TSV Bayer 04 Leverkusen

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

MaliPrinc
Kontakt:

Re: TSV Bayer 04 Leverkusen

Post Postao/la MaliPrinc » 30 jun 2013, 22:06

Jedva čekam duel Spahe i Vede :lol: :lol: :lol:
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jun 2013, 22:21

Neutral je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Minimalno 5 tema na pdf Bundesliga treba pod ključ, samo su tu bespotrebno ostavi se u sezoni po neki post i to je sve.Stuttgart,Hoffenheim ,Wolfsburg ,Bayer i Dynamo Dresden.

Ja bi volio da svi timovi u Bundesligi imaju svoju vlastitu temu. Ne mora niko pisati, možda će neko kad tad nešto i napisati. Kada imamo 100x beskorisnih tema što ne bi imali 18 što se tiču Bundeslige.
Ne treba nam 15 tema na kojim niko ne piše.Sva diskusija o ostatku lige se može voditi na temi Bundesliga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 30 jun 2013, 22:25

ja glasam za ostanak ove teme pošto volim pisati o ovim luzerima.

za oživljavanje ovih neaktivnijih tema predlažem da ovih par forumaša što su aktivniji na temi bundesliga (dule, effe, amer, franck ribery, neutral) preuzmu po jedan klub i malo više pišu o njemu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 30 jun 2013, 22:29

Pa dragi @Neutral na što bi ličilo da svaka ekipa u Bundesligi ima svoju temu, pojedineteme od pojedinih ekipa ne bi imali ni 10 postova na temi. ;) Imamo temu Budesliga i tamo pišemo o manje atraktinim ekipama i sve ostalo vezano za Budesligu. :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 01:45

Možda se nađe neki fan Leverkusena pa počne redovno pisati na ovoj temi. Moguće da će biti fanatika i za Braunschweig :mrgreen:

Otišao im je desni bek u Real, otišao im je Schurrle. Doveli su Son-a od većih imena i to je to. Katastrofalno rade sve to, postali su filijala za neke klubove, samo im razvijaju igrače i to je to.

Da su pametno radili u vremenu Ballacka, Lucia, Ze Roberta mogli su biti odmah iza Bayerna, ali eto ne znaju pa su postali klub koji jedva može proći grupe u evropskim takmičenjima.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 01 jul 2013, 04:01

Mnogi ovdje zanemaruju doazak R. Krusea koji će po meni biti odlično pojačanje za Bayer i vrlo lako moguće da eksplodira iduće sezone...Potencijla australac ima na pretek...
Agieren statt reagieren

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jul 2013, 08:07

Prije ću izbrisati Bayernovu nego Bayerovu temu. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 01 jul 2013, 13:51

Bayer ide ove sezone daleko u LP naravno sve zbog SPAHE :D :D
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 jul 2013, 15:28

Mislim da će Spaha donijeti sigurnost i mirnoću u odbranu Guzena. :mrgreen: Budimo realni, nikad nisu imali neke velike probleme sa zadnjom linijom (istina, bilo je tu kiksova i gluposti :roll: ), ali nije ni da im je vrhunska. Spaha je tu da poboljša prosjek. 8-)

Mislim da će im trebati jedan polivalentan napadač, koji je nešto kao Schurrle, jer biće teško ako misle staviti sav teret na Kießlinga. Ne znam jesu li doveli zamjenu za Carvajala na desnom beku, ali sigurno da će morati i tu nešto iskombinovati. Ipak ne bi valjalo da tu igra neko kome to nije prirodna pozicija. :?

P.S. Nisam zapazio da je i Palop kod njih (još jedan bivši igrač Seville :mrgreen: ), koji je već duboko u četvrtoj deceniji života. Puni 40 godina 22. oktobra. :mrgreen: Imaju dosta prosječnih golmana u timu, jedino je Leno u startnoj postavi pouzdan i kvalitetan. Definitivno postaje odličan golman i dugoročno prva opcija na golu Apotekara. 8-)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 jul 2013, 20:36

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2013, 12:30

Evo uzeli su i Hilberta koji je dosao iz Besiktasa. Jednostavno glup potez, ali eto, moze posluziti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 12:31

Doveli su Hilberta, dvogodišnji ugovor je u pitanju.

Igrao je prije u Bundesligi za Stuttgart, pa je prešao u Besiktas gdje je u posljednjoj sezoni odigrao 32 meča uz 3 gola i asistencije.

Odličan igrač, pamtim ga iz vremena dok je igrao za Vfb, ima i 8 nastupa za Elf. 28 godina, tržišna vrijednost 5 miliona eura.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2013, 15:36

Neutral je napisao/la:
Odličan igrač, pamtim ga iz vremena dok je igrao za Vfb, ima i 8 nastupa za Elf. 28 godina, tržišna vrijednost 5 miliona eura.
Nadat se da nije zaboravio igrat i da koliko toliko još ima onog starog potencijala.
Sad će se s Donatijem borit za prvu postavu. Pa eto pokrili su većinu pozicija dobro, imaju alternativa. Samo se nadat da u LP ne izvuku baš pretešku grupu. Inače bi trebali bar grupnu fazu preskočit.
U prvenstvu vjerovatno cilj opet biti među prve 4 ekipe.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 12 jul 2013, 15:50

A ja se prije nekoliko dana bas pitam za ove igrace tipa Hilbert, Kuranyi koji su prije igrali u Bundeski, kad evo vraca se ovaj Hilbert, 3 godine u Besiktasu a prije toga sa svabama odigrao preko 120 utakmica..

Sigurno jos jedno veliko pojacanje apotekara :)
FC Bayern !!!!!

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 12 jul 2013, 20:24

Odlican potez je povukao Leverkuzen, jedino pojacanje za sada gde nemam prigovora.U Besiktasu je bio standardan i mislim da ce on igrati u prvoj postavi.Mada mislim da ce ih Hipija rotirati kao sto je prosle godine to bio slucaj sa Svabom i Karvahalom dok se prvi nije povredio.Najbitnije od svega je sto su ga doveli za dz i sto sada mogu da dovedu neku zverku u veznom redu.Ovo sto sam video je to da Hipija i dalje koristi jelku tako da bi trebalo da pokrije igraca koji ce da pokrije levu stranu u toj centralnoj trojci, ako me razumete sta hocu da kazem.Za odbranu vise ne treba da se pojacavaju, ako bude bilo potrebe Rajnarc ce uskociti na poziciju stopera.

Ovo ce da bude nikad jaca LS, tesko da ce oni moci da doguraju do osmine finala.Ni koeficijent im ne ide u prilog, jer ce startovati iz cetvrtog sesira.Uspeh ce za njih biti ako prezime Evropu, sto se tice prvenstva ne verujem da je ova ekipa u stanju da ostane u TOP 4.Tesko nemacke ekipe vezuju dve sezone u kontinuitetu, Salke je od njih za nijansu jaci pa je jedva uspeo da izbori(jes da su imali puno pehova).Odmah se setim pretprosle sezone kada je Menhengladbah zavrsio ispred njih, a to bi i sada mogao da bude slucaj.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2013, 23:08

DrDule je napisao/la: Ovo ce da bude nikad jaca LS, tesko da ce oni moci da doguraju do osmine finala.Ni koeficijent im ne ide u prilog, jer ce startovati iz cetvrtog sesira.Uspeh ce za njih biti ako prezime Evropu, sto se tice prvenstva ne verujem da je ova ekipa u stanju da ostane u TOP 4.Tesko nemacke ekipe vezuju dve sezone u kontinuitetu, Salke je od njih za nijansu jaci pa je jedva uspeo da izbori(jes da su imali puno pehova).Odmah se setim pretprosle sezone kada je Menhengladbah zavrsio ispred njih, a to bi i sada mogao da bude slucaj.
Što se ovog prvog dijela tiče i Lp, istina da im neće biti lako, ali oni su luda ekipa i u prošlosti su znali prolazit teške grupe. Po tom pitanju ih nikad ne treba otpisat.

A što se drugog dijela tiče i prvenstva, pa pošto su BVB i Schalke došli do kontinuiteta, nadam se da i oni to mogu. Prije su znali često, kontinuirano biti pri vrhu, pa valjda ih opet tako krene. Ja njih vidim kao klub broj 4, trenutno u Njemačkoj. Iako su protekle sezone bili ispred Schalkea, Schalke je ipak taj klub broj 3. I prije ipak plavci mogu da pomrse računa Bayernu i BVB-u, nego Leverkusen. Leverkusena bi jedno ozbiljnije pojačanje u vezi učinilo još ozbiljnijom ekipom. A solidno su odradili prelazni rok do sada.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 jul 2013, 02:11

Dajte ne rise pa da sutra Freibrug osvoji prvenstvo tema bi mu bila ispisana 1000 stranica i imao bi isto toliko navijaca na forumu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 jul 2013, 04:00

navodno dovode još jednog desnog beka :roll:
Agieren statt reagieren

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 jul 2013, 15:03

Pale_Companion je napisao/la:navodno dovode još jednog desnog beka :roll:
I pored Hilberta!? :shock:

Onda ih je sigurno dobro uplašio odlazak Carvajala. :mrgreen: Hilbert i Donati su sposobni popuniti tu rupu, ne slažem se da trebaju gomilati tolike igrače na istoj poziciji. Čak mislim da ima i neki Grk koji može igrati desnog beka. :roll:

Za nešto više u CL im treba zamjene za Schurrlea i još jedan dobar ofanzivni veznjak. Tek tad možemo pričati o prolasku grupe i osmine finala. Nisam toliko uvjeren da će se baš ove sezone proslaviti.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 jul 2013, 16:20

Da, nekog mulca iz atletico madrida da dovode

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.