Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

bh hrvat
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la bh hrvat » 06 dec 2009, 22:37

dobra ova desetka lacija zareti, sjajan igrač. ima sve, brzinu, šut, dribling. samo da se ovakav dragulj ne utopi u dugogodišnje sivilo lacija

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 dec 2009, 22:41

bh hrvat je napisao/la:dobra ova desetka lacija zareti, sjajan igrač. ima sve, brzinu, šut, dribling. samo da se ovakav dragulj ne utopi u dugogodišnje sivilo lacija
Jest, ali dao 2 gola citavu sezonu. A ne znam kako ti je ovo visok tempo, mozda sam ja navikao na Englesku pa mi sporo... :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 22:46

Hehe, Italija i Engleska se ne mogu poredit, čak i druga engleska je bolja od Talijanske igre po brzini i tempu igre... Čestitam Romi na pobjedi, kao što sam rekao, bolji pobjeđuje a to je Roma...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 dec 2009, 22:52

One day you are a cursed right back, one day you are a derby hero - only in Roma.

MARCO CASSETTI

8-)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 dec 2009, 23:01

GunnerS je napisao/la:Hehe, Italija i Engleska se ne mogu poredit, čak i druga engleska je bolja od Talijanske igre po brzini i tempu igre... Čestitam Romi na pobjedi, kao što sam rekao, bolji pobjeđuje a to je Roma...
mora da onaj Liverpool igra u 3. ligi, jer nije moguce da jedan klub iz Serie A izbaci iz LP nekog premijerligasa iz engleske
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 dec 2009, 23:54

Cartman je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:dobra ova desetka lacija zareti, sjajan igrač. ima sve, brzinu, šut, dribling. samo da se ovakav dragulj ne utopi u dugogodišnje sivilo lacija
Jest, ali dao 2 gola citavu sezonu. A ne znam kako ti je ovo visok tempo, mozda sam ja navikao na Englesku pa mi sporo... :mrgreen:
pa vidi se da ne znas kakav je to igrac.. Mauro Zarate.. 22 godine.. drama igrac tj. napadac.. ima sve sto treba jednom napadacu.. potajno se nadam da cemo ga pokusati dovesti.. zmaj mali, ali igra u losem laziu.. ima lazio ekipu , ali nemaju igru..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 dec 2009, 00:14

Taj Zarate je jedan obicni sebicnjak kome je djaba sav njegov fudbalski talenat. On moze samo igrati u ovim neozibljnim ekipama tipa lazia
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 07 dec 2009, 00:45

Da je talenat jest al' da je igracina ne bi reko ;)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2009, 00:48

Zarate je zvijer. :) :) :) :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 07 dec 2009, 01:03

mozda na sokeru

nego par rijeci o utakmici (da se ispostujem i zdrao) . . . klasican talijanski derbi, nabijen emocijama, pun stadion, ne bas prelijepa igra al' utakmica je definitivno imala ono 'nesto' (nesto sto samo talijanska liga ima) . . . ne bas previse prilika, lazio propustio dvije u jednom napadu, zarate pogodio stativu, mauri naletio na odbijenu loptu i onda kljucni detalj utakmice julio sergio skida loptu ne znam ni ja kako :shock: znaci lik je tri godine bio treci golman, nije imo nastupa do utakmice s juventusom pocetkom ove sezone a sad je heroj- to se samo u romi moze desit . . . mexes se povrijedio, ranieri aka the tinkerman aka vjeciti luzer aka (ako mene pitate) sasvim solidan trener ubacuje cassettija - moja prva reakcija je bila :roll: al' drago mi je da sam pogrijesio jer je odigro mozda najbolju utakmicu u ovom dresu, prekino napad koji je kasnije i sam zavrsio (btw akcija je bila ko iz udzbenika) . . . posle toga jos dvije prilike za romu i naravno crveni karton :D na kraju malo guranja, koshkanja n shit jer je totti navijacima nazia pokazo palac dole :twisted:

slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 dec 2009, 16:35

daffy je napisao/la:The Real Football Factory.. o ultrasima iz Italije!

2. dio:

[youtube][/youtube]

- najjaci mi je onaj cikica iz Juventusa.. btw. ko nije znao istinu o Haselu evo mu prilike.. ako zna eng.
joj ovdje smo belaj napravili hahaha....jesi vidio uzeli od vatrogasaca ono crijevo iz cistene ili sta je vec ono...onaj vodeni top..i prskakju ove iz djenove hahahaha.....nisu normalni,ponosan sam na njih :mrgreen: ...a dobro se sjecam ove tekme....1-1 bilo juric i nedved zabili :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 dec 2009, 21:16

sarajlija89 je napisao/la:
daffy je napisao/la:The Real Football Factory.. o ultrasima iz Italije!

2. dio:

[youtube][/youtube]

- najjaci mi je onaj cikica iz Juventusa.. btw. ko nije znao istinu o Haselu evo mu prilike.. ako zna eng.
joj ovdje smo belaj napravili hahaha....jesi vidio uzeli od vatrogasaca ono crijevo iz cistene ili sta je vec ono...onaj vodeni top..i prskakju ove iz djenove hahahaha.....nisu normalni,ponosan sam na njih :mrgreen: ...a dobro se sjecam ove tekme....1-1 bilo juric i nedved zabili :D
haha ma ludjaci pravi.. kaze 'Genoa fans 'fiu fiu', solo police.. solo police'.. legende.. haha onaj qrac vodeni i prskaju genovljane.. hahahahaha.. stvar koja mi je jaka, vise u genoi ima bianconera nego genovljana.. hahaha

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 07 dec 2009, 21:31

meni je najbolja stvar na cijelom predstavljanu italo scene na FF bilo kad navijaci atalante putuju negdje onim starim busom a njih duplo vise nego mjesta unutra , vire noge , ruke , glave , totalno ludilo

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 dec 2009, 21:44

dovoljno je vidjeti koliko su ozbiljne grupe kad su dozvolili danny dyer-u da ih prati i intervjuise :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 dec 2009, 21:52

steve-o je napisao/la:dovoljno je vidjeti koliko su ozbiljne grupe kad su dozvolili danny dyer-u da ih prati i intervjuise :lol:
:roll: glupane pa i englezi i argentinci su ga pustili.. btw. Drughe oni nisu pratili, samo mali interview.. ;)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 dec 2009, 21:53

Delijama nisu pustili da ih intervjuise...Zasto??
Zato sti je se proculo da je prije njih pricao sa Grobarima
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 dec 2009, 21:56

rob do bagro je napisao/la:Delijama nisu pustili da ih intervjuise...Zasto??
Delije pametni za razliku od Grobara.. btw. Grobari nisu normalni..

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 dec 2009, 21:57

daffy je napisao/la:
:roll: glupane pa i englezi i argentinci su ga pustili.. btw. Drughe oni nisu pratili, samo mali interview.. ;)
daffy je napisao/la:samo mi je zao sto nisam rodjeni talijan!..
tisina sramoto od covjeka!

ps: nijedna prava grupa nije dala onome majmunu da ih intervjuise, delije, TB'95 , LPH, nijedna ozbiljna firma svabska nije htjela da cuje za ovog majmuna plus one engleze sto je intervjuiso su vecinom old timersi. zato pokrij se po usima i nemoj vise da seres talijano' !

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 07 dec 2009, 21:57

Nije tacno , nego sto su povezivali delije sa arkanom i ratnim zlocinima

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 dec 2009, 21:59

legy je napisao/la:
Nije tacno , nego sto su povezivali delije sa arkanom i ratnim zlocinima
:lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.