Allaha ti, oj onda neću pa ne bi tako olako bacio ovoliko igranja FM-a i godinu 2021. nema sanseOtelo je napisao/la:Skines,pokrenes,instaliras![]()
Ja sam odmah preko 7 instalirao pa mi otisle sve igre,slike
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BritishCore
- Kontakt:
Re: Chat
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Ja sam bacio igranje Managere i FIFE i svega ostalog

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nemam snage ni za Dextera. Gledao sam prije 2 dana 1 epizodu 3 sezone, sada drugu. Zanimljiv kraj, no sporo ide vrijeme kada gledaš serije
A jest upeklo šta je ovo
A jest upeklo šta je ovo
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kako sam los i iscrpljen ne mogu vjerovat.Manta mi se. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ne brini, sace sezona brzo pocetAgresivnoDjubre je napisao/la:Kako sam los i iscrpljen ne mogu vjerovat.Manta mi se.
SAMO ČELIK !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma nije to,los sam drama.Nikad mi ovako nije bilo.Viper je napisao/la:
Ne brini, sace sezona brzo pocet
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sta su sad od ovog face uradili? Taman se naviknes onako i oni nesto promjene 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sta su sad promijenili? 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
uschtipak je napisao/la:Sta su sad promijenili?
Odakle tebe ranije
Neutral je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Sta su sad promijenili?
Odakle tebe ranije
Ruzno sam sanjala.
LANET OLSUN!
Ako vidite kako ružno djelo, otklonite ga rukom. Ako ne možete rukom, onda barem jezikom tj. posavjetujte osobu. A ako ne možete ni tako, onda to djelo prezirite...Al cisto sumnjam da bi tebe interesovalo sta ja radim i pijem dok ne uticem na tebe? Jesam u pravu?
Pošto si mi daleko i ne mogu te dohvatiti, riječi kod tebe ne pale, onda ćemo se držati svako svoje strane.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Imal neko preporucit neki model mobitela da je dobar ,a ne prelazi 200 km 
Željeznicar za život cijeli !
je l' galaxy ace skuplji od 200?
uschtipak je napisao/la:Neutral je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Sta su sad promijenili?
Odakle tebe ranije
Ruzno sam sanjala.
Koji Ace, imaš ih više
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
uschtipak je napisao/la:Sta su sad promijenili?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
#Nokia3310likusa je napisao/la:Imal neko preporucit neki model mobitela da je dobar ,a ne prelazi 200 km
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
@Uno
Kod mene sve po starom, doduse, na bosanskom mi je.
Kod mene sve po starom, doduse, na bosanskom mi je.
LANET OLSUN!
Kod mene nisu promijenili ništa ima 100 godina
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Prebaci na engleskiDex je napisao/la:Kod mene nisu promijenili ništa ima 100 godina
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Imal ko od vas onaj novi chat? (kao na mobitelima)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 8 gostiju.