RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Benjo koji je razlog odlaska je li stvarno privatne prirode ili nesto mu u Velezu nije bilo ok?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrahim- ... lez/109052" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrahim- ... lez/109052" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
evo ne razmislja o fudbalu, nesto je onda bilo, sumnjam da je do Veleža, neznam stvarno...AMADUDI je napisao/la:Benjo koji je razlog odlaska je li stvarno privatne prirode ili nesto mu u Velezu nije bilo ok?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
3. igrac koji je bio kao "pojacanje" a nije potpisao ugovor..... Bozeee sacuvaj !
Mostar u srcu, Velež do groba !
Dobro sad i mi lupamo beze,vjerujem da nije do veleza mora da mu je neka bolest ili nesto slicno u familiji bio razlog za odlazak sad ovo nagadjamo,saznat ce se.ultRA81 je napisao/la:3. igrac koji je bio kao "pojacanje" a nije potpisao ugovor..... Bozeee sacuvaj !
Ovaj frajer ce ostati vjeciti talenat,vjecito je u nekim kombinacijama sa nekim klubovima,te perspektiva te ovo ono,a eto jos mu godina negine u vjerovatno nekoj nizoj ligi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Znaci ovu sezonu otislo dosta igraca, a dosla samo 3, i najvjerovatnije ce doci vise i taj misteriozni napdac
Otisli: Sisic, Pliska, Vidic, Nuhic, Serdarevic, Kajtaz, Skaljic, Vladavic
Dosli: Jusufbasic, Ramovic, Rasevic

Otisli: Sisic, Pliska, Vidic, Nuhic, Serdarevic, Kajtaz, Skaljic, Vladavic
Dosli: Jusufbasic, Ramovic, Rasevic
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Sigurno je nesto mnogo jace u njegovom privatnom zivotu cim je lik tako odlucio. Nek mu je sa srecom. Nije ispao majmun pa cekao pocetak prvenstva. Ima jos vremena da se dovede neko umjesto njega na toj poziciji
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Steta, mislim da bi Skahic bio dobar igrac, ali desavaju se stvari.
Imate li nekog specificnog igraca na umu ili konketnu zelju da zamijeni ga?
Imate li nekog specificnog igraca na umu ili konketnu zelju da zamijeni ga?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kontam ja sta ti meni pises drug. Ali mislim da je totalno pogresno razmisljanje. To kratkotrajno razmisljanje nas prati eo godinama. Danas nam treba napadac, juce je bek , sutra igrac sredine terena. Kupi , nabavi , nadji ... dovedi uvjek ista prica.moRAja je napisao/la:Kimbo ne spominje niko vrh tabele ili odmah da se plasiramo u evropu. Slazem se s tobom ali bez pravog centarfora eto ti isto kao prosle sezone kad nismo u 2-3 utakmice dali vise od 2 gola. Evo i u pripremama 5 utakmica dajemo po jedan go. Nevalja brate nista. Treba centarfor ko hljeb
Nea vise kupovine treba se svoriti pritisak na omladisnk ipogon ...TRENERI STVORITE IGRACA napisao sam u proslom postu sta mislim .
Nase najvece pojacanje bio bi napadac Obad .. umjesto kupovine dobrog napadaca platit dobrog trenera koji ne mora da bude veliki strucnjak samo tvrdoglav kao magarac i da radi sa mlaidm igracima I TO POD JAKIM PRITISKOM i posteno. Neko mora stvoriti vrijednost , igrace , rad i to ...
Garantujem da cemo tek biti stabilni kada raja osjeti da se tako radi , raja zna i osjeti kako treba samo sto se nema volje vise to artikulisati na pravi nacin i pod pritiskom vecina je nakon toliko godina odustala i postali letargicni. I sam nekada se osjecam tako patetican ponavljajuci neke stvari koje su tako jednotavne.
Trebamo izgraditi sistem sada dok je N.N jos tako jak a dok I.R ima zivaca . Imamo jos 1 god. maks 2 za to.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Moderator
- Kontakt:
Kad imas lovu u Velezu gdje nece biti ok :pAMADUDI je napisao/la:Benjo koji je razlog odlaska je li stvarno privatne prirode ili nesto mu u Velezu nije bilo ok?
nije do toga

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Oštraković, Bobić, Hebibović, Merzić, Mahinić, Kodro, Kazazić, Zolj, Zvonić, Ćemalović, Jusufbašić, Okić, Hajdarović, Ramović, Marić, Majkić, Rašević, Letić, Pejić.
Ova ekipa je dobra, za razliku od prosle sezone od boljih igraca otisao je samo Vladavic, koji je bio na posudbi, fali nam samo jos jedan klasicni centarfor, trebao bi ubrzo doci, barem je tako najavio šef Ibro...
FORZA VELEŽ
Ova ekipa je dobra, za razliku od prosle sezone od boljih igraca otisao je samo Vladavic, koji je bio na posudbi, fali nam samo jos jedan klasicni centarfor, trebao bi ubrzo doci, barem je tako najavio šef Ibro...
FORZA VELEŽ
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
" onclick="window.open(this.href);return false;
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dolazi ovaj?mmmamn je napisao/la:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
ko je ovaj
Bem ti klub i pojacanje iz Sabacke Macve
rinaka smo mi obicna

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Ma lik je ludo zaljubljen, a mala mu je vrh jos voli da hoda i cim je otisao iz grada mnogi su vidili priliku, prvi moj jedan jaran zenskaros, pa Skaha poludio, mada mi je zao momka, dobar igrac ima potencijala u njemu.AMADUDI je napisao/la:Dobro sad i mi lupamo beze,vjerujem da nije do veleza mora da mu je neka bolest ili nesto slicno u familiji bio razlog za odlazak sad ovo nagadjamo,saznat ce se.ultRA81 je napisao/la:3. igrac koji je bio kao "pojacanje" a nije potpisao ugovor..... Bozeee sacuvaj !
žao mi je što je Škahić otišao, ali takav je život...valjda će jednog dana ipak zaigrati za nas...
evo potvrđeno, da ćemo dobiti novac za uređenje travnjaka, a novci su već stigli, ali se nedaju klubovima zbog moguće manipulacije...

evo potvrđeno, da ćemo dobiti novac za uređenje travnjaka, a novci su već stigli, ali se nedaju klubovima zbog moguće manipulacije...
dobar Vuković, brz k'o šilo....
A moj Skahicu ako se njoj cazi dovoljno je da okrenes ledja. Ispo si papak pravi ali dobro. Ako je istina za ovog Vukovica po ovome mi decko ne izgleda lose. Uvijek sam cijenio igrace iz Srbije. Samo mu brate ruzan onaj dres na pocetku klipa podsjeca me na jedan klub iz epruvete
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.