Van Persie je mnogima World Class pa opet na europskom nivou je slabasan(citaj chocker kad je najvaznije), ko sto vrli mudrac prezentira vazan kriterij, vazi za jedne a za druge ne, mudro 'bem ti javno preduzece vodovod i kanalizacija.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Serie A
Vidal je najbolji igrac prvaka Italije za kojeg je Real ponudio 40 miliona al eto nije WC, jesu spanske i engleske nafurane zvijezde
Van Persie je mnogima World Class pa opet na europskom nivou je slabasan(citaj chocker kad je najvaznije), ko sto vrli mudrac prezentira vazan kriterij, vazi za jedne a za druge ne, mudro 'bem ti javno preduzece vodovod i kanalizacija.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Pribilježio ja, uz podosta drugog materijala otprije. Naravno, sa guštom ćemo to citirati.Pogba je napisao/la:Huska je napisao/la: Tevez i Llorente su prosjecni igraci, pogotovo ovaj drugi
Carli, pribilježi ovo, počelo je.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa dobro sad, nisu baš kao "Padoin" , nemamo svi "padoina" u našoj ekipi da nam donosi radost i plasman iza catanie ...Huska je napisao/la: Tevez i Llorente su prosjecni igraci, pogotovo ovaj drugi
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Jos da istaknem da je patetika interista primjetna u kubnim metrima, vagon ne moze povuc.Pomirite se da je takav zivot, uvijek blijeda kopija, uvijek.
- IlCapitano
- Kontakt:
Lahko se je sada tješiti interovcima kada niti jedan od tih igrača ne igra u "njihovom" klubu. Da je bilo koji od te četvorice potpisao za Inter, druga bi se pjesma pjevala.Genghis je napisao/la:Pa dobro sad, nisu baš kao "Padoin" , nemamo svi "padoina" u našoj ekipi da nam donosi radost i plasman iza catanie ...Huska je napisao/la: Tevez i Llorente su prosjecni igraci, pogotovo ovaj drugi
Ali dobro, zadnje dvije godine je tako, puna su im usta Intera i ovoga i onoga, Juventusov kadar je prosječan, a već nakon par kola se formira prava slika. Ni najmanje ne sumnjam da će i po treći put zaredom biti tako.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vidal je najkorisniji vezni igrac na svijetu kad se uzme sve u obir, oduzete lopte, asistencije, golovi, ne mogu da shvatim da ima mozgova koji kazu da on nije ta svjetska klasa. Nisam simpatizer Juventusa, naprotiv, ali opet ponavljam ako on nije igrac vrhunske klase onda to niko iz serije a nije.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Trequartista
- Kontakt:
Pa zar ne vidite da svršavaju na Conteov treći izbor na poziciji fulbeka. 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
A sta je to Llorente ako nije prosjecan napadac, takvih je Calcio prepun. Tevez je kvalitetniji od njega, ali daleko od toga da je ono kako ga vi predstavljate...
A ono sto juventus izdvaja od ostalih je prije svega trener koji je znao izvuci maksimum iz ovih igraca i timski duh, gdje ni jedan igrac ne odskace previse i ne izdvaja se.
A ono sto juventus izdvaja od ostalih je prije svega trener koji je znao izvuci maksimum iz ovih igraca i timski duh, gdje ni jedan igrac ne odskace previse i ne izdvaja se.
- Trequartista
- Kontakt:
Ma ja, kao i svakog ljeta slijedi standarna priča o naloženim mediokritetima, a na kraju sezone bude po -20 i -30. 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Vidal iz sezone u sezonu igra odlicno i sigurno je fantastican vezni igrac,i mislim da se za njega moze reci da je WC.
Druga stvar dosadasnjim mercatom Juve je odmakao konkurenciji daleko,Tevez i Llorente su sve samo nisu prosjecni igraci,cak naprotiv Tevez je masina covjek prokriva vise pozicija u napadu i to ih odlicno igra strasan igrac,ocekivao sam ga u Milanu vec dugo vremena ali kao i obicno u zadnjih par godina onaj Galliani je napravio cirkus od toga i na kraju Tevez ode kod vas.Llorente isto odlican spic pravi centarfor koji se odlicno krece i vrlo dobre tehnike.
Sa njima dvojicom Juve je dobio puno u napadu mnogo mnogo su jaci nego prosle sezone u tom segmentu.
Druga stvar dosadasnjim mercatom Juve je odmakao konkurenciji daleko,Tevez i Llorente su sve samo nisu prosjecni igraci,cak naprotiv Tevez je masina covjek prokriva vise pozicija u napadu i to ih odlicno igra strasan igrac,ocekivao sam ga u Milanu vec dugo vremena ali kao i obicno u zadnjih par godina onaj Galliani je napravio cirkus od toga i na kraju Tevez ode kod vas.Llorente isto odlican spic pravi centarfor koji se odlicno krece i vrlo dobre tehnike.
Sa njima dvojicom Juve je dobio puno u napadu mnogo mnogo su jaci nego prosle sezone u tom segmentu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Tevez vidjet cemo, Ljorente siguran sam da ce eksplodirati. Kasno je dosao u Seriju A, da je prije dosao bio bi novi Trezege. Sad sto nekima i Trezege nece bit wc igrac to je nesto drugo.
Vidal top 3 najboljs vezna igrac danasnjice definitivno. Zasto? zato sto moze pokriti apsolutno svako mjesto u timu na isti nacin. Najbolji je box to box igrac na svijetu, najbolji je ball winning na svijetu, najbolja je zamjena za Pirla u Juventusu, u Cileu ubija na AMC poziciji, kad je mijenjao Bonucija na stoperu bio je stroj....da moram sastaviti tim od 10 identicnih igraca to bi bilo 10 Vidala. Jednostavno lika gdje god stavis odigrat ce maestralno. Reci da Vidal nije wc i da nije medju top 3 moze samo neko ko ne gleda seriju A ili ko nema veze o fudbalu. onakav igrac se jednom radja, da je u Realu, Barci ili vise eksponiranim engleskim timovima vec sad bi pricali o najboljem box-to-box svih vremena, ovako treba ponekad i pogledat seriju A, zadnjih 6-7 kola posebno ili prvu tekmu protiv Bajerna gdje je fakticki sam igrao ko Braco protiv Danske.
Vidal top 3 najboljs vezna igrac danasnjice definitivno. Zasto? zato sto moze pokriti apsolutno svako mjesto u timu na isti nacin. Najbolji je box to box igrac na svijetu, najbolji je ball winning na svijetu, najbolja je zamjena za Pirla u Juventusu, u Cileu ubija na AMC poziciji, kad je mijenjao Bonucija na stoperu bio je stroj....da moram sastaviti tim od 10 identicnih igraca to bi bilo 10 Vidala. Jednostavno lika gdje god stavis odigrat ce maestralno. Reci da Vidal nije wc i da nije medju top 3 moze samo neko ko ne gleda seriju A ili ko nema veze o fudbalu. onakav igrac se jednom radja, da je u Realu, Barci ili vise eksponiranim engleskim timovima vec sad bi pricali o najboljem box-to-box svih vremena, ovako treba ponekad i pogledat seriju A, zadnjih 6-7 kola posebno ili prvu tekmu protiv Bajerna gdje je fakticki sam igrao ko Braco protiv Danske.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Po meni nije prvi ni Juventusa,tu je jedan Pirlo..ultrasstyle_tz je napisao/la:Tevez vidjet cemo, Ljorente siguran sam da ce eksplodirati. Kasno je dosao u Seriju A, da je prije dosao bio bi novi Trezege. Sad sto nekima i Trezege nece bit wc igrac to je nesto drugo.
Vidal je prošle sezone bio dosta bolji igrač od Pirla, konstantan prije svega, dok Pirlo od 5 utakmica makar jednu zakaže. Vidal je najbolji veznjak lige, tu nikakve priče nema.Rosicky je napisao/la:Po meni nije prvi ni Juventusa,tu je jedan Pirlo..ultrasstyle_tz je napisao/la:Tevez vidjet cemo, Ljorente siguran sam da ce eksplodirati. Kasno je dosao u Seriju A, da je prije dosao bio bi novi Trezege. Sad sto nekima i Trezege nece bit wc igrac to je nesto drugo.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hahaha joj prosle godine je bilo svega. A ja sve bookmarkovao na vrijemeIlCapitano je napisao/la:Pribilježio ja, uz podosta drugog materijala otprije. Naravno, sa guštom ćemo to citirati.Pogba je napisao/la:Huska je napisao/la: Tevez i Llorente su prosjecni igraci, pogotovo ovaj drugi
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kako lijepo mi poce dan, oplakah odmah na sabahu.Trequartista je napisao/la:Pa zar ne vidite da svršavaju na Conteov treći izbor na poziciji fulbeka.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Njega je i Padoin izdominiro.Isla je stvarno katastrofa bio, al eto ko zna mozda uz Cavania procvjeta u interu, takve stvari se desavaju, promjena klime i vrati se stara forma.Cavani ce bit presudan.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
EnzoFerrari je napisao/la:Njega je i Padoin izdominiro.Isla je stvarno katastrofa bio, al eto ko zna mozda uz Cavania procvjeta u interu, takve stvari se desavaju, promjena klime i vrati se stara forma.Cavani ce bit presudan.
Al realno Isla je kod Nas igrao ispod svih ocekivanja, mozda u Interu zaigra kako zna.
★★★
S ovim ćemo im guzove odrat'IlCapitano je napisao/la:Pribilježio ja, uz podosta drugog materijala otprije. Naravno, sa guštom ćemo to citirati.Pogba je napisao/la:Huska je napisao/la: Tevez i Llorente su prosjecni igraci, pogotovo ovaj drugi
Allegri je gospodin!
Očekujem ekspresan povratak, ko vojniciAndrej je napisao/la:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.