SamoZeljo je napisao/la:Bergkamp nikad nije bio polovnjak niti flop.
Wenger je obicni sretnik kojem se posrecilo da vodi takve igrace. Nije on stvorio Bergkampa nego je Bergkamp stvorio njega.
Sto sad ne stvara takve igrace?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dobro eto, Bergkamp je dosao kao flop i Wenger je od njega napravio igraca. Naravno, i Suarez ce biti WC igrac Wengerovom zaslugom, ako dodje u Arsenal. Niko drugi ne zna napraviti igraca osim Wengera.
Je'l vam sad srce na mjestu?
P.S. Wenger pred potpisom novog ugovora. Konacno se nesto konkretno radi u ovom prelaznom roku.
Je'l vam sad srce na mjestu?
P.S. Wenger pred potpisom novog ugovora. Konacno se nesto konkretno radi u ovom prelaznom roku.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije stvar da niko drugi ne zna, ljudi znaju, samo ti ocito seres pa sad hoces da se izvuces. A covjek je napravio(doduse ne sam) generaciju Nepobjedivih.
I opet ko je rekao da sam ja licno za produzenje njegovog ugovora? samo mu se neke stvari ne mgou osporiti.
I opet ko je rekao da sam ja licno za produzenje njegovog ugovora? samo mu se neke stvari ne mgou osporiti.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Wenger je imao nekih losih transfera ali upamtimo nikad nije imao veliki promasaj tipa da je skrhao mnogo love u flopa sto je npr. Ferguson radio Forlan, Veron itd...
Jedan od Wengerovih vecih promasaja je Chamakh koji je dosao djaba, kud ces dalje...
Jedan od Wengerovih vecih promasaja je Chamakh koji je dosao djaba, kud ces dalje...
Pa ne osporavam ja njemu nista ali je vec odavno vrijeme da ide i nisam bas najsretniji sto je pred potpisom novog ugovora. Jesam mozda malo prenaglio u reakciji ali kako necu. Bergkamp je meni drazi i bolji od Wengera i volim ga vise. (i ako sam malo subjektivan, neka sam, dosta su i drugi subjektivni pa je to ovdje normalno)
Nije smao Arsenal napredovao u ovih 15 godina, napredovali su svi u Engleskoj, neki vise neki manje. Naravno da je zasluzan za mnogo toga ali sve njegovo se uvelicava na ovoj temi.
Eto, treba sutiti kad se prica kako je on od flopa Bergkampa napravio klasu. Pa j*bi ga vise. Bergkamp se ne pravi, to se RODI! Po mom misljenju jedan od najboljih igraca svih vremena. Umjetnik. Od njega su mnogi imali sta nauciti i uce i dan danas.
Nije smao Arsenal napredovao u ovih 15 godina, napredovali su svi u Engleskoj, neki vise neki manje. Naravno da je zasluzan za mnogo toga ali sve njegovo se uvelicava na ovoj temi.
Eto, treba sutiti kad se prica kako je on od flopa Bergkampa napravio klasu. Pa j*bi ga vise. Bergkamp se ne pravi, to se RODI! Po mom misljenju jedan od najboljih igraca svih vremena. Umjetnik. Od njega su mnogi imali sta nauciti i uce i dan danas.
-
BigBigBang
- Kontakt:

Ovde vidimo kako Veliki Vodja na turneji podize ruku u znak pozdrava dok mase navijaca padaju u ekstazu.
Žirokopter predvodnik pride kolone.
Sanogo predvodi mlade "Francuze" u finalu.
Pronadji razliku

I tu pricu o titulama nabijem na racku,.Opusti se,uzivaj u fudbalu,sta bi jos da navijas i za Celik..Head je napisao/la: Celzi osvaja titule mi osvajamo kitu.
Da ih osvoje jos hiljadu, nikad nece imati navijace kao Arsenal.Head je napisao/la:Celzi osvaja titule mi osvajamo kitu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
slazem se, nije lako biti navijac arsenala da ne osvojis toliko godina nista. sto jest, jest.Greivis je napisao/la:Da ih osvoje jos hiljadu, nikad nece imati navijace kao Arsenal.Head je napisao/la:Celzi osvaja titule mi osvajamo kitu.
što ne odyebeš ko kengur u skokovima vakoLimonene je napisao/la:slazem se, nije lako biti navijac arsenala da ne osvojis toliko godina nista. sto jest, jest.Greivis je napisao/la:Da ih osvoje jos hiljadu, nikad nece imati navijace kao Arsenal.Head je napisao/la:Celzi osvaja titule mi osvajamo kitu.

Vođa zna.
Arsenal ima pozorisne navijace,izuzev away boysa..Imam osjecaj da se mi simpatizeri iz Bosne vise nerviramo i ukazujemo na propuste nego oni sto sjede ko telad na Emiratesu.Greivis je napisao/la:Da ih osvoje jos hiljadu, nikad nece imati navijace kao Arsenal.Head je napisao/la:Celzi osvaja titule mi osvajamo kitu.
1946
nedim1993@
nije ti ovo babo ostavio.
nije ti ovo babo ostavio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.