FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2013, 00:24

još malo!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 jul 2013, 00:43

Nama najbolja je opcija praviti dio po dio i da sve bude ko sjever. U onom interviju davno sa zujom on je rekao da se istok moze vrlo lahko napraviti das firmi ona napravi i koristi doredjen broj godina. Al problem je zapad posto tu nece biti poslovnih vec sluzbene prostorije. Ja bi vec sutra dao nekome da pravi istok, da smo to uradili prije 10 godina do sada bi nas bio 1/1. Samo nek se pocne pa sta bilo.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jul 2013, 00:51

Viktoria Plzen 0-1 FK Željezničar Sarajevo
(15.min- Hodžić) 8-)

slika slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 jul 2013, 00:58

fedeltafrotta je napisao/la:Viktoria Plzen 0-1 FK Željezničar Sarajevo
(15.min- Hodžić) 8-)

slika slika
slika

I ja imam neki filing da cemo ga rano zabit'

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 jul 2013, 01:00

Joj da samo hoce doc utakmica da vidimo na cemu smo.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 14 jul 2013, 02:37

terabajt je napisao/la:Nama najbolja je opcija praviti dio po dio i da sve bude ko sjever. U onom interviju davno sa zujom on je rekao da se istok moze vrlo lahko napraviti das firmi ona napravi i koristi doredjen broj godina. Al problem je zapad posto tu nece biti poslovnih vec sluzbene prostorije. Ja bi vec sutra dao nekome da pravi istok, da smo to uradili prije 10 godina do sada bi nas bio 1/1. Samo nek se pocne pa sta bilo.
pasa moj lijepi davno smo mi mogli napraviti stadion da smo isli tribinu po tribinu od njukastla pa na ovamo. nego su sve pare pokrale, vozali se u avionima, spavali u najboljim hotelima po engleskoj, spaniji itd.
ti stvarno misli da neko u klubu razmislja kao ti. oni da razmisljaju kao mi doveli bi nam par igraca, napravili bi bar onaj nesretni zapad sto se srusio, ma libo njih za sve.
oni kontaju mi osvojili titulu i sad nas libo za sve, mozemo hapat i slicno a stadion ce se sam napraviti. igraci ce sami dolaziti za kikiriki a prodavat ih za milione.
nisam ja nikakav kriticar, nisam protiv nikoga samo gledam stvari malo sire i realnije.
najlakse je reci nema para, a kad pitas odakle za zebu plata 7.000, odakle za smajica 7.000 to niko ne odgovara, odakle za adilovica 5.000 i kad ne mozes da prodas zahebes se, udari po navijacima dizi cijene najlakse je tako. a kad treba tribinu pravit i dovest igraca, ma mi smo bijeda nema para.
Zadnja izmjena: Limonene, dana/u 14 jul 2013, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 14 jul 2013, 02:42

(15.min- Hodžić) 8-)

slika slika
to Maribor filling :mrgreen:

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 14 jul 2013, 02:48

Ne mogu da spavam :mrgreen: Jer danas krecem do Česku, da prvi put gledam Želju na tribinu!

Plzen je veliki favorit, velika ekipa, to je dokazala u Europi (pobjedili Napolija, FCK, Atletica iz Madrida). Gledao sam Plzena na tribinu kad su igrali protiv FC Kopenhagen, mislim da su pobjedili 3:1. I to što se najviše sjetim da imaju vrlo disciplinovanu odbranu, i da svaku grešku, i to svaku = gol.... Imaju strašnu ofanzivu, ako ne budemo igrali defanzivno, bojim se blamažu. Mi idemo tamo bez pritiska, pritisak je na njima, i tu vidim šansu, znaći ako budemo odigrali bunker ko Travnik :mrgreen: , (što se nadam), igrali na kontri, uz veliku sreću, možemo napraviti čudo.
Za sve ti hvala Amare!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 14 jul 2013, 03:01

Limonene je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Nama najbolja je opcija praviti dio po dio i da sve bude ko sjever. U onom interviju davno sa zujom on je rekao da se istok moze vrlo lahko napraviti das firmi ona napravi i koristi doredjen broj godina. Al problem je zapad posto tu nece biti poslovnih vec sluzbene prostorije. Ja bi vec sutra dao nekome da pravi istok, da smo to uradili prije 10 godina do sada bi nas bio 1/1. Samo nek se pocne pa sta bilo.
pasa moj lijepi davno smo mi mogli napraviti stadion da smo isli tribinu po tribinu od njukastla pa na ovamo. nego su sve pare pokrale, vozali se u avionima, spavali u najboljim hotelima po engleskoj, spaniji itd.
ti stvarno misli da neko u klubu razmislja kao ti. oni da razmisljaju kao mi doveli bi nam par igraca, napravili bi bar onaj nesretni zapad sto se srusio, ma libo njih za sve.
oni kontaju mi osvojili titulu i sad nas libo za sve, mozemo hapat i slicno a stadion ce se sam napraviti. igraci ce sami dolaziti za kikiriki a prodavat ih za milione.
nisam ja nikakav kriticar, nisam protiv nikoga samo gledam stvari malo sire i realnije.
najlakse je reci nema para, a kad pitas odakle za zebu plata 7.000, odakle za smajica 7.000 to niko ne odgovara, odakle za adilovica 5.000 i kad ne mozes da prodas zahebes se, udari po navijacima dizi cijene najlakse je tako. a kad treba tribinu pravit i dovest igraca, ma mi smo bijeda nema para.
hoces rezultate moras u svemu ici naprijed pa cak i od kvalitetnih i skupih priprema, smjestaja, ishrane i svega sto ide uz to. Ti mislis da je Zeba dosao samo radi plate koja usput nije bila 7.000 KM ali je opet bila velika mislis da taj isti Zeba nije dobio kesa na ruke kao skoro svi igraci sto dobiju i imaju rate ugovora. Jedna smo od rijetkih ekipa koja je uglavnom svoje obaveze prema igracima izmirila ne kazem sve ali uglavnom. Zaboravljas kakvo je stanje u klubu bilo kad se Osim vratio da nije bilo vode, plina niceg normalnog duzno se bilo bruku bruku pa samo za dialibu i diattu placeno je 150.000 eura naknada za treniranje radi bahatosti prijasnje uprave. Navijaci hoce titule, a ako mislis da Zeljo u ovoj drzavi ovakvoj kakva jeste (od koje nije dobio ni marke ove godine, a sumnjam da je nesto vrijedno pomena prije) da osvaja titule i nesto pokusava i pravi sam sebi stadion onda ti druze nisi dobar nikako. Do juce je prica bila sto ne igra vise nase djece, evo sad kad mogu dobiti priliku sad je prica jao nikog ne dovodimo i nek ne dovodimo ako cemo dovoditi da nam igraci dodju potpisu na godinu uzmu lovu i spakuju kofere to je nacin sam oda propadnes. Zeba je bio nosilac igre dvije godine i jest imao najbolju platu ali opet smijesnu ako poredis sa ostalim ekipama koje mogu doci do 4 pretkola lige prvaka...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 14 jul 2013, 03:15

podrzavam da igraju nasa djeca kjosevski, bajic, zola, a ne da dovodimo golmana iz fol dinama a bio povrijedan pola karijere nema 4 utakmice odigrane, neko nekom ovdje prodaje mu.da za bubrege. zasto ne staviti kjosevskog, momak mlad perspektivan i onako cemo primiti 5 komada bio on na golu ili bio tamo neki "dobar" golman.
zasto ne staviti bajica da igra nego bucana koji je jednu citavu sezonu bez kluba nego trckaro po grbavici ko kakva balerina. i danas ce mi taj bucan biti okosnica tima.
kazes kako je bilo prije nego je Osim dosao. ja tebe pitam koje 1999god, 2000god napravio odlicne pare, samo od njukastla i tv para smo zaradili bruku para, gdje su pare, neko ce reci zujo pokro, nije zujo pokro nego su pokrali svi. sto tad nisu napravili jednu tribinu pucala im neka stvar. ali necu da se vracam na to davno proslo vrijeme nebitno je. bilo i proslo.
zanima me odnosno se ovo vrijeme uporedujem sa tim, cekaju se pare da svi zduse negdje. mozda se varam ne znam. nisam protiv nikoga, ali isto tako nisam idolopoklonik Osima da ako on kaze da je lopta zuta, da ja moram reci lopta je zuta.
to ne zelim, a nisam takav ni u privatnom zivotu, na poslu sefu kazem sta mislim.
Amar je koliko je uradio dobrih stvari, uradio je milion pogresnih koji nece sam sebi priznati. bacio je pare na plate zebe nista nije dobio, bacio je pare na stanceskog nista nije dobio, bacio je pare na savica nista nije dobio, bacio je pare na smajica nista nije dobio, bacio je pare na bekrica nista nije dobio i ovako mogu do sutra. kad kazem nije nista dobio mislim u financijskom smislu.
dosta pogresnih poteza i uzaludno bacenih para koje su prosle kroz zelju. zato se sad odbija sve nama navijacima od glavu.
nije fer, nije posteno.
ima se dosta toga ovdje napisati ali je uzaludno jer ce poceti padobranci da kritkuju i nazivaju raznim izmisljenjim likovima ako neko kaze nesto suprotno.
isto ko sto si na forumu imao one sto su brisali telibecirevicu gu.zicu, dali bi neke stvari za informaciju neku, koji su bili za telib. pisali su sve pozitivno o njemu.
sad ovdje imas njih par forumasa koji bri.su guzicu amaru i naravno da ce ga braniti na sva usta, pa makar u zelji igro neko nije imao kluba 10 godina, a to ce sve opravdavati titulama i nikad nece napisati nista lose, jer mu lizu ....
tako da je na ovom forumu jako tesko opstati malo duze ako nisi amaru....i ako nisi pri stavu kojim nose par ljudi ...
vjerovatno ce uskoro biti trajno banovan zbog ne postivanja pravila foruma koja glase nista protiv amara ne smijes, a drugi mogu da vrijedaju, mogu da se.ru ko god ude sa strane oni su tu i bice..
inace to se u nasem narodu zove demokratija .. :lol:

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 14 jul 2013, 03:40

Realno rečeno kad se sve pogleda ja bih lično bio zadovoljan svakim rezultatom koji je bolji od 4 0. Daleko od toga da sam pesimista i da se ne nadam prolasku dalje ali Viktoria je 5 puta vrijednija od nas a mi igramo bez pola tima tako da želim unaprijed da kažem onima koji jedva čekaju bilo kakav naš kiks da počnu sa pametovanjem, kako god bilo u evropi, u prvenstvu hočemo a na čelu sa Amarom i možemo uzeti duplu krunu jer smo u bih daleko najbolji i to je realnost.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 jul 2013, 03:41

Elegant je napisao/la:
black64 je napisao/la:znal se koliko je kostala sjeverna tribina stadiona u banjaluci ?
1.5 milion KM.
Uopste nije istina, ta tribina je kostala tek oko 500.000 KM.

ris

Post Postao/la ris » 14 jul 2013, 03:48

" је ? 1,4 ? &.
? своје, % туђе!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 jul 2013, 03:55

Limonene je napisao/la:podrzavam da igraju nasa djeca kjosevski, bajic, zola, a ne da dovodimo golmana iz fol dinama a bio povrijedan pola karijere nema 4 utakmice odigrane, neko nekom ovdje prodaje mu.da za bubrege. zasto ne staviti kjosevskog, momak mlad perspektivan i onako cemo primiti 5 komada bio on na golu ili bio tamo neki "dobar" golman.
zasto ne staviti bajica da igra nego bucana koji je jednu citavu sezonu bez kluba nego trckaro po grbavici ko kakva balerina. i danas ce mi taj bucan biti okosnica tima.
kazes kako je bilo prije nego je Osim dosao. ja tebe pitam koje 1999god, 2000god napravio odlicne pare, samo od njukastla i tv para smo zaradili bruku para, gdje su pare, neko ce reci zujo pokro, nije zujo pokro nego su pokrali svi. sto tad nisu napravili jednu tribinu pucala im neka stvar. ali necu da se vracam na to davno proslo vrijeme nebitno je. bilo i proslo.
zanima me odnosno se ovo vrijeme uporedujem sa tim, cekaju se pare da svi zduse negdje. mozda se varam ne znam. nisam protiv nikoga, ali isto tako nisam idolopoklonik Osima da ako on kaze da je lopta zuta, da ja moram reci lopta je zuta.
to ne zelim, a nisam takav ni u privatnom zivotu, na poslu sefu kazem sta mislim.
Amar je koliko je uradio dobrih stvari, uradio je milion pogresnih koji nece sam sebi priznati. bacio je pare na plate zebe nista nije dobio, bacio je pare na stanceskog nista nije dobio, bacio je pare na savica nista nije dobio, bacio je pare na smajica nista nije dobio, bacio je pare na bekrica nista nije dobio i ovako mogu do sutra. kad kazem nije nista dobio mislim u financijskom smislu.
dosta pogresnih poteza i uzaludno bacenih para koje su prosle kroz zelju. zato se sad odbija sve nama navijacima od glavu.
nije fer, nije posteno.
ima se dosta toga ovdje napisati ali je uzaludno jer ce poceti padobranci da kritkuju i nazivaju raznim izmisljenjim likovima ako neko kaze nesto suprotno.
isto ko sto si na forumu imao one sto su brisali telibecirevicu gu.zicu, dali bi neke stvari za informaciju neku, koji su bili za telib. pisali su sve pozitivno o njemu.
sad ovdje imas njih par forumasa koji bri.su guzicu amaru i naravno da ce ga braniti na sva usta, pa makar u zelji igro neko nije imao kluba 10 godina, a to ce sve opravdavati titulama i nikad nece napisati nista lose, jer mu lizu ....
tako da je na ovom forumu jako tesko opstati malo duze ako nisi amaru....i ako nisi pri stavu kojim nose par ljudi ...
vjerovatno ce uskoro biti trajno banovan zbog ne postivanja pravila foruma koja glase nista protiv amara ne smijes, a drugi mogu da vrijedaju, mogu da se.ru ko god ude sa strane oni su tu i bice..
Buraz, evo malo mi dosadno, pa dosao na vasu temu, da ubijem vrijeme nakon sehura.

Pa vidi dosta toga si ispravno napisao, ne treba biti ideopoklonik prema bilo kome, treba govoriti stvari kakve jesu, takav sam i ja kao i ti, kazem sefu u lice sta mislim, gledaju me sa strane "ovo -ono jesi li normalan itd..", tu ti svaka cast ali....

Mislim da nisi u pravu u slucaju Zebe. Zeljo ga nije dobro prodao, medjutim Zeba je donio titule, doduse nije on to sam ima i zasluga drugih igraca, ali njhova zasluga je neuporedivo manja, ja govorim sa stanovista protivnicke ekipe u ovom slucaju Celika.Moras i to malo kontati, Zeba mi je skup ali donese mi titulu.. Dobro je to Amar odradio za Zelju, otjerao je Zebu mozda iz tih razloga, ali ipak je uzeo titulu..dakle rizikovao je ali je uspio, nema sta. Evo i ja bi kod nas Kajkutu dao dobru platu, bez obzira prodali ga ne prodali ga. Pa zasto? Pa covjek vrijedi vise od drugih, bolji plasman, bolje posjete na tribinama, itd...

Sad ako je to tacno za Smajica, onda se zaebao sto nije predvidio povredu( a ko to moze da predvidi) :D , izvini ali nemoj zaebavati ;)

Adilovic, tu je mozda trebao da rizikuje sa Selimovicem, Pehiljom ili tim Bajicem i plus ima Hodzica, ali eto on zna valjda necu da vam se mijesam puno, sad ce me napasti tvoji vidjeces :mrgreen: , iako samo analiziram.

Plzen je favorit nema sta, ali lopta je okrugla, nikada se ne zna, samo borbeno, agresivno u odbrani maksimalno disciplinovano, da ne bude pacerskih nekih golova (meni je npr. najgore kad moj Celik izgubi zbog nekog bezveznog gola, a nije mi toliko zao kad nas neko istinski nadigra) i onda mozda mozda mozete proci mada jako jako tesko. Opet ce me tvoji napasti vidjeces(znaju oni zasto :mrgreen: ), mada evo mislim lijepo pricam i samo analiziram stvari.
Uglavnom sretno Zelji, da nas( Bosnu i Hercegovinu) ako nista sto dostojnije prezentuje u Evropi, ako izgubi da casno izgubi (iskreno je to moja zelja). Ja navijam uvijek za sve nase timove kad igraju vani, tako u ovom u slucaju i za Zelju, to govorim ponavljam iskreno i hocu da kazem da nismo svi isti... Ima nas nazalost onih koji bi najvise voljeli da komsiji "crkne krava", ne govorim samo o vama vec generalno za sve nas

Sportski pozdrav iz Zenice ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 14 jul 2013, 06:40

vakat da se krene sarajevo-prag-plzen
sve do kraja zeljo nema predaje
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 14 jul 2013, 07:24

Limonene je napisao/la:podrzavam da igraju nasa djeca kjosevski, bajic, zola, a ne da dovodimo golmana iz fol dinama a bio povrijedan pola karijere nema 4 utakmice odigrane, neko nekom ovdje prodaje mu.da za bubrege. zasto ne staviti kjosevskog, momak mlad perspektivan i onako cemo primiti 5 komada bio on na golu ili bio tamo neki "dobar" golman.
nije fer, nije posteno.
Evo gledam, imamo pet golmana. Karić, Lončarić, Bukvić, Hadžič i Kjosevski.

Karić - Star, i nema kvalitet.
Bukvić - Mlad, ali još nema kvalitet za prvi tim.
Kjosevski - Još ne nije pokazao, ima vremena za to.
Hadžić - 25 godina, nije bio standardan u Zrinjski, kako će onda biti standardan golman kod nas? Gledam statistiku, blago rečeno - katastrofa. Igrao 53 utakmica, primio 70 golova.
Lončarić - Bio prvi golman Dinama, bio mlad i perspektivan, ali imao povrede, i zato nije igrao. U Dinamo je igrao 41 utakmica, a ne 4 kako ti pišes. Te je otišao u Gaz Metan iz Rumunije, odigrao 3 utakmice. Ukupno igrao 44 utakmica, plus što je igrao za omladinske reprezentacije Hrvatske. Od tih 44 utakmica je primio 31 golova. Mada i to nije odlična statistika, ali bolje od Hadžića.

Po meni, Lončarić najbolji golman.

-I zašto hočes da rizikujemo u ovako važnoj utakmici staviti mladog Bajića umjesto Bučana? Kažes da ćemo ionako primiti 5 komada. Možda hoćemo, ali fudbal je čudan, i nikad se ne zna.

Kažes da je AO bezveze potrošio pare na Bekrića, Zebe, Savića itd. A oni su tada bili naši najbolji igrači. Jedino bezveze što je potrošio na Smajića.

I još: AMAR OSIM ZA DOŽIVOTNOG TRENERA FK ŽELJEZNIČAR :!: ;)
Za sve ti hvala Amare!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 14 jul 2013, 08:39

EdoM je napisao/la:Što se ne sruši JUG, a skoči 3000 ljudi. :o Očito da me nisi razumio. Govorim o nalijevanju betona na već postojeću podlogu. Ne govorim o tribini kao što je sjever.
Pa jug se ne sruši zato što je napravljen kao obične stepenice, na zemlji, e sad ako si planirao tako napraviti i istok i to 15 redova šta misliš kako bi to onda izgledalo, pogledaj malo Maksimir, pravili kako je kome volja i na šta sada liči, ni najveći arhitekti ga ne mogu dotjerati i koliko su para uložili i još uvijek liči na sve samo ne na lijep stadion.
E sad ti uzmi razliku između uloženog u renoviranje i izgradnju novog stadiona, a znam da renoviranje košta daleko skuplje, koji bi dakako bio funkcionalniji u svakom pogledu, jer NOVO je NOVO zar ne, pa pogledaj gdje bi mi bili, na kraju bi morali izmjestiti čitav stadion, što mislim da bi bilo najgore moguće rješenje, bar ja ne bih mogao zamisliti Dolinu na nekom drugom mjestu.[/quote]

____________________________________________________________________________________________
Naš Klub će dobiti 89.000,00 EURA iz programa Uefe. Taj novac neće doći direktno u Klub i namjenjen je za poboljšanje travnjaka ili uređenja infrastrukture u samom stadionu.

S obzirom da se govori o "dogradnji i rekonstrukciji našeg stadiona", postavlja se pitanje u što bi ta sredstva mi trebali utrošiti, a da to ipak bude korisno. Ne znamo kako će izgledati sjeverna tribina, jer je unutar nje planirana izgradnja Željinog muzeja. U Planovima dogradnje i rekostrukcije je predviđena i kompletna sanacija travnjaka.

Samo sam glasno razmišljao u što bi ta sredstva bilo najisplativije uložiti, te sam spomenuo istok, ukoliko se sa dogradnjom i rekonstrukcijom ne počne prije 3-4 godine.

Slažem se s tobom da je Maksimir, jedan od najružnijih stadiona u regionu, a vjerovatno i mnogo šire.

Bio bih najsretniji kada bi se izgradila Grbavica po "Koldžinom" idejnom projektu. Bio bih sretan kada bi se bar izgradila kompletno u tipu sjevera. Vjeruj mi da sam se nagledao projekata i maketa našeg stadiona, još iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

Svjestan sam činjenice, da ako nekada dođe do pomenute dogradnje i rekonstrukcije da će se zapad, istok i dio juga morati poravnati kako bi se krenulo u izgradnju.

Možda ne bi bilo loše, ukoliko to Uefa dozvoljava, ta sredstva uložiti u pomoćni travnati teren i napraviti bar malo bolje uslove za trening, ukoliko je to dovoljno sredstava.

Pitanja mnogo, a odgovora nigdje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 jul 2013, 09:15

svima koji idu sretno,da se vrate ponosni !
Željeznicar za život cijeli !

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 14 jul 2013, 09:31

(15.min- Hodžić) 8-)

slika slika
Jok ba, rano je. 85. je bolje ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 jul 2013, 09:40

Evo ovako na sabahu da kazem ovo.Ako ja mogu bit pozitivan moze svak.Dakle Kako god utakmica zavrsila hvala ti Zeljo sto si nam omogucio da bar slusamo onu pjesmu lige sampiona.**** valja i dotle dogurat.Oni koji vole nas klub i nakon ove tekme ce voljet Zelju isto ko i prije tako da bi ja sad predlozio u inat svim smanadu samo pozitivu pucat klipove nabacivat i davat podrsku nasem timu.MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS,Eto ja poceo vi nastavite.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Majestic-12 [Bot] i 26 gostiju.