Dobro si rek'o. Kakvi su gadovi Berlusconi i Galliani. Sram ih bilo, tako se ponašaju prema jednom Ambrosiniju.Consigliere je napisao/la:Nije da nisamo navikli na ovakav odnos prema legendama!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ambrosi ... nom/109001
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I evo ga, idemo opet ...According to Mediaset , Man City hasn't given up on buying El Shaarawy and might make a new offer.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Consigliere
- Kontakt:
Maldini.muxa je napisao/la:Ne kontam, ako iko postuje svoje legende onda je to Milan. Sta imamo pricat o novom ugovoru ako ne zelimo produzit, nema se tu sta pricat. Prema kome smo se lose odnosili od nasih legendi?Consigliere je napisao/la:Nije da nisamo navikli na ovakav odnos prema legendama!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Pazi, igrac koji je tolike godine proveo u Milanu, nakon transfera, izlazi u medije sa ovom izjavom. Mora da su se bas grozno ponijeli.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sta s Maldinijem? Ko se to iz kluba lose ponio prema njemu? Govorim o rukovodstvu a ne o nekim grupicama navijaca. Pa ne moze svaki igrac bit legenda kluba.Consigliere je napisao/la:Maldini.muxa je napisao/la:Ne kontam, ako iko postuje svoje legende onda je to Milan. Sta imamo pricat o novom ugovoru ako ne zelimo produzit, nema se tu sta pricat. Prema kome smo se lose odnosili od nasih legendi?Consigliere je napisao/la:Nije da nisamo navikli na ovakav odnos prema legendama!
Pazi, igrac koji je tolike godine proveo u Milanu, nakon transfera, izlazi u medije sa ovom izjavom. Mora da su se bas grozno ponijeli.
Roma se zanima za Ameliu:
Secondo quanto riportato da Mediaset per Marco Amelia potrebbe riaprirsi la pista Roma. Il portiere rossonero rischia di fare il terzo, superato nelle gerarchie da Gabriel. Per questo l'ipotesi di un ritorno in giallorosso torna d'attualità qualora i capitolini non riuscissero a prendere Morgan De Sanctis.
Neka ide Gabriel ce dobivati više šansu
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nase najbolje pojacanje ove sezone
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nigel je King, pravi boracUrbyEmanuelson je napisao/la:Nase najbolje pojacanje ove sezone![]()
[youtube][/youtube]
Naš Gattuso.
Šteta što je više vremena potrošio na terapije i liječenje, nego što je igrao na terenu. Ali šta ćeš, dešava se.
Vjerujem da je gladan fudbalske atmosfere, duela i krvničkih startova.
Nema više vijesti o pojačanjima? Zatišje pred buru.
Btw, Mislim da će dovesti nekog iz Fiorentine, gotovo 100% da sam siguran. Pitanje je koga, Ljaljića ili Jovetića (kao poklončić navijačima
).
Šteta što je više vremena potrošio na terapije i liječenje, nego što je igrao na terenu. Ali šta ćeš, dešava se.
Nema više vijesti o pojačanjima? Zatišje pred buru.
Btw, Mislim da će dovesti nekog iz Fiorentine, gotovo 100% da sam siguran. Pitanje je koga, Ljaljića ili Jovetića (kao poklončić navijačima
Ne moraju mi dovesti nijednog jer nam ni ne trebaju. A nisu vala ni jeftini, pogotovo Jovetic.
Sto se mene tice, jedan stoper i ja sretan.
Na drugim pozicijama smo adekvatno popunjeni i svaka kupovina napadaca ili veznjaka bi po meni bilo bacanje para. Imamo i vise nego dobru ekipu zajedno sa dobrom klupom.
Sto se mene tice, jedan stoper i ja sretan.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
nebi se slozio da je kupnja veznjaka bacanje para.... nocerino, muntari, traore, straser, boateng koji od njih lici na veznjaka???? meni ni jedan. potreban je WC veznjak, WC stoper, evo i golmana cemo trebati posto amelia trazi transfer, a izgleda i beka jer abate odlazi u Arsenal.....kad se uzme u obzir prodaja boe, traorea, zakarda, didaca, amelie, urbya, robinha (ako Bog da), abatea, antoninia (evo citao danas da ga Monako trazi) moze se skupiti ljepi novac za popunjavanje prethodno 4 navedene pozicije.....rope11 je napisao/la:Ne moraju mi dovesti nijednog jer nam ni ne trebaju. A nisu vala ni jeftini, pogotovo Jovetic.![]()
Sto se mene tice, jedan stoper i ja sretan.Na drugim pozicijama smo adekvatno popunjeni i svaka kupovina napadaca ili veznjaka bi po meni bilo bacanje para. Imamo i vise nego dobru ekipu zajedno sa dobrom klupom.
Ali da bi se prodali ti igraci trebali bi biti klubovi zainteresirani za njih ,ali kao sto vidis ,slabo ima zainteresiranih klubova ,od ovih gore ostat ce vjerovatno Abate (a odlazak u Arsenal mislim da su to samo spekulacije),Boateng i Robinho takodjer ce vjerovatno ostati jer nema ili ima slabo zainteresovanih klubova za njih (tj. platili iznos koji Milan trazi za njih ) Urby takodje ce vjerovatno ostati i Zaccardo ce ostati ,ne znam zasto se nadate da ce Zaccardo otici kada je covjek dosao u januaru ,a takodje ne spominju se neki zainteresovani klubovi za njeganesta13 je napisao/la:nebi se slozio da je kupnja veznjaka bacanje para.... nocerino, muntari, traore, straser, boateng koji od njih lici na veznjaka???? meni ni jedan. potreban je WC veznjak, WC stoper, evo i golmana cemo trebati posto amelia trazi transfer, a izgleda i beka jer abate odlazi u Arsenal.....kad se uzme u obzir prodaja boe, traorea, zakarda, didaca, amelie, urbya, robinha (ako Bog da), abatea, antoninia (evo citao danas da ga Monako trazi) moze se skupiti ljepi novac za popunjavanje prethodno 4 navedene pozicije.....rope11 je napisao/la:Ne moraju mi dovesti nijednog jer nam ni ne trebaju. A nisu vala ni jeftini, pogotovo Jovetic.![]()
Sto se mene tice, jedan stoper i ja sretan.Na drugim pozicijama smo adekvatno popunjeni i svaka kupovina napadaca ili veznjaka bi po meni bilo bacanje para. Imamo i vise nego dobru ekipu zajedno sa dobrom klupom.
Znaci moguce je da ce samo otici Amelia i Antonini ,mada i po pitanju njihovih odlazaka sam skeptican ,pitanje je da li oni zele napustiti klub i koliko im zainteresovanih klubova za njih
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ma svi se oni mogu prodati budi bez brige. ćelo je majstor za takve stvari. zakardo je izrazio zelju za odlaskom posto ne igra uopce, isto je i sa didac vilom, strasser je takoder na odlasku, evo citam za abatea da je primarna wengerova meta, antonini moze lagano u monako, traore ce otici prvom prilikom jer se ovdje nece naigrati toga je i sam svijestan, urby je isto svijestan da nece dobiti značajniju priliku i samo se ceka neko sa ponudom za njega isto kao i sa boatengom koji i sam zeli napustiti milan. robinho ima najvece sanse za ostankom (nazalostAli da bi se prodali ti igraci trebali bi biti klubovi zainteresirani za njih ,ali kao sto vidis ,slabo ima zainteresiranih klubova ,od ovih gore ostat ce vjerovatno Abate (a odlazak u Arsenal mislim da su to samo spekulacije),Boateng i Robinho takodjer ce vjerovatno ostati jer nema ili ima slabo zainteresovanih klubova za njih (tj. platili iznos koji Milan trazi za njih ) Urby takodje ce vjerovatno ostati i Zaccardo ce ostati ,ne znam zasto se nadate da ce Zaccardo otici kada je covjek dosao u januaru ,a takodje ne spominju se neki zainteresovani klubovi za njega
Znaci moguce je da ce samo otici Amelia i Antonini ,mada i po pitanju njihovih odlazaka sam skeptican ,pitanje je da li oni zele napustiti klub i koliko im zainteresovanih klubova za njih
Ne znam vala, ali meni ekipa De Jong, Montolivo, Boateng, Honda, Muntari, Poli, Saponara, Emanuelson izgleda i vise nego solidno. O napadu da ne pricam, faraon i Balo i kao zamjena Paco, Niang, Robinho i ovaj novi mali. I dalje stojim iza toga da nam na tim pozicijama ne trebaju igraci, pogotovo ne Ljajic i Jovetic.
Odbrana je druga prica, trebaju dovesti pravog wc stopera i tu uopste ne trebaju stedjeti ni pare. Bekovi su nam ok, tu smo donekle rijeseni, ali stoper je nasa bolna tacka i to trebaju sto prije rijesavati ako hocemo ikakav iole pozitivan ishod u narednoj sezoni.
Odbrana je druga prica, trebaju dovesti pravog wc stopera i tu uopste ne trebaju stedjeti ni pare. Bekovi su nam ok, tu smo donekle rijeseni, ali stoper je nasa bolna tacka i to trebaju sto prije rijesavati ako hocemo ikakav iole pozitivan ishod u narednoj sezoni.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jong monto honda poli saponara je ok. boateng je sve pokazao ove sezone (uglavnom van terena i sa frizurama), muntari nezna spojiti 2 passa, emanuelson je preslab za talijansku ligu (u ajaxu je igrao beka i bio jako dobar međutim u italiji to nije moguće jer je fizički preslab mada ima tehniku, ali nije to to). Napad je ok (Jovetić je precijenjen igrač, a protiv Ljajića nebi imao ništa protiv ukoliko bi došao za nekakvu siću...) Obrana je jako tanka tu se slažem. Obavezno kupiti WC stopera i beka jer po mom mišljenju constant ne slići beku, ima prodor i tehniku, ali centaršut mu je u najmanju ruku katastrofalan. Isto vrijedi za Abatea. Brzina, izdržljivost, ali u ofanzivi je očajan. Sjeti se samo tekmi protiv intera i njegovih kikseva. Jednostavno se u važnim utakmicama pogubi i ukoliko arsenal ponudi 12m može ići....rope11 je napisao/la:Ne znam vala, ali meni ekipa De Jong, Montolivo, Boateng, Honda, Muntari, Poli, Saponara, Emanuelson izgleda i vise nego solidno. O napadu da ne pricam, faraon i Balo i kao zamjena Paco, Niang, Robinho i ovaj novi mali. I dalje stojim iza toga da nam na tim pozicijama ne trebaju igraci, pogotovo ne Ljajic i Jovetic.![]()
Stvar je u tome da cemo imati jaku ekipu na terenu, ali i na klupi. Mozda recimo Poli, Saponara, Emanuelson, Muntari i nece dobijati previse prilike, ali takve igrace je uvijek dobro imati u rosteru jer uvijek mogu biti super zamjena za nekoga.
Za napad isto tako, imat cemo dva vrhunska igraca naprijed, ali i jednog Pazzinija, Robinha i Nianga koji uvijek mogu preokrenuti rezultat na nasu stranu. Ne vidim potrebu za Ljajicem i Joveticem jer i nisu nesto jeftini, a potpuno su bespotrebni u ovom trenutku ( a ni mi nismo u situaciji da bacamo pare osim ako je nesto stvarno neophodno ).
Nabaviti dobrog stopera, prodati jos par igraca i to bi bilo to sto se tice ovog ljeta, nesto bi zaradili, malo potrosili, po meni uspjesan mercato.
Za napad isto tako, imat cemo dva vrhunska igraca naprijed, ali i jednog Pazzinija, Robinha i Nianga koji uvijek mogu preokrenuti rezultat na nasu stranu. Ne vidim potrebu za Ljajicem i Joveticem jer i nisu nesto jeftini, a potpuno su bespotrebni u ovom trenutku ( a ni mi nismo u situaciji da bacamo pare osim ako je nesto stvarno neophodno ).
Nabaviti dobrog stopera, prodati jos par igraca i to bi bilo to sto se tice ovog ljeta, nesto bi zaradili, malo potrosili, po meni uspjesan mercato.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Didac Villa bi mogao otici ,ali gdje si ti procitao da je Zaccardo izrazio zelju za odlaskom ,ja sam u junu nekada na FootballItalia procitao cini mi se da njegov agent kaze da Zaccardo nece iz Milana ,i koliko se sjecam mescini da on ima ugovor do 2017 .Pitenje je koliko je Monaco zainteresovan za Antoninija ,a za Traorea ne znam da li ce ko poslati ponudu kao ni za Emanuelsona ,a sto se tice Boatenga neki dan je Galliani govorio da Boateng nista nije govorio o odlasku i takodje da nije bilo ponuda za njega (tako nekako ) sada ne znam da li je to istina .nesta13 je napisao/la:ma svi se oni mogu prodati budi bez brige. ćelo je majstor za takve stvari. zakardo je izrazio zelju za odlaskom posto ne igra uopce, isto je i sa didac vilom, strasser je takoder na odlasku, evo citam za abatea da je primarna wengerova meta, antonini moze lagano u monako, traore ce otici prvom prilikom jer se ovdje nece naigrati toga je i sam svijestan, urby je isto svijestan da nece dobiti značajniju priliku i samo se ceka neko sa ponudom za njega isto kao i sa boatengom koji i sam zeli napustiti milan. robinho ima najvece sanse za ostankom (nazalostAli da bi se prodali ti igraci trebali bi biti klubovi zainteresirani za njih ,ali kao sto vidis ,slabo ima zainteresiranih klubova ,od ovih gore ostat ce vjerovatno Abate (a odlazak u Arsenal mislim da su to samo spekulacije),Boateng i Robinho takodjer ce vjerovatno ostati jer nema ili ima slabo zainteresovanih klubova za njih (tj. platili iznos koji Milan trazi za njih ) Urby takodje ce vjerovatno ostati i Zaccardo ce ostati ,ne znam zasto se nadate da ce Zaccardo otici kada je covjek dosao u januaru ,a takodje ne spominju se neki zainteresovani klubovi za njega
Znaci moguce je da ce samo otici Amelia i Antonini ,mada i po pitanju njihovih odlazaka sam skeptican ,pitanje je da li oni zele napustiti klub i koliko im zainteresovanih klubova za njih![]()
) posto ima preveliku placu da bi ga neko kupio....
I da te pitam kako ti Poli i Saponara mogu biti ok a Boateng ne .Boateng je bolji od obojce trenutno ,takodje i iskusniji .Mi jos nismo vidili kako ce Poli i Saponara igrati u Milanu.Samo nadam se da ce Saponara biti bolji od Boatenga i da bi mogao dostici nivo Kake
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Slozi ga Honda

vjeruj ti samo Gallianiu.Didac Villa bi mogao otici ,ali gdje si ti procitao da je Zaccardo izrazio zelju za odlaskom ,ja sam u junu nekada na FootballItalia procitao cini mi se da njegov agent kaze da Zaccardo nece iz Milana ,i koliko se sjecam mescini da on ima ugovor do 2017 .Pitenje je koliko je Monaco zainteresovan za Antoninija ,a za Traorea ne znam da li ce ko poslati ponudu kao ni za Emanuelsona ,a sto se tice Boatenga neki dan je Galliani govorio da Boateng nista nije govorio o odlasku i takodje da nije bilo ponuda za njega (tako nekako ) sada ne znam da li je to istina .
I da te pitam kako ti Poli i Saponara mogu biti ok a Boateng ne .Boateng je bolji od obojce trenutno ,takodje i iskusniji .Mi jos nismo vidili kako ce Poli i Saponara igrati u Milanu.Samo nadam se da ce Saponara biti bolji od Boatenga i da bi mogao dostici nivo Kake,ima on potencija da bude odlican igrac ali pitanje je kako ce ga iskoristiti .Takodje Poli je imao potencijal ima ga vjerovatno jos ali hoce li ga uspjeti iskoristiti pitanje je .Tako da trenutno Boateng je bolji od obojce.Ali i ovi mogu biti bolji od Boatenga ako iskoriste svoj potencijal.
pa boateng je sve pokazao prosle sezone kolika je igracina. meni jedino sto valja kod njega je ova njegova melisa
necu vise da raspravljam ja sam jednostavno za njihovu prodaju i ne smatram prije spomenute igrače dostojnima da igraju u ovom svetom klubu.
evo zabio Honda da CSKA u superkupu protiv Zenita!!!
Jestel gledali ovu utakmicu, kako je odigrao Honda? Vidim zabio 2 gola 
Ma kako raspravljanje nadam se da se sta ne ljutisnesta13 je napisao/la:vjeruj ti samo Gallianiu.Didac Villa bi mogao otici ,ali gdje si ti procitao da je Zaccardo izrazio zelju za odlaskom ,ja sam u junu nekada na FootballItalia procitao cini mi se da njegov agent kaze da Zaccardo nece iz Milana ,i koliko se sjecam mescini da on ima ugovor do 2017 .Pitenje je koliko je Monaco zainteresovan za Antoninija ,a za Traorea ne znam da li ce ko poslati ponudu kao ni za Emanuelsona ,a sto se tice Boatenga neki dan je Galliani govorio da Boateng nista nije govorio o odlasku i takodje da nije bilo ponuda za njega (tako nekako ) sada ne znam da li je to istina .
I da te pitam kako ti Poli i Saponara mogu biti ok a Boateng ne .Boateng je bolji od obojce trenutno ,takodje i iskusniji .Mi jos nismo vidili kako ce Poli i Saponara igrati u Milanu.Samo nadam se da ce Saponara biti bolji od Boatenga i da bi mogao dostici nivo Kake,ima on potencija da bude odlican igrac ali pitanje je kako ce ga iskoristiti .Takodje Poli je imao potencijal ima ga vjerovatno jos ali hoce li ga uspjeti iskoristiti pitanje je .Tako da trenutno Boateng je bolji od obojce.Ali i ovi mogu biti bolji od Boatenga ako iskoriste svoj potencijal.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa boateng je sve pokazao prosle sezone kolika je igracina. meni jedino sto valja kod njega je ova njegova melisa![]()
istina da je velika razlika izmedu A i B lige, ali saponara mi djeluje kao veći potencijal od Boe i vjerujem da je sposoban odigrati bolji sezonu od Boatenga isto kao i Poli koji je imao proslu sezonu odlicnu u Sampdoriji. Boateng nosi broj 10, a 10-ka bi morao biti viđa tima ili takozvani "mozak" ekipe, a ovaj je sve suprotno od toga (nazalost).....
necu vise da raspravljam ja sam jednostavno za njihovu prodaju i ne smatram prije spomenute igrače dostojnima da igraju u ovom svetom klubu.
evo zabio Honda da CSKA u superkupu protiv Zenita!!!
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.