FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ustipak je napisao/la:ooo citam danas u oslobodenju kaze husrfe umor je problem ooo husrefe rokni se molim te nek te radule sprci

Allegri je gospodin!
Ova tekma protiv albaneza se mora shvatiti sasvim ozbiljno da se ne bi ponovila zeta
U novi boj ...
oceli biti tog napadaca koji nam je prijeko potreban bez napadaca nemozemo nista
Samo Sarajevo
Šta je sa kovačevićem ima li šta novo za njega ?? 
Dogovaraju se jos,malo su priblizili stavove on je tu trenira sa nama i,a samo je pitanje dana kad ce biti ruka ruci sa ovim iz Travnika,po mojim informacijama ovaj prelazak malog Focica kod njih ce biti isto neki dio tog dogovora...u svakom slucaju sad kada je dosao Vule nema potrebe za zurbu sa Kovacevicem mada je momak tu i kako rekoh pitanje je dana kad ce oni to ozvaniciti,bit ce na kafu ovim doleEdoBa je napisao/la:Šta je sa kovačevićem ima li šta novo za njega ??
I naravno sad cu kosu sebi da cupam ovo sat i po jel neznam o cemu se radi sto je ova vandredna jel samo zbog Vuleta,jel nesta naopako krenulo nedo bog itd itd milion misli
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije belaj nikakav ja mislim....miky_hz je napisao/la:
I naravno sad cu kosu sebi da cupam ovo sat i po jel neznam o cemu se radi sto je ova vandredna jel samo zbog Vuleta,jel nesta naopako krenulo nedo bog itd itd milion misli
Sreca pa je Ojler mlad umro...
zbog vuleta je u ponedjeljakmiky_hz je napisao/la:Dogovaraju se jos,malo su priblizili stavove on je tu trenira sa nama i,a samo je pitanje dana kad ce biti ruka ruci sa ovim iz Travnika,po mojim informacijama ovaj prelazak malog Focica kod njih ce biti isto neki dio tog dogovora...u svakom slucaju sad kada je dosao Vule nema potrebe za zurbu sa Kovacevicem mada je momak tu i kako rekoh pitanje je dana kad ce oni to ozvaniciti,bit ce na kafu ovim doleEdoBa je napisao/la:Šta je sa kovačevićem ima li šta novo za njega ??
ovo je nesto "vandredno"
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Fočić potpisuje za Travnik na 2 god a Kovačevič za nas ..isto 2 god.
Koji je to igrač...da nam je znati...
focic je od onoga sto mobitele popravlja stari, igrao nkad za rajvosa, mali jel zna il ne zna.. nemam pojmastadion je napisao/la:Fočić potpisuje za Travnik na 2 god a Kovačevič za nas ..isto 2 god.
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
ako je prema ovome na fks infuHead je napisao/la:Nije u pitanju Stevo Nikolic.
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
bratimite se sa Cardiffom,tako bar pise avaz!
Da mozda nije bio jucerasnji sport upravu, da nas ne uzima Kazahstanski biznismen hehhe 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"Više detalja bit će poznato nakon pres-konferencije koja je zakazana u 14 sati u prostorijama kluba sa Koševa. "haris10 je napisao/la:bratimite se sa Cardiffom,tako bar pise avaz!
ajd da vidim i to cudo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://www.****/sport/fudbal/bordo-k ... a-kardifom" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma na kraju krajeva **** Cardiff i sve, dajte vi napadaca.
Ma na kraju krajeva **** Cardiff i sve, dajte vi napadaca.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], PingoFTW, rimljanin90 i 16 gostiju.