FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Joge ipak ostaje u Radničkom, također već sutra ćemo moći da vidimo Vehabovića u Bijeljini protiv Radnika.
-------------------------- Lugi
------- Šuba ---- Joge ------- Juka ---- Giga
------------------- Jaha I -- Jaha II
-- Murselović -------------------------------- Jare
------------------------- Džana
---------------------- Vehabović
Mislim da bi ovako mogli startati protiv Radnika, a kad dođe red na izmjene Čupo <-> Jaha I, Džana <-> Redža, Vehabović <-> Mace.
Barem bi ja upregao tako.
Mislim da bi ovako mogli startati protiv Radnika, a kad dođe red na izmjene Čupo <-> Jaha I, Džana <-> Redža, Vehabović <-> Mace.
Nije ovo ni tako loše, kako je djelovalo. mogla bi se opet pristojna ekipa skupit.
Kako stojimo sa onim uslovom da počinju 2 mlađa od 21god?
Džana, Jahić u ovom gore što sam naveo. Obzirom da su U21 svi mlađi od 1.1.92.studeni je napisao/la:Nije ovo ni tako loše, kako je djelovalo. mogla bi se opet pristojna ekipa skupit.
Nisam znao da je Džana tako mlad.
Znači otišli su Mirhad (Sloboda), Trumić (Budućnost), Slomić (?) i 2 juniora!
Došli Murselović (Bratstvo), Joge(?), Jahić O.(Zvijezda), Vehabović(Zvijezda), Čupo (Prokosovići), trojka iz Proletera!
Jel to to, ili ima još nešto? Ima li još najava?!
Došli Murselović (Bratstvo), Joge(?), Jahić O.(Zvijezda), Vehabović(Zvijezda), Čupo (Prokosovići), trojka iz Proletera!
-
- Kontakt:
Vehabovic vam nije dosao direktno iz Zvijezde ali je igra prije kod nasstudeni je napisao/la:Nisam znao da je Džana tako mlad.
-
- Kontakt:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
BuducnostZvijezdaSvetinja je napisao/la:Vehabovic vam nije dosao direktno iz Zvijezde ali je igra prije kod nasstudeni je napisao/la:Nisam znao da je Džana tako mlad.
1947!
Samo da je ne moramo opet ugiravati pred 7. kolo s novim ššš.VolimRadnicki je napisao/la:Ekipa kada se uigra neće ništa biti lošija nego prošle sezone.
To nam je najslabija karikaCasp3r je napisao/la:Samo da je ne moramo opet ugiravati pred 7. kolo s novim ššš.VolimRadnicki je napisao/la:Ekipa kada se uigra neće ništa biti lošija nego prošle sezone.

- MladostPuracic
- Kontakt:
Šta je s Junuzovićem?Casp3r je napisao/la:-------------------------- Lugi
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
Oca mi ko da mi čitaš privatne poruke na fejsu. Ovaj put se slažemo bukvalno od riječi do riječi.studeni je napisao/la:To nam je najslabija karikaCasp3r je napisao/la:Samo da je ne moramo opet ugiravati pred 7. kolo s novim ššš.VolimRadnicki je napisao/la:Ekipa kada se uigra neće ništa biti lošija nego prošle sezone.
Možda nas Ibrahim iznenadi pa da ekipa proigra kao nikad. Al nešto sam skeptičan. Roster nije loš, al mi je žao Trumića!
Jbg i nema se nekog izbora kad se traži trener, barem kod nas na TK. Jedino da tamo u septembru Gradina,Bratstvo i mi zarotiramo trenere
Jbg i nema se nekog izbora kad se traži trener, barem kod nas na TK. Jedino da tamo u septembru Gradina,Bratstvo i mi zarotiramo trenere

Šteta je i za Trumića i za Slomića (za Slomu mi je čak i više žao).
A što se tiče trenera ni mi, ni Gradina, ni Bratstvo, a bome ni Sloboda nismo se po tom pitanju osigurali, ali šta ćeš kod nas ako ne promjeniš barem 2 trenera u toku sezone - nisi ništa uradio!
A što se tiče trenera ni mi, ni Gradina, ni Bratstvo, a bome ni Sloboda nismo se po tom pitanju osigurali, ali šta ćeš kod nas ako ne promjeniš barem 2 trenera u toku sezone - nisi ništa uradio!
Jel ko otisao u bijeljinu na tekmu? imal kakvih izvjestaja?
U Bijeljini domaći Radnik od 75. minute vodi 1-0.
-
- Kontakt:
Sad iz Bn. Poraz 1-0. Losa igra skroz. Moze se reci i da je igrano protiv premijerligasa i da je pripremni period ali nema pokazatelja da se radi nesto dobro i da se imamo cemu nadati.
Huh, zijanismo u Bijeljini. Mada najrealniji ishod današnje utakmice je 0-0, gol su postigli iz gotov nikakve akcije zahvaljujući greški Ejubovića (štoper) i Pejzića (golman).
Danas možda i najveći problem je bio to što je postavljena formacija koja, svi igrači će se složiti, nije ni na treningu meni se čini korištena, prilično sam siguran da smo igrali u standardnoj formaciji da bi možda čak i pobjedili jer imali smo šta ponuditi, omjer šansi (ako se neke situacije mogu nazvati šansama) je 50-50.
Što se tiče igrača odlične partije malog Jahića, Mušića, Tinjića, Jareta i Džane, ostalo tanko - ali velikim djelom zbog te formacije zbog koje su se svi igrači gubili i kaskali jer nisu na tim pozcijama igrali barem ovu zadnju sezonu (govorim o našim igračima koji su tu min zadnju polusezonu). Ostali manje-više su dali onoliko koliko oni mogu, neki blijedo zbog nespremnosti, neko blijedo jer jasnije ne mogu; Juka nema agresivnosti pa daje nekad previše prostora, ali vjerujem da će to nadoći s početkom prvestva, Šuba u ovom trenutku mislim da nije ni 20% iskorišten ako ga se stavi na desnog beka, Joge danas nije imao priliku da se pokaže jer je igrao svega 10 minuta i napustio igru zbog povrede, zamjenio ga Ejubović koji mislim da se ne može pronaći u Radničkom, lopte se oslobađa gotovo odmah po primanju, ali obzirom da su to obično visoke lopte (nogom) u naš šesnaesterac, dakle stvarno neugodne pravi problem, izgubio nekoliko puta loptu na 20tak metara u situaciji 2-2 i 3-3, veliki Jaha odigrao iskusno, fali tu fizičke spreme, ali odigrao na iskustvo, Lugi svoj dio odradio sasvim solidno, nije nešto pretjerano bio ni zaposlen, ali ipak ja sam nekako siguran kad je on na golu, Pejzić ušao umjesto njega, svaka čast momku, ali mislim da on ne može odgovoriti zadatku, vjerovatno kako je suspendovan je malo se i zapustio (iskreno ne znam kakav je prije bio), pa mu je i kretanje slabije, eto npr. danas je gol pao tako što je u petercu bio igrač iza Ejubovića, nikog više nije bilo u 16, ubačaj sa strane; Ejubović loše procjenio i ranije skočio, a Pejzić napravio grešku jer nije išao na loptu koja je bukvalno sa strane padala u srce peterca.
Drago mi je da čujem da se spominje još nekoliko imena, pa ćemo da vidimo šta nam slijedeći dani donose.
Sa nekim igračima se stvarno treba pozdraviti i poželiti im sve najbolje, pa bumo vidjeli.
Btw: ovo sve što sam napisao je moje lično viđenje zasnovano na onome što sam vidio danas i na prethodnoj pripremnoj u Prokosovićima, toliko.
Danas možda i najveći problem je bio to što je postavljena formacija koja, svi igrači će se složiti, nije ni na treningu meni se čini korištena, prilično sam siguran da smo igrali u standardnoj formaciji da bi možda čak i pobjedili jer imali smo šta ponuditi, omjer šansi (ako se neke situacije mogu nazvati šansama) je 50-50.
Što se tiče igrača odlične partije malog Jahića, Mušića, Tinjića, Jareta i Džane, ostalo tanko - ali velikim djelom zbog te formacije zbog koje su se svi igrači gubili i kaskali jer nisu na tim pozcijama igrali barem ovu zadnju sezonu (govorim o našim igračima koji su tu min zadnju polusezonu). Ostali manje-više su dali onoliko koliko oni mogu, neki blijedo zbog nespremnosti, neko blijedo jer jasnije ne mogu; Juka nema agresivnosti pa daje nekad previše prostora, ali vjerujem da će to nadoći s početkom prvestva, Šuba u ovom trenutku mislim da nije ni 20% iskorišten ako ga se stavi na desnog beka, Joge danas nije imao priliku da se pokaže jer je igrao svega 10 minuta i napustio igru zbog povrede, zamjenio ga Ejubović koji mislim da se ne može pronaći u Radničkom, lopte se oslobađa gotovo odmah po primanju, ali obzirom da su to obično visoke lopte (nogom) u naš šesnaesterac, dakle stvarno neugodne pravi problem, izgubio nekoliko puta loptu na 20tak metara u situaciji 2-2 i 3-3, veliki Jaha odigrao iskusno, fali tu fizičke spreme, ali odigrao na iskustvo, Lugi svoj dio odradio sasvim solidno, nije nešto pretjerano bio ni zaposlen, ali ipak ja sam nekako siguran kad je on na golu, Pejzić ušao umjesto njega, svaka čast momku, ali mislim da on ne može odgovoriti zadatku, vjerovatno kako je suspendovan je malo se i zapustio (iskreno ne znam kakav je prije bio), pa mu je i kretanje slabije, eto npr. danas je gol pao tako što je u petercu bio igrač iza Ejubovića, nikog više nije bilo u 16, ubačaj sa strane; Ejubović loše procjenio i ranije skočio, a Pejzić napravio grešku jer nije išao na loptu koja je bukvalno sa strane padala u srce peterca.
Drago mi je da čujem da se spominje još nekoliko imena, pa ćemo da vidimo šta nam slijedeći dani donose.
Sa nekim igračima se stvarno treba pozdraviti i poželiti im sve najbolje, pa bumo vidjeli.
Btw: ovo sve što sam napisao je moje lično viđenje zasnovano na onome što sam vidio danas i na prethodnoj pripremnoj u Prokosovićima, toliko.
sa ovim Jahićem ste se podmirili pravo, a za one koji baš ne prate fudbalsko/nogometna dešavanja mali će biti veliko otkriće
znam da ga je Bratstvo tražilo, prvenstveno Nuće dok je bio trener ali nije se moglo završiti
ja ga znam odavno, kako sa velikih terena, tako i sa malonogometnih turnira gdje je redovno bio među najboljim igračima
čudi me da ga je Zvijezda pustila
znam da ga je Bratstvo tražilo, prvenstveno Nuće dok je bio trener ali nije se moglo završiti
ja ga znam odavno, kako sa velikih terena, tako i sa malonogometnih turnira gdje je redovno bio među najboljim igračima
Undici stelle - ACM 1899
Pozajmica, prosle godine je imao slobodne papire otisao u Gradinu al su ga vratili, inace je rodom iz Gracanice pa je vjerovatno to bila njego veza sa Bratstvom.baltazar1 je napisao/la:sa ovim Jahićem ste se podmirili pravo, a za one koji baš ne prate fudbalsko/nogometna dešavanja mali će biti veliko otkriće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.