Jes jes,u Medjugorje pa onda 100 km vozit igrace na utakmicu. Pametnica nasa!Consigliere je napisao/la:Znaci denirob, jel? Pa, mora da si izenice onda. Bas me cudi... Da, Holandija, Spanija i Engleska bi ubile da imaju ovaakv kamp negdje.denirob je napisao/la:covjek je u potpunosti paglu ispo.... s komentarom... znas, na ovakvoj lokaciji bi 90% reprezentacija guze dalo. u samom centru, a skroz izolovano, na "podvislju", znachi na visini, na brdu, citav grad im na dlanu, mir, izolovano, a odma tu, pogled za pozelit, cak vide i bilino polje.... isto da im je centar na kamberovica polju... jest odma u gradu, al je totalno izolovano ma crkvicko brdo se ubilo za ovoga.... cuj "gdje je zrak ekstra" hahahhahaCovjek je u potpunosti u pravu ovakvi centri tj. kampovi se grade malo dalje od urbanih sredina npr. bolje da su ga napravili recimo na Smetovima, ili Kruscici kod Viteza gdje je zrak ekstra, ili npr. Rostovo. Ali sta je tu je bit ce jos kampova samo neka se gradi.![]()
eto nece moc disat u ze, ugusice se svi, neznam samo koji qrc igraju utakmice 300 metara od zeljezare na bp, da se jos nijedna reprezentacija nije bunila, haha, ni kako smo mi zenicani zivi jos uvjek
![]()
sto ti je bosanac glupi, i kad nesto valja, nace razloge da nevaljaLokacija je fulana 100%. Kamp ce raja opsjedati po citav dan, od navijaca pa nadalje. I ajde me molim te uvjeri da je zrak u Zenici iste cistoce i kvalietet kao na nekom priobalnom mjestu recimo. Ovo se trebalo napraviti negdje dole kod Medjugorja ili tako nesto. Ljudi dole imaju savrsen mir, nikog ne zanimaju, opuste se... To je i svrha yebenog kampa.
Nego,stvarno se slazem da je lokacija mogla biti mirnija i intimnija ali je cinjenica da su svi,kad se trazila lokacija, trazili lovu za zemljiste i ganjali neke talove. Samo je Ze odmah ponudila lokaciju (i to najbolju koju je imala) bez ikakve naknade i jos se obavezala da ce napraviti put i obezbijedit instalacije. Znas li ko je to sve jos ponudio? NIKO!
E zato je izabrano Crkvicko brdo.
I da,posadis zivu ogradu i nemas problema sa nezeljenim pogledima.