cijenama ulaznica.Bum cile bum.
Gazda omogućio?Gazda poklonio ulaznicu?I za jučerašnju utakmicu su se dijelile ulaznice kao što su se dijelile i za superkup sa Hajdukom?Sportfanatik je napisao/la:Gazda je sve omogućio, ti samo dođi na tekmu. Ja sam opet na tekmi protiv LuxemburžanaSiamoNoi je napisao/la:Dvaest pet hiljada na Maksimiru jučer.Fantastična atmosfera.Hvala gazdi na popularnim cijenama ulaznica.Bum cile bum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.