NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Casp3r
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Casp3r » 12 jul 2013, 10:47

staragarda je napisao/la:,lukavac do skora
Od možda 27.-28. kola niko nije spomenuo Radnički i PL u istom kontekstu. Ako si ovdje nekog vidio da to piše, molim te daj mi link da mu se slatko nasmijem.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jul 2013, 11:45

Casp3r je napisao/la:
Od možda 27.-28. kola niko nije spomenuo Radnički i PL u istom kontekstu. Ako si ovdje nekog vidio da to piše, molim te daj mi link da mu se slatko nasmijem.
vidio sam..mrsko mi sad trazit...ne u tim kolima koja spominjes nego na kraju sezone...pred pocetak ove...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jul 2013, 14:01

staragarda je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
vidio sam..mrsko mi sad trazit...ne u tim kolima koja spominjes nego na kraju sezone...pred pocetak ove...
Nećete ni vi daleko dogurati, ako su vam sva pojačanja kao Peter Crouch, a kao on vam je najbolje pojačanje. Čitam njegovu izjavu: Sloboda je sve naj, naj, naj... počeo se opasno ulizivati. Čitao sam negdje da ste pisali igrao u 2. grčkoj ligi za Kalamatu. Kalamata je 3. liga grupa jug, i ispali su iz lige. Imam osjećaj da Sloboda daje para koliko koji igrač traži. Nemoj da se sve raspadne nakon 6-7 kola, pa da na polusezoni opet morate ispocetka slagati momčad, a tad možda neće biti para. Znam da vam nije mjesto u ovoj ligi, ali tradiciju niko ne gleda. Teško se vratiti iz ove lige, vrlo teško. Jedinstvo je lakše osvojilo titulu PL 2000 god. nego sto se vratilo iz ove lige. Preteška je ovo liga u svakom smislu, u to ste se uvjerili prosle sezone, kad su vas odma presjekli u Gračanici 2.kolo.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 12 jul 2013, 14:41

Rafael30 je napisao/la:Nećete ni vi daleko dogurati, ako su vam sva pojačanja kao Peter Crouch, a kao on vam je najbolje pojačanje. Čitam njegovu izjavu: Sloboda je sve naj, naj, naj... počeo se opasno ulizivati. Čitao sam negdje da ste pisali igrao u 2. grčkoj ligi za Kalamatu. Kalamata je 3. liga grupa jug, i ispali su iz lige. Imam osjećaj da Sloboda daje para koliko koji igrač traži. Nemoj da se sve raspadne nakon 6-7 kola, pa da na polusezoni opet morate ispocetka slagati momčad, a tad možda neće biti para. Znam da vam nije mjesto u ovoj ligi, ali tradiciju niko ne gleda. Teško se vratiti iz ove lige, vrlo teško. Jedinstvo je lakše osvojilo titulu PL 2000 god. nego sto se vratilo iz ove lige. Preteška je ovo liga u svakom smislu, u to ste se uvjerili prosle sezone, kad su vas odma presjekli u Gračanici 2.kolo.
nadam se da ovo "presjekli" nije u negativnom smislu :roll:
Undici stelle - ACM 1899

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jul 2013, 14:54

baltazar1 je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Nećete ni vi daleko dogurati, ako su vam sva pojačanja kao Peter Crouch, a kao on vam je najbolje pojačanje. Čitam njegovu izjavu: Sloboda je sve naj, naj, naj... počeo se opasno ulizivati. Čitao sam negdje da ste pisali igrao u 2. grčkoj ligi za Kalamatu. Kalamata je 3. liga grupa jug, i ispali su iz lige. Imam osjećaj da Sloboda daje para koliko koji igrač traži. Nemoj da se sve raspadne nakon 6-7 kola, pa da na polusezoni opet morate ispocetka slagati momčad, a tad možda neće biti para. Znam da vam nije mjesto u ovoj ligi, ali tradiciju niko ne gleda. Teško se vratiti iz ove lige, vrlo teško. Jedinstvo je lakše osvojilo titulu PL 2000 god. nego sto se vratilo iz ove lige. Preteška je ovo liga u svakom smislu, u to ste se uvjerili prosle sezone, kad su vas odma presjekli u Gračanici 2.kolo.
nadam se da ovo "presjekli" nije u negativnom smislu :roll:
Ma nije, ne daj Bože... u smislu da vidite kako se igra u ovoj Šaban ligi, kako je ja zovem :) i sta vas sve čeka...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 12 jul 2013, 15:04

Predsjednik i UO NK Jedinstvo nisu nigdje rekli da je cilj Premier liga, cilj je da ekipa bude na polusezoni medju prvih pet, a onda ce se vidjeti sta i kako dalje. Ja samo mogu reci da se ove sezone radi, a to je vidljivo ko se god pojavi u bilo koje doba dana na stadionu Pod Borićima.

Otišli:
Ahmet Trejić (Zvijezda Gradačac)
Ekrem Hodžić (Gostivar Makedonija)
Elvis Mešić (?)
Kemal Hadžić (Sloboda Tuzla)
Pored ova tri igraca trener Mehmed Janjoš ne računa na još šest igrača koji tokom prosle sezone nisu zadovoljili ukuse struke:
1. Vladimir Drljača
2. Elvir Šušnjar
3. Jasmin Ahmedović
4. Ademir Sefić
5. Edvin Selimović
6. Ermin Alijagić

Pored ovih igača još će nekolicina biti višak, a taj ce spisak Janjoš objaviti prije početka sezone.

Došli:
Mirza Hamzabegović (Podgrmeč Sanski Most)
Endi Nuhanović (Kalamata Grčka)
Rijad Pljevljak (Travnik)
Fadil Čizmić (Sarajevo)
Irman Hodžić (Finska)
Aldin Kahrimanović (Vinogradar)

Vec veceras bi mogli znati da li nam dolazi i jedan od najbolji igraca ove lige, ali o tome vise kad sve bude dogovoreno. Sportski direktor je u potrazi za centarforom.
Zadnja izmjena: NeRi_K, dana/u 12 jul 2013, 16:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jul 2013, 15:16

Dobro se posluje . A golman onaj iz prosle sezone , gdje je on otisao ?
Da je dovesti tog napadaca na posudbu bilo bi vrh . A Mimi je proslu sezonu citavu proveo na tribinama , kakva Finska kakvi bakrači :D :lol: :lol:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jul 2013, 15:17

Zaboravio si i golmana Kemu staviti da je otisao :) I Aldin je Kahrimanovica, a ne Kovačević. A odakle ti ovo za Šabana? To bi bilo extra da dođe. Gledao sam ga u finalu kupa, zabio extra golčinu. http://www.youtube.com/watch?v=oGUDOIIx_SE
Zadnja izmjena: Rafael30, dana/u 12 jul 2013, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 jul 2013, 15:20

NeRi_K je napisao/la:Predsjednik i UO NK Jedinstvo nisu nigdje rekli da je cilj Premier liga, cilj je da ekipa bude na polusezoni medju prvih pet, a onda ce se vidjeti sta i kako dalje. Ja samo mogu reci da se ove sezone radi, a to je vidljivo ko se god pojavi u bilo koje doba dana na stadionu Pod Borićima.

Otišli:
Ahmet Trejić (Zvijezda Gradačac)
Ekrem Hodžić (Gostivar Makedonija)
Elvis Mešić (?)
Pored ova tri igraca trener Mehmed Janjoš ne računa na još šest igrača koji tokom prosle sezone nisu zadovoljili ukuse struke:
1. Vladimir Drljača
2. Elvir Šušnjar
3. Jasmin Ahmedović
4. Ademir Sefić
5. Edvin Selimović
6. Ermin Alijagić

Pored ovih igača još će nekolicina biti višak, a taj ce spisak Janjoš objaviti prije početka sezone.

Došli:
Mirza Hamzabegović (Podgrmeč Sanski Most)
Endi Nuhanović (Kalamata Grčka)
Rijad Pljevljak (Travnik)
Fadil Čizmić (Sarajevo)
Irman Hodžić (Finska)
Aldin Kovačević (Vinogradar)

Vec veceras bi mogli znati da li nam dolazi i jedan od najbolji igraca ove lige, ali o tome vise kad sve bude dogovoreno. Sportski direktor je u potrazi za centarforom, u slučaju da Adilović ostane u Zelji na posudbu bi na mogao doci Šaban Pehilj.
Imam neki osjecaj da pod ovim mislis na Jasmina Jaranovica... cisto osjecaj ;)
www.nkbratstvogracanica.com

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 12 jul 2013, 15:24

Rafael30 je napisao/la:Zaboravio si i golmana Kemu staviti da je otisao :) I Aldin je Kahrimanovica, a ne Kovačević. A odakle ti ovo za Šabana? To bi bilo extra da dođe.
Ispravio sam greske, previse mi se ovih dana igraca vrti po glavi, tako da nemojte zamjeriti ;)

Svaki info koji napisem je iz prve ruke, nista nije mahalska :D

Dosla je oprema za kuhinju u restoranu, a i projekat svlacionica ispod tribina je gotov, licno sam ga svojim ocima vidio, radovi bi trebali poceti u ovo koji dan :D
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 jul 2013, 15:27

cesc4 je napisao/la:Imam neki osjecaj da pod ovim mislis na Jasmina Jaranovica... cisto osjecaj ;)
Ne vara osjećaj. Mada nadam se da će Jare naći zajedničku ovdje, jer je bez veze da idemo u potragu za pojačanjima a igrača koji je ovdje ponikao u isti rang takmičenja dajemo nekome drugome.

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 12 jul 2013, 16:24

Da su nam ostali Ekro, Mešić i Trejić i uz ove ostale igrače sigurno bi bili medu prvih 5. Ovako isto imamo velike šanse, sada je sve na Upravi da osigura redovne plate. Da ne bude nikakvih problema,jer džaba nama najbolja ekipa, kad niko ne igra džabe. Znam da će i isplate biti redovne, ali bojim se da se u ovom svemu nešto nebi okrenulo naopako, jer zasad sve funkcionira predobro

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 12 jul 2013, 16:52

Cujem u srijedu na plazi kod Makarske da je Jaranovicu ponudjeno 5000 na ruke plus 600 plata, smjestaj i hrana.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jul 2013, 16:59

dino_tuzla je napisao/la:Cujem u srijedu na plazi kod Makarske da je Jaranovicu ponudjeno 5000 na ruke plus 600 plata, smjestaj i hrana.
Pa toliko ste vi dali za golmana Hadzica :) 3000 na ruke i 800 plata, smejstaj i hrana.

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 12 jul 2013, 21:32

@ rafael : nisu ti ttacne te informacije, nemok napuhivati cifre bezveze, nije Tuzla Engleska pa da se rasipaju. neki igraci idu u Slobodu cisto iz razloga sto je Sloboda Sloboda, uz duzno postivanje tvoga kluba, jer mnogo je lakse napraviti neki iskorak u karijeri ukoliko igras u Slobodi, ipak je to veliko ime , i vise ljudi prati taj klub, te informacija koja govori o ambicijama kluba je dovoljna da privuce mladog igraca.

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 12 jul 2013, 23:00

Sportfan je napisao/la:@ rafael : nisu ti ttacne te informacije, nemok napuhivati cifre bezveze, nije Tuzla Engleska pa da se rasipaju. neki igraci idu u Slobodu cisto iz razloga sto je Sloboda Sloboda, uz duzno postivanje tvoga kluba, jer mnogo je lakse napraviti neki iskorak u karijeri ukoliko igras u Slobodi, ipak je to veliko ime , i vise ljudi prati taj klub, te informacija koja govori o ambicijama kluba je dovoljna da privuce mladog igraca.
Isto to smo mi (biscani) pricali prije 4-5 godina.
Daj boze da se prosetate ovom ligom, ali...
Ne vjerujem u vas uspjeh jer vidim pojacanja koja dovodite.
Galin, koliko god meni bio drag nogometas (uvijek igra srcem) je prosjecan napadac za ovu ligu, igrao je u NKJ dva puta, prvi put ga zavoljela publika, drugi put ispod prosjeka. U medjuvremenu je bio u Bratsvu, rekli su vam momci kako je igrao tamo...
Brckalic? u Jedinstvu je bilo svakakvih igraca, od reprezentativaca do igraca za malonogometne turnire...koliko sam ja vidio u polusezoni koju je boravio kod nas, on je medju ovim za turnire...
Dalje da ne komentarisem jer ih ne poznajem dovoljno.
Nemojte previse ocekivati, manje ce te se razocarati. Opet kazem, daj boze da udjete u PL vec ove godine.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 jul 2013, 23:07

Jaranovića mislim da možete prekrižiti.

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 12 jul 2013, 23:19

Casp3r je napisao/la:Jaranovića mislim da možete prekrižiti.
nazalost biscana....potvrdjujem....ostaje... :)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jul 2013, 23:33

Sportfan je napisao/la:@ rafael : nisu ti ttacne te informacije, nemok napuhivati cifre bezveze, nije Tuzla Engleska pa da se rasipaju. neki igraci idu u Slobodu cisto iz razloga sto je Sloboda Sloboda, uz duzno postivanje tvoga kluba, jer mnogo je lakse napraviti neki iskorak u karijeri ukoliko igras u Slobodi, ipak je to veliko ime , i vise ljudi prati taj klub, te informacija koja govori o ambicijama kluba je dovoljna da privuce mladog igraca.
Te pare je trazio od Jedinstva, nije ih dobio. Mozda u Slobodi igra za kilu soli. To gore objesi mačku o rep, u ovoj ligi igrači igraju da nesto zarade, a ne iz ljubavi. To sto je Sloboda bila nekad nesto u YU fudbalu je proslo vrijeme, svaka čast tome. Mi pričamo o sadasnjem vremenu, o BIH ligi. Pratim BiH ligu od početka znači od tamo 1996god., jer prvo prvenstvo se igralo jos tokom rata 1994-95., to je malo ko pratio, igralo se na slobodnom teritoriju, mi smo ovdje ratovali. Nezz od kad ti pratis, ali tesko da imas vise od 20 god. Pusti te priče sta je Sloboda bila, gledaj sta je sad. A od kad je BiH lige, Jedinstvo ima 1 titulu osvojenu u sezoni 1999/00, a Sloboda ima 0. Tako da je po tom Jedinstvo uspjesniji klub od Slobode od kad je BiH. Imali ste vi ambicije i prosle godine ;). Hoće li vam neko dati 3 boda kad dođete i kažete mi smo Sloboda, logično da neće. Teren pa se dokaži.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jul 2013, 10:29

Rafael30 je napisao/la:
Te pare je trazio od Jedinstva, nije ih dobio. Mozda u Slobodi igra za kilu soli. To gore objesi mačku o rep, u ovoj ligi igrači igraju da nesto zarade, a ne iz ljubavi. To sto je Sloboda bila nekad nesto u YU fudbalu je proslo vrijeme, svaka čast tome. Mi pričamo o sadasnjem vremenu, o BIH ligi. Pratim BiH ligu od početka znači od tamo 1996god., jer prvo prvenstvo se igralo jos tokom rata 1994-95., to je malo ko pratio, igralo se na slobodnom teritoriju, mi smo ovdje ratovali. Nezz od kad ti pratis, ali tesko da imas vise od 20 god. Pusti te priče sta je Sloboda bila, gledaj sta je sad. A od kad je BiH lige, Jedinstvo ima 1 titulu osvojenu u sezoni 1999/00, a Sloboda ima 0. Tako da je po tom Jedinstvo uspjesniji klub od Slobode od kad je BiH. Imali ste vi ambicije i prosle godine ;). Hoće li vam neko dati 3 boda kad dođete i kažete mi smo Sloboda, logično da neće. Teren pa se dokaži.
smijesno je to tvoje omalovazavanje Slobode..al svakom svacije....Sloboda je i sad institucija za vecinu klubova u BIH...znas li koliko je velikih klubova ispadalo u nizi rang takmicenja pa nisu ixgubili nista na reputaciji...kolko god da smo losi i dotakli dno vecina klubova koji igraju ovu ligu a i igraca iz ove lige obilazi i slika se na Tusnju..a ti nastavi kako nema veze ko je sta bio....cuj,nema veze sta je bila :? :? :D...po toj tvojoj logici i vi ste klub u rangu sa mladosti pored kaknja,orasja,goska,branitelja iz rodoca...u svoj toj prici je kljuca rijec RENOME KLUBA...nema veze sta je rendzers,juve,river..sve su to bivsi drugoligasi :?..ja na klubove ne gledam tako...al svako ima pravo da poslozi prioritete po volji,zar ne...a najbolji primjer ti je i ovaj forum...Sloboda kao drugoligas ima 1700 stranica na svom pdf...otprilike ko 12 premijerligasa i svi ovi drugoligasi zajedno...toliko o nezaineresovanosti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.