Ma joj mora malouschtipak je napisao/la:@British
Kakva je to diskriminacija?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BritishCore
- Kontakt:
Re: Chat
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Vjeruj mi da nisam. No u čovjekovoj prirodi je različito kukanje na sve i svašta 
Samo se mora umrijeti, roditi go i roditi placuci.Ma joj mora malo
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
#OveSeNikakoRijesiti
#NecuViseNiUlazitiNaOvuTemu
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ignore je, vjeruj mi da je to veoma lahkoGreivis je napisao/la:#OveSeNikakoRijesiti
Mora da sam mu nesto nazao ucinila.

LANET OLSUN!
- legenda reala
- Kontakt:
A stvarno zašto se vas dvoje mrzite

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i zivjetiuschtipak je napisao/la:Samo se mora umrijeti, roditi go i roditi placuci.Ma joj mora malo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
i jesti, piti i tako 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- BritishCore
- Kontakt:
i igrat sokera po čitavu noć 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zivjetiiVar je napisao/la:i jesti, piti i tako
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
a umrijeti?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Da se odmah ogradim. Ja nikoga ne mrzim. Doticnog ne poznajem. Zamolih ga par puta da me ne ukljucuje u svoje postove, al' isti haman nit' cuje nit' vidi.legenda reala je napisao/la:A stvarno zašto se vas dvoje mrzite![]()
LANET OLSUN!
#ZatoJerJeMeđedUDušiDex je napisao/la:Sabahajrla, less than 9 hours![]()
LBJ, što Duncan posta GAY ?
#DobroJutroSvjema
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobro jutro, jes´ to usto pred iftar?LBJ MVP je napisao/la:#ZatoJerJeMeđedUDušiDex je napisao/la:Sabahajrla, less than 9 hours![]()
#DobroJutroSvjema
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
#LogičnoHeller je napisao/la:Dobro jutro, jes´ to usto pred iftar?LBJ MVP je napisao/la:#ZatoJerJeMeđedUDušiDex je napisao/la:Sabahajrla, less than 9 hours![]()
#DobroJutroSvjema
#EvoPijemJutarnjuKaficu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Lbj postao si čista definicija no lifera
2 hours and 12 minutes
2 hours and 12 minutes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.