RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

moRAja
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la moRAja » 14 jul 2013, 13:12

Ma stipu ga samolijevo. Balavac nezna koliko je njegov klub duzan a koliko nas. Kad drzava to podje naplacivat i onaj voz s grbavice ce im otic na otpad u staro zeljezo :lol: FORZA VELEZ
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 jul 2013, 13:14

Dolazim u miru,

Mislim da ste doveli dobra pojacanja(posebno tu mislim na Ramovica i Jusufbasica), ne kontam kako to imate problema sa realizacijom, pored Rasevica, Okica i mladih Hebibovica i Hajdarevica. Mislim da hocete sigurno biti u vrhu ove godine. Neka vam je sa srecom i vidimo se u 4.kolu na bh hramu ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 14 jul 2013, 13:20

Crni gavran je napisao/la:Dolazim u miru,

Mislim da ste doveli dobra pojacanja(posebno tu mislim na Ramovica i Jusufbasica), ne kontam kako to imate problema sa realizacijom, pored Rasevica, Okica i mladih Hebibovica i Hajdarevica. Mislim da hocete sigurno biti u vrhu ove godine. Neka vam je sa srecom i vidimo se u 4.kolu na bh hramu ;)
Ma sve su to druze poluspicevi ali se nadamo da cemo i mi proraditi. Ibro je stara lisica. Takodje sretno i vama i eto nas po 3 boda

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jul 2013, 13:21

Pa i ne moraš uvijek u ratu da dolaziš. :P
Nek' vam ostadoše Meša i Saša ako sam dobro upoznat'.
Sretno vam u idućoj sezoni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 jul 2013, 13:28

@moraja, svake godine dolazite po bodove, pa daj uzmite ih vise :D
@zizu, mesa osta, sase nema jos, ali ima ko ima, lijepo cemo vas docekati i jos ljepse ispratiti. Prosle godine dioba 3 i 4 mjesta, ove godine ne znam, vidjecemo, necu da se zalecem, ali sudeci po drugima, mnogo smo jaki :mrgreen: . Pozdrav iz Zenice
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 14 jul 2013, 13:38

11plavih je napisao/la:
moRAja je napisao/la:
11plavih je napisao/la:Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda
A da se podjes podmazivat vazeljinjom pljije pljzljenja ilji da zamijesas tuljumbe ilji jufka za burek :lol: :lol: :lol: eto nek ste vi stabilan i administrativno sredjen klub. Sibri
Kakva provala.Pa normalno da ne mogu biti konkurentni u evropi kad igraju protiv vehleža kojem igrači bježe sa priprema.
Pa ni tog Veleza kojem igraci bjeze s priprema niste bili u stanju dobit.

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 14 jul 2013, 13:41

Ili su igrali koliko im treba jer su osigurali titulu ?

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 14 jul 2013, 14:00

11plavih je napisao/la:Ili su igrali koliko im treba jer su osigurali titulu ?
ili je dzekin transfer usmjerio klub u bolje dane da nije bilo tog transfera bili bi kanta za nabijanje kao sto ste bili zato djete zeljeznicar je klub koji dobro stoji dok je Amara kad ode amar vas pola nece ici na tekmu..mali plavi vidjecemo koliko ste jaki u ligi prvaka
Robijasi 1988

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 14 jul 2013, 14:02

zenica1985 je napisao/la:
11plavih je napisao/la:Ili su igrali koliko im treba jer su osigurali titulu ?
ili je dzekin transfer usmjerio klub u bolje dane da nije bilo tog transfera bili bi kanta za nabijanje kao sto ste bili zato djete zeljeznicar je klub koji dobro stoji dok je Amara kad ode amar vas pola nece ici na tekmu..mali plavi vidjecemo koliko ste jaki u ligi prvaka
:lol:
Blago tebi sa takvom pameću :mrgreen:
Nemoj više da pišemo ovdje ako ti šta nije jasno imaš pp

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 14 jul 2013, 17:17

Nadam se da su ovi gelipteri kazali što su imali,pa da opet nastavimo o Veležu.
Da,i ja bih najsretniji bio kada bi imali jak omladinski pogon i kada bi okosnicu prve ekipe činili naši igrači.
Ali činjenica je da trenutno ta djeca nemaju adekvatne uslove,da je se teško nadati da svake sezone nekog novog izbacimo.To je realnost a nadati je se da će biti bolje.
Kada dosegnemo nivo rada sa mladima,kakav ima Široki,onda će doći i rezultati.
Do tada raditi na jačanju kluba,postati stabilan premerligaš,vezati ugovorima igrače i ne dati im da idu olako...i sve će doći na svoje.
Stepenicu,po stepenicu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jul 2013, 01:23

Aldin Dino Hajdarević je 22. juna 2013. bio učesnik marša mira u znak sjećanja na egzodus Bošnjaka i Hrvata Nevesinja 1992. godine....

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 15 jul 2013, 12:26

AlemC85 je napisao/la:Aldin Dino Hajdarević je 22. juna 2013. bio učesnik marša mira u znak sjećanja na egzodus Bošnjaka i Hrvata Nevesinja 1992. godine....
Jedna ispravka AlemC85 nije 2013 već 2012, tako sam ja pročitao. Išao je i put spasa preko glogova. Sportista za primjer.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jul 2013, 13:51

Dino gine za dres. Baš kad je bila tekma protiv Širokog ima par dana, pokazao je kakav treba biti odnos igrača prema svetom dresu. Za primjer svima. Kao Vlada nekoć.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 jul 2013, 14:54

zizu1991 je napisao/la:Dino gine za dres. Baš kad je bila tekma protiv Širokog ima par dana, pokazao je kakav treba biti odnos igrača prema svetom dresu. Za primjer svima. Kao Vlada nekoć.
ko se sjeca Joke(jokisica) prije rata,meni Dino lici na njega samo sto je Dino malo visi,onako je agilan i borben,fali mu malo iskustva i mase,ima perspektivu ako bude pametan

FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jul 2013, 19:30

ima li na vidiku taj još jedan igrač? 8-)

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 15 jul 2013, 19:32

AlemC85 je napisao/la:ima li na vidiku taj još jedan igrač? 8-)
nema...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 15 jul 2013, 19:47

A brate ubi se upadajuci na ovaj net necu li ugledat vijest da je dosao neko. Ako ovako ostane realno od 8-12 mjesta. Sta je vise daj autobus daj crvene noci daj 85 kerma za clansku daj sisaj N N i opet da gledam kako se hrvemo s obarskom ili rudarom iz prijedora. Neznam RAja za vas ali mene koji sam 4to koljeno velezovca u familiji i kojem je Velez dio zivota satra ovo. Dovedite jos 2 dobra igraca je.be.m vas nespobne

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 15 jul 2013, 20:32

moRAja je napisao/la:A brate ubi se upadajuci na ovaj net necu li ugledat vijest da je dosao neko. Ako ovako ostane realno od 8-12 mjesta. Sta je vise daj autobus daj crvene noci daj 85 kerma za clansku daj sisaj N N i opet da gledam kako se hrvemo s obarskom ili rudarom iz prijedora. Neznam RAja za vas ali mene koji sam 4to koljeno velezovca u familiji i kojem je Velez dio zivota satra ovo. Dovedite jos 2 dobra igraca je.be.m vas nespobne
Dajte nam tog napadaca da raji ne propadne 85 kerma gledajuci pacenje pred golom protivnika opet :)

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 15 jul 2013, 21:22

Nije problem dat i vise para za clansku,kupit jos jedan autobus,organizovat svaki vikend na drugom kontinentu crvenu noc. Mi smo rodjeni,nas ima ko kineza i mi volimo Velez ali dajte vise nemoze ovako. Srce me boli ima 20 godina a nemogu nista. Angazujte se malo u upravi i vratite RAju na tribinu. Samo zera fali a vi isto mazlumi

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 jul 2013, 10:26

Na ovom forumu stvari izgleda opet nazad po svom pa po svom. Malo sunce obasja a vi odma daj vamo kisu.
Nemozes dovest igraca kojeg nema. Ako PLBiH ima 7-8 dobrih napadaca (a realno nema vise) i ako samo 3-4 njih su u prelazu ovo ljeto, to znaci imas samo 3-4 prilike ukupno, a i za te 3-4 prilike ces se takmiciti sa 5-6 klubova.

A posto svak ko je dobar trazi probe po Bugarskoj, Kazahstanu, Hrvatskoj... kad im propadnu te probe, oni se vracaju nazad i to svake sezone bude tik pred kraj prelaznog roka. Tako da mi ne mozemo znati jesmo li dobili napadaca do pred prvenstvo najranije, a slicna je situacija i sa svim drugim BH klubovima. Takva je situacija sa igracima u BiH uvijek i nemogu svatit tu pricu 'dovedi nam igraca, sad pa sad.'

Moze samo iz inostranstva, a to Velez radi vec odavno, i to mozda i ispadne tako. Ali smijesno je nabijati tenzije kad svi znamo kakav je BH market i kako se stvari u BH odvijaju. Sabur. Meni je drago da vidim da se Velez pokusava pojacati. To, samo po sebi, je meni pozitivna promjena u odnosu na proslost. Ako su doveli ova 3 igraca, valjda su ozbiljni da traze jos ta dva koja fale. Ali se mora bit strpljiv.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []