A ništa, pogledati snimku i to je to. Slab mi je pc za dobre slike i streama.
1. HNL
Re: 1. HNL
Propustio sam gol
- Consigliere
- Kontakt:
Nidje veze penal!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa momci gde je malo uvoda za novu sezonu. Mislio sam bar da cu o ovoj ligi moci da saznam od vas nesto vise.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dinamo će uzeti titulu. Doveli su strana pojačanja i prodani domaći biseri, u idealnom sastavu prevladavaju strani igrači, majmunoliki Jurčić to sve vodi uz kontrolirani nogomet i teško da može fejlat.
Rijeka, Split i Hajduk u borbi za drugo mjesto.
Rijeka se pojačala, imaju najboljeg trenera u ligi i imaju velike planove.
Split doveo dva bivša reprezentativca, zadržao igrače od lani, doveli najdugovječnijeg trenera u ligi Mršića, tako da s pravom pucaju na drugo mjesto. Tunelaši imaju novac i jako puno ulažu, možda uspiju biti drugi, a ne igraju Kup jer su ispali od trećeligaša.
Hajduk se nije pojačao, glavni im je cilj stabilizacija poslovanja - svako malo se spominju investitori, ali ne znaš koji je mutniji od kojeg - sad je neki australski Hrvat u šemi, a lik je valjda opasna njuška u melbourneskom podzemlju.
Navijači kupuju pretplate i učlanjuju se u klub te doniraju novac za vraćanje 30 milja kredita i tako. U Europi bi trebali proći Turnovo, u trećem pretkolu su nositelji, mogli bi barem do playoffa... doveli su Šveđana za sportskog direktora, čovjek me je oduševio jučerašnjim intervjuom. " onclick="window.open(this.href);return false; Ostaje pitanje kako će reagirati kad malo više ovdje ostane, kad vidi u kakvu je kaljužu došao.
Slaven i Istra (dosta oslabljena Istra, a mogu reći i Slaven) bi trebali biti sredina skupa s Loksom (koja je izgubila 3-4 bitna igrača - Borasa, Kramarića, Antolića), dok se ostatak - Zadar, Dragovoljac i Osijek - bori za ostanak. Uz Osijek se drugi put spominje navodni interes od strane nekih Arapa. Imaju yeben bazen i mogli bi, uz minimalna ulaganja za arapske pojmove, ugroziti vrh lige. Ali od toga ove sezone ništa.
Tako, sve je mislim pokriveno.
Rijeka, Split i Hajduk u borbi za drugo mjesto.
Rijeka se pojačala, imaju najboljeg trenera u ligi i imaju velike planove.
Split doveo dva bivša reprezentativca, zadržao igrače od lani, doveli najdugovječnijeg trenera u ligi Mršića, tako da s pravom pucaju na drugo mjesto. Tunelaši imaju novac i jako puno ulažu, možda uspiju biti drugi, a ne igraju Kup jer su ispali od trećeligaša.
Hajduk se nije pojačao, glavni im je cilj stabilizacija poslovanja - svako malo se spominju investitori, ali ne znaš koji je mutniji od kojeg - sad je neki australski Hrvat u šemi, a lik je valjda opasna njuška u melbourneskom podzemlju.
Slaven i Istra (dosta oslabljena Istra, a mogu reći i Slaven) bi trebali biti sredina skupa s Loksom (koja je izgubila 3-4 bitna igrača - Borasa, Kramarića, Antolića), dok se ostatak - Zadar, Dragovoljac i Osijek - bori za ostanak. Uz Osijek se drugi put spominje navodni interes od strane nekih Arapa. Imaju yeben bazen i mogli bi, uz minimalna ulaganja za arapske pojmove, ugroziti vrh lige. Ali od toga ove sezone ništa.
Tako, sve je mislim pokriveno.
Hayley <3
Mene najvise zanima Rijeka. Sad su mi bas u nekom zanosu, citav grad u euforiji. S pravom mora se reci.Jucer odlicna atmosfera, odlicna igra bez 3 igraca koji bi trebali igrat u prvih 11. Kako je Zlomislic rasturio jucer
Ali Hajduk je Hajduk, od njih ocekujem 2-3 mjesto. Mozda su mladi, mozda nemaju iskusne igrace kao Split ili Rijeka, ali siguran sam da oni to mogu.
Za ostanak ce se borit Zadar, Dragovoljac. Tj. 1 ispada, a predzadnji ide u kvale sa drugim iz 2.HNL. Tako da sam ja uvjeren da na kraju sezone ce ta 2 kluba biti na zadnjim mjestima.
Ali Hajduk je Hajduk, od njih ocekujem 2-3 mjesto. Mozda su mladi, mozda nemaju iskusne igrace kao Split ili Rijeka, ali siguran sam da oni to mogu.
Za ostanak ce se borit Zadar, Dragovoljac. Tj. 1 ispada, a predzadnji ide u kvale sa drugim iz 2.HNL. Tako da sam ja uvjeren da na kraju sezone ce ta 2 kluba biti na zadnjim mjestima.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
arena3 prenosi...idioti.Zeman je napisao/la:Šta je sa Arenom, koliko vidim nema ni noćas prenosa?
kis ga zavuce
RIP CITY!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kis opet za 0:2
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
vjerovatno arena ali Hrvatska,na ovoj Srbijanskoj nema :SDamian je napisao/la:arena3 prenosi...idioti.Zeman je napisao/la:Šta je sa Arenom, koliko vidim nema ni noćas prenosa?
kis ga zavuce
jedino imam arenu 1 Hr
Da, arenasport hr 3.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Gol iz nicega 
bas :S nece valjda izjednaciti :Ssamo_lijevo je napisao/la:Gol iz nicega
ovaj kouassi ima sve,osim skoka,frajer zna znanje
- samo_lijevo
- Kontakt:
Drogbaciza je napisao/la:ovaj kouassi ima sve,osim skoka,frajer zna znanje
Kao sto sam i predviđao, uvjeljiv Hajduk i bit ce strasna bitka za Europu, mozda i za naslov. No ne vjerujem da ce Zdravko dopustit da netk odrugi osvoji.
RIP CITY!
Drogba je jedan od najjačih igrača skoka, kuassija i Drogbu pomiješati je samo po koži, al' to ti je samo lijevo...nula bodova, a foruma i ovih lijevih za pisaćim strojem sur-fuju.samo_lijevo je napisao/la:Drogbaciza je napisao/la:ovaj kouassi ima sve,osim skoka,frajer zna znanje
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Je li momak iz Obale Slonovace?England je napisao/la:Drogba je jedan od najjačih igrača skoka, kuassija i Drogbu pomiješati je samo po koži, al' to ti je samo lijevo...nula bodova, a foruma i ovih lijevih za pisaćim strojem sur-fuju.samo_lijevo je napisao/la:Drogbaciza je napisao/la:ovaj kouassi ima sve,osim skoka,frajer zna znanje
Je li Drogba iz Obale Slonovace?
Nisi valjda mislio da njega bukvalno poredim sa Drogbom po igrackom znanju?
I sta ti imas s time sto sam momka uporedio u ne tako ozbiljnom postu sa Drogbom.
Stvarno mi nije jasno,hajde molim te objasni mi?
@smamo lijevo
Proturječje, nema dalje, pisati o čovjeku bez glave da je Drogba je strmoglavica.
Proturječje, nema dalje, pisati o čovjeku bez glave da je Drogba je strmoglavica.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Kouassi je strašan igrač. Napokon da i Hajduk pogodi s nekim. Obično dođu, odigraju dvije utakmice i onda ih prebace da treniraju s juniorima dok im ne istekne ugovor. 
Rijeka - Istra 5000
Dinamo - Osijek 6000
Hrvatski Dragovoljac - Lokomotiva 1500
Zadar - Hajduk 4000
Split - Slaven Belupo danas
Dinamo - Osijek 6000
Hrvatski Dragovoljac - Lokomotiva 1500
Zadar - Hajduk 4000
Split - Slaven Belupo danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.