Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja sad na dzenazi i hodza drzi onu pripovjedi prije hocemol mu halalit ispod suncobrana "Zuja je zakon" 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislis pijes vecernju kaficu? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
#UvijekSamIBioToNeutral je napisao/la:Lbj postao si čista definicija no lifera![]()
2 hours and 12 minutes
#TaIdeZaVrijemeSehuraUnofficialpage je napisao/la:Mislis pijes vecernju kaficu?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
13.07.2012 - 13.07.2013. Godinu dana
prelijepe veze !! Jasminaa Volim Te Zivote!
- Ne znam ko je Jasminaa, niti sam u vezi godinu
dana, samo sam ukro status. xD
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Less than forty minutes 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
jos 24 sata.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Još 10 mjeseci i 28 dana aproksimativno do Brazila 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- supermario
- Kontakt:
A ja mislio daljina se mjeri kilometrimaDex je napisao/la:Još 10 mjeseci i 28 dana aproksimativno do Brazila
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
supermario je napisao/la:A ja mislio daljina se mjeri kilometrimaDex je napisao/la:Još 10 mjeseci i 28 dana aproksimativno do Brazila![]()
PS:Odoh pravit salatu, svaka starija žena bi me za zeta
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Idi u vraga, ja se taman ponad'o da čestitamAsharaK je napisao/la:13.07.2012 - 13.07.2013. Godinu dana
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
A duša hahaiVar je napisao/la:Idi u vraga, ja se taman ponad'o da čestitamAsharaK je napisao/la:13.07.2012 - 13.07.2013. Godinu dana
dana, samo sam ukro status. xD![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Evo koncert Gileta na Pinku.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
iVar znamo o cemu cemo sutra pricat 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako ovo vrijeme brzo ide 
vidjećeš hahahahahahahaahhUnofficialpage je napisao/la:iVar znamo o cemu cemo sutra pricat
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=28664" onclick="window.open(this.href);return false;
Ccc. Tuzit cu ga.
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=28664" onclick="window.open(this.href);return false;
Ccc. Tuzit cu ga.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Kome se to nabacuješ 
nije ti 5 godinauschtipak je napisao/la: http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=28664" onclick="window.open(this.href);return false;
Ccc. Tuzit cu ga.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Možete pričati šta hoćete, ali je meni ovaj uschtipak strašan na mnogo načina. Hladan me znoj obli kad vidim insider informacije koje posjeduje, uz to 50/50 inbox postova od koji je mojih 49. Ne smijem više... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.