[ ako ko moze bolje neka proba ali nece uspjeti
mi smo horde zla sa sjevera uvjek vjerna bordo armija
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

[ FK Sarajevo je napisao/la:Ova prva slika je sjajna
Na nekoj temi se mora poceti, a sad ovo je sasvim slucajno elem, ko prizna pola mu se prasta, ljubomoran si, okBlueSharks je napisao/la:Naravno da sam ljubomoran, ljubomoran sam zbog toga što takvi idioti poput njega uspiju,Znam i Panđu i Čomora i Kadića i Handžića i Anesa i Šovšića, pa mi nije krivo zbog njih, već zbog tog jada koji plaća da se o njemu objavljuju članci u Sportu, Avazu itd.Vidim ti si se regisrtovao samo da ga odbraniš, pa mora da si ti on, ili jedna od njegovih štela koja kontroliše forume kako se piše o tom Čampari, da se slučajno ne bi saznalo kako je dospio u prvi tim.Pa jbt više sam pročitao članaka o Čampari nego Džakmiću, Beloševiću itd, pa koje taj Čampara Pelle je li, ebo te on, a ti njega, samo zapamti da takvi poput njega imaju kratak rok trajanja, živi bili pa vidjeli.BEZZA je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:
samo su mu u glavi pare i taj prvu priliku koju dobije da se ispari, će šutnuti Sarajevo.
Mudar si ti, a na Panđa se nije ispario ?!Prvu ponudu kad je dobio iskoristio je i otisao iz Sarajeva. Eto ti bi ostao u klubu da igras za 500KM, a imas ponudu za 1000KM mjesecno, volis klub ali mislis na sutra. Tako da ovo sto si ti napisao je glupo. Citajuci tvoj post nekako imam utisak da si ti izrevoltiran sto nisi uspio, dok ovaj momak jeste... Da je ljiga ne znam, vidim ti ga znas ljubomora te puca, jbg... Lik je odlicno odigrao svaku utakmicu u kojoj je dobio priliku, zabio gol protiv zrinjskog sve najbolje. Ima talenta i nadam se da ce uspjeti.
U novinama (Avaz) vec je pisalo da je odlucio obuci dres SlobodeMirza_Hordas je napisao/la:postoji velika šansa da damir smajlović obuće dres slobodenaša uprava da hoće mogla bi ga dovesti ali u našoj upravi sjede moroni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baljak, merdanović,....itd![]()
![]()
jeb* vas život glupi, mrdnite guzicom dovedite nekoga
FK Sarajevo je napisao/la:Sta ce nam jos jedan napadac pa imamo 4 znam da je odlican igrac ali onda nek Camparu posalju na posudbu jedino tako
Ma ok je znam da je dobar igracMirza_Hordas je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Sta ce nam jos jedan napadac pa imamo 4 znam da je odlican igrac ali onda nek Camparu posalju na posudbu jedino tako
može igrati i napadača i kriloali uvijek je dobro imati igrače koju mogu igrati na više pozicija
Pa tek sad treba da pocene pralazni rokMadafaka je napisao/la:ocekivao sam da ce Smajlovic kod nas, jer je prejak igrac, al' evo ne moze ova uprava dovesti ni slobodnog igraca. Retardi nesposobni.
Trenutno korisnika/ca: Ghost67, trunks1946 i 8 gostiju.