Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
#JesuTiSlanineDavaliIlSiMoraoJestiNeštoBezvezeHeller je napisao/la:Ja kad sam bio priveden kulturno me svezali i nisu me dirali cak sam zamolio za casu vode i dobioAgresivnoDjubre je napisao/la:Nisam citao oko cega se rasprava vodila,nego vidim da neko spominje drotove i da je protiv da se govori ACAB.Taj ko to govori nije nista u zivotu prosao.Eto od mene mu je to.A ti si dobar,kako u srednjoj prodje,jos gore a ?iVar je napisao/la:
Ne volim kad se neko sili bez potrebe. Nisam jednom bio predmet maltretiranja i svjedočio istom kad su nekog maltretirali, tako da bi bez pardona razbio svakog ko se tako ponaša. (jeste trauma je, nije me stid priznat', tukli su me u osnovnoj jer nisam bio "k'o oni" )![]()
![]()
![]()
tako da nisu losi iz moje perspektive
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tariq niger bio, njega smo za to zezali
Ali nadimci su isto vrh bili. Šečer, Ustaša, Manda, Sexy, Njonjavac, Selektor, Đeneral, Crni Gavran, Jazavac, Kučina, Čičarito

Ali nadimci su isto vrh bili. Šečer, Ustaša, Manda, Sexy, Njonjavac, Selektor, Đeneral, Crni Gavran, Jazavac, Kučina, Čičarito
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@LBJ mogu ti garantovat da je naša generacija bila najbolja što se tiče za*ebancije. Stariji su se previše furali na fazon ozbilje, mlađi su se dokazivali k'o pijetlovi, odma prsa u prsa za riječ, a kod nas nije tuče bilo kako treba
al zato prcanje na nivou

a Keruša?
kako je bilo za velmesa?
a ja nisi ti s nama iš'o kad je on bio haha
al' mehmedalija lilić daj ba bilo ih je još bgm
hey niggaBosniacum Lilium je napisao/la:tariq niger bio, njega smo za to zezali![]()
Ali nadimci su isto vrh bili. Šečer, Ustaša, Manda, Sexy, Njonjavac, Selektor, Đeneral, Crni Gavran, Jazavac, Kučina, Čičarito![]()
![]()
![]()
![]()
al' mehmedalija lilić daj ba bilo ih je još bgm
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ne mogu svega da se sjetim ali znam da je bio haos

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Koja bjeda, pa sehurim sa sendvičom od salame :s
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
stani polakoBosniacum Lilium je napisao/la:ma ne mogu svega da se sjetim ali znam da je bio haos![]()
![]()
Keruša
Selektor/Crni Gavran/Tito/General
Sexy
Šečer
Nigger
Njonjavac
Čičarito/Kučina
Ustaša/Druga vjera/Marinija
Mandir
Kako je Hole bio?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ja sinoć sa malom skriškom margarinaAsharaK je napisao/la:Koja bjeda, pa sehurim sa sendvičom od salame :s
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
" onclick="window.open(this.href);return false; 
iVar
Takodje,
odoh se napit jos vode i legnem
Takodje,
odoh se napit jos vode i legnem
- BritishCore
- Kontakt:
aj nadimaka hahahahahahahh oplakah u kasne sate 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
@Bos~
Zato sam se i pripremao mjesec dana prije ramazana. Prestao sam sa treningom i svašta sam jeo i obroke sam smanjivao sa 4-5 na 3, pa na 2. Jest drugačije, nekvalitetno, no valja se pripremiti a osjetio si nažalost nuspojave.
Zato sam se i pripremao mjesec dana prije ramazana. Prestao sam sa treningom i svašta sam jeo i obroke sam smanjivao sa 4-5 na 3, pa na 2. Jest drugačije, nekvalitetno, no valja se pripremiti a osjetio si nažalost nuspojave.
Ja sam jarana zvao Njofra. Majorizirani, NDH-a, Pavelić i došo kod njega zamal da mu pred starim kazem sta ima PavelićuiVar je napisao/la:stani polakoBosniacum Lilium je napisao/la:ma ne mogu svega da se sjetim ali znam da je bio haos![]()
![]()
Keruša
Selektor/Crni Gavran/Tito/General
Sexy
Šečer
Nigger
Njonjavac
Čičarito/Kučina
Ustaša/Druga vjera/Marinija![]()
Mandir
Kako je Hole bio?im'o je i on nešto
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
dobar jutar
i tebi Nedime
ma ima jos, jarane, to je uno radno vrijemeDex je napisao/la:Sabahajrla![]()
Less than 8 hours
Yep 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- legenda reala
- Kontakt:
Steph je napisao/la:#VraćateMeUDobraStaraVremenaUSrednjoj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 33 gosta.