(jeste trauma je, nije me stid priznat', tukli su me u osnovnoj jer nisam bio "k'o oni" )
Koja osnovna?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
(jeste trauma je, nije me stid priznat', tukli su me u osnovnoj jer nisam bio "k'o oni" )
Nisam citao oko cega se rasprava vodila,nego vidim da neko spominje drotove i da je protiv da se govori ACAB.Taj ko to govori nije nista u zivotu prosao.Eto od mene mu je to.A ti si dobar,kako u srednjoj prodje,jos gore a ?iVar je napisao/la:
Ne volim kad se neko sili bez potrebe. Nisam jednom bio predmet maltretiranja i svjedočio istom kad su nekog maltretirali, tako da bi bez pardona razbio svakog ko se tako ponaša. (jeste trauma je, nije me stid priznat', tukli su me u osnovnoj jer nisam bio "k'o oni" )
Sarajevo je multinac. okruženje, tako da me niko nije gledo na čudan načinAgresivnoDjubre je napisao/la:A ti si dobar,kako u srednjoj prodje,jos gore a ?![]()
Kako ide ona "pas koji laje ne ujeda" jel tako ?iVar je napisao/la:
Sarajevo je multinac. okruženje, tako da me niko nije gledo na čudan načinevo ti bosniacum svjedok nisam nikakvih problema im'o, osim što smo se zezali na taj način, al' ništa ofanzivno
#RazočaranSamBosniacum Lilium je napisao/la:mi to ono carsijski podjebavali. Ali nikad nista obiljno
(:iVar je napisao/la:9. Maj PazarićSelo gore od Čevljanovića. Nisam im'o osunećenu čunu, nisam iš'o na vjeronauku, bio Mario i odma belaj
+ što nisam bio previše jak da se branim...+ što nisam im'o starog da dođe niti starijeg brata
Al ujeda ga sujeta, jer za ujed nema kuvetaAgresivnoDjubre je napisao/la:Kako ide ona "pas koji laje ne ujeda" jel tako ?iVar je napisao/la:
Sarajevo je multinac. okruženje, tako da me niko nije gledo na čudan načinevo ti bosniacum svjedok nisam nikakvih problema im'o, osim što smo se zezali na taj način, al' ništa ofanzivno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar momak, samo jednom je bio nesporazum ja onom nekom sto se pravi englez napiso da svoja filozofska preseravanja nekom drugom servira i on se pronaso tuGreivis je napisao/la:#NeMrzimJaNikogaAlJeCuraSmor #DobraJojJeTemaSlikeForumasNaKlixuBilaLOL
#SamoBihZelioDaPohvalimAjvara #KrivoSamGaProcjenioBioMomakJeOdlican
sejo i njegovi fazoniBosniacum Lilium je napisao/la:mi to ono carsijski podjebavali. Ali nikad nista obiljno
Bila je stvar u pametovanju, al o filozofiji i inzinjerskom pogledu na istu necemo ovaj putiVar je napisao/la:sejo i njegovi fazoniBosniacum Lilium je napisao/la:mi to ono carsijski podjebavali. Ali nikad nista obiljno![]()
on neće na fakultet, on će na sveučilište
@Heller pa ja kad diraš filozofiju
#NisiIsaoUMojRazred #ToJeBiloNajmanjeStoSmoMogliUcinitiLBJ MVP je napisao/la:#RazočaranSamBosniacum Lilium je napisao/la:mi to ono carsijski podjebavali. Ali nikad nista obiljno
#HamanDaMiJeŽaoŠtoNeIdemUVašuŠkoluBosniacum Lilium je napisao/la:#NisiIsaoUMojRazred #ToJeBiloNajmanjeStoSmoMogliUcinitiLBJ MVP je napisao/la:#RazočaranSamBosniacum Lilium je napisao/la:mi to ono carsijski podjebavali. Ali nikad nista obiljno#SvakSvakogJeZajebavaoZaNesto #MeneZaDijabetes #AToJeVeomaOzbiljnaBolest #CakISmrta
I hiljadu jos nekih prica vezano uz nas razred. Tipovi i njihovi imaginarni prijatelji, igranje s tim prijateljima na casu. Ustane frajer na sred casa, otvori vrata imaginarnom frajeru, pozdravlja se sa njim, milki ga i tako![]()
ja sam bio redovito zajebavan za "nacionalnost"Bosniacum Lilium je napisao/la:#NisiIsaoUMojRazred #ToJeBiloNajmanjeStoSmoMogliUcinitiLBJ MVP je napisao/la:#RazočaranSamBosniacum Lilium je napisao/la:mi to ono carsijski podjebavali. Ali nikad nista obiljno#SvakSvakogJeZajebavaoZaNesto #MeneZaDijabetes #AToJeVeomaOzbiljnaBolest #CakISmrta
I hiljadu jos nekih prica vezano uz nas razred. Tipovi i njihovi imaginarni prijatelji, igranje s tim prijateljima na casu. Ustane frajer na sred casa, otvori vrata imaginarnom frajeru, pozdravlja se sa njim, milki ga i tako![]()
Ja kad sam bio priveden kulturno me svezali i nisu me dirali cak sam zamolio za casu vode i dobioAgresivnoDjubre je napisao/la:Nisam citao oko cega se rasprava vodila,nego vidim da neko spominje drotove i da je protiv da se govori ACAB.Taj ko to govori nije nista u zivotu prosao.Eto od mene mu je to.A ti si dobar,kako u srednjoj prodje,jos gore a ?iVar je napisao/la:
Ne volim kad se neko sili bez potrebe. Nisam jednom bio predmet maltretiranja i svjedočio istom kad su nekog maltretirali, tako da bi bez pardona razbio svakog ko se tako ponaša. (jeste trauma je, nije me stid priznat', tukli su me u osnovnoj jer nisam bio "k'o oni" )![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.