FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Vidite ljudi jednu stvar, sto se tice Alcantare, ja stvarno nezz da li ga treba dovesti ili ne... s jedne strane kada se gleda, u svakom slucaju je dobro imati takvog jednog igraca, koja ekipa ga ne bi htjela imati u svojim redovima, s druge strane kada uzmemo u obzir igrace, Shaqiri, Ribery, Müller, Kroos, Robben, Götze, Basti, Gustavo, Javi gdje da ga stavimo, odnosno ko ce gubiti mjesto, tj ko ce pasti u drugi plan...
Manimo se rotacije, to je samo za budale, svi znamo da postoji prva postava i da do rotacije dolazi samo kada su nebitne utakmice u pitanju!
Sjetite se koliko je puta prosle godine Müller startovao prije Robbena u bitnijim utakmicama, ili recimo Ribery prije Shaqiri-a...
Sto se tice te rotacije uvijek ce se znati ko je glavni igrac na kojoj poziciji!!!
Manimo se rotacije, to je samo za budale, svi znamo da postoji prva postava i da do rotacije dolazi samo kada su nebitne utakmice u pitanju!
Sjetite se koliko je puta prosle godine Müller startovao prije Robbena u bitnijim utakmicama, ili recimo Ribery prije Shaqiri-a...
Sto se tice te rotacije uvijek ce se znati ko je glavni igrac na kojoj poziciji!!!
Stern des Südens
- gerdmuller
- Kontakt:
Link? Hvala unaprijed
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 14380.html" onclick="window.open(this.href);return false;gerdmuller je napisao/la:Link? Hvala unaprijed
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Lahm na 6-ci!!! 
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Igrali Gotze posto sam sad tek uso? 
Neutral dok se smijes izgleda sam ja nesto fulio?
Neutral dok se smijes izgleda sam ja nesto fulio?
Zadnja izmjena: BundesLigaNo1, dana/u 14 jul 2013, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Shaqiri je strašan igrač
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde sto rotira igrace na svim mogucim pozicijama, ovakve utakmice i sluze za to, ali da pored Lahma Kroos dobije kapitensku traku.
Ne znam, ocigledno da ce Lahm izgubiti tu cast i ja ocekujem da se traka dodijeli Schweiniju.
Ne znam, ocigledno da ce Lahm izgubiti tu cast i ja ocekujem da se traka dodijeli Schweiniju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa kakva je bijela traka oko Lahmove ruke
Kapiten Elf-a mora biti i kapiten Bayerna !
Navijači Hanse, inače najbolji u Njemačkoj prave odlično atmosferu.
Kapiten Elf-a mora biti i kapiten Bayerna !
Navijači Hanse, inače najbolji u Njemačkoj prave odlično atmosferu.
Ne znam zasto je Lahm uopste preuzeo kapitensku.
Kad se sve sabere i oduzme ( Posudbe i to) Schweinie je duze u Bayernu i djeluje mi nekako kao dominantnija licnost koja je šef na terenu, ali ako je Lahm u Elfu kapiten sto ne bi i ovdje bio.
Mentalno jeste jaci od Bastiana.
Kad se sve sabere i oduzme ( Posudbe i to) Schweinie je duze u Bayernu i djeluje mi nekako kao dominantnija licnost koja je šef na terenu, ali ako je Lahm u Elfu kapiten sto ne bi i ovdje bio.
Mentalno jeste jaci od Bastiana.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Zato što je kapiten Elf-a. Bayern je njemački tim, ako si kapiten u Elf-u onda ćeš biti i u Bayernu. Drugo je ako si Gaal, pa daš kapitensku Bommelu 
Kapiten 0:1
Kapiten 0:1
- gerdmuller
- Kontakt:
Kroos je danas kapetan jer je bivsi igrac Hanse.Pep mu je pruzio tu cast.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- edo_malesak
toni je dobio kapitensku traku samo za ovu utakmicu a razlog je taj sto je 2002 do 2006 igra za hansu
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije nikakva, dobro zamijeti.Neutral je napisao/la:Pa kakva je bijela traka oko Lahmove ruke
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ajde da se nema kvaliteta na zadnjem veznom pa da se mora improvizirati sa Lahm-om ali ovako ne vidim razloga da igra on na toj poziciji ...

- moustapha
- Kontakt:
Ne treba izvlaciti nikakav konacan sud iz ovoga. Testna je utakmica pa moze da isprobava svakakve varijante.thulkazal je napisao/la:ajde da se nema kvaliteta na zadnjem veznom pa da se mora improvizirati sa Lahm-om ali ovako ne vidim razloga da igra on na toj poziciji ...
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nedavno je Pepp rekao da voli sto su mnogi igraci polivalentni i konkretno je spomenuo Lahma koji moze igrati i u vezi. Ovo je samo pokusaj, ne vjerujem da ce do ovoga doci s obzirom koliko igraca imamo u vezi.
Mene vise zanima ta Bilalova uloga na ceneru, gdje se nije bas najbolje snasao, ali ako gledamo sa druge strane treba da znamo da ce imati puno vise prilika za postizanje golova, na slican nacin kao sto je postigao ovaj za vodstvo od 2:0.
Sto se tice same igre, prema naprijed je to odlicno, dosta tih kratkih dodavanja i tih poturanja lopti, sto je u vecini slucajeva uspijevalo. Izgleda to sve novo za nas navijace, ali ako cemo realno meni se ovo strasno svidja.
Problem je u odbrani, koja stoji dosta visoko i koja ne moze da zatvori sve prilaze svom golu, pa je tako Hansa imala nekoliko prilika, na svu srecu Neuer je uvijek bio na visini zadatka i na vrijeme je istrcavao.
Bice ovo strasan Bayern u to sam uvjeren, samo dok se sve kockice posloze.
Mene vise zanima ta Bilalova uloga na ceneru, gdje se nije bas najbolje snasao, ali ako gledamo sa druge strane treba da znamo da ce imati puno vise prilika za postizanje golova, na slican nacin kao sto je postigao ovaj za vodstvo od 2:0.
Sto se tice same igre, prema naprijed je to odlicno, dosta tih kratkih dodavanja i tih poturanja lopti, sto je u vecini slucajeva uspijevalo. Izgleda to sve novo za nas navijace, ali ako cemo realno meni se ovo strasno svidja.
Problem je u odbrani, koja stoji dosta visoko i koja ne moze da zatvori sve prilaze svom golu, pa je tako Hansa imala nekoliko prilika, na svu srecu Neuer je uvijek bio na visini zadatka i na vrijeme je istrcavao.
Bice ovo strasan Bayern u to sam uvjeren, samo dok se sve kockice posloze.
@Omere jel to vec postavio odbranu visoko ?
EDIT: Zaboravi, vidim da vec igraju na 40m od svog gola.
EDIT: Zaboravi, vidim da vec igraju na 40m od svog gola.
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 14 jul 2013, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
@Omco Bayern nastavlja gdje je stao abd u to sam siguran, a sto se tice igre protiv Hanse odlicno fercera..
Tu trebamo dodati da Pep poslozi kockice i naravno jedva cekam Gotz-a da zaigra , a imali sta konkretnije u vezi Thiaga mozes li mi ti odgovoriti posto mi izgledas kao ozbiljan clan foruma?
Tu trebamo dodati da Pep poslozi kockice i naravno jedva cekam Gotz-a da zaigra , a imali sta konkretnije u vezi Thiaga mozes li mi ti odgovoriti posto mi izgledas kao ozbiljan clan foruma?
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jeste.M4kaveli je napisao/la:@Omere jel to vec postavio odbranu visoko ?
Ne izgleda to lose, Boateng je vise veznjak nego stoper, ali sam u prethodnom postu napisao koje su moguce nevolje, no siguran sam da ce se to sve sloziti i biti onako kako je najbolje za ekipu.
Mogucnost transfera raste iz sata u sat, sve ukazuje na to da je Thaigo nas igrac. Ja ocekujem da sutra bude zvanicno.BundesLigaNo1 je napisao/la:a imali sta konkretnije u vezi Thiaga mozes li mi ti odgovoriti posto mi izgledas kao ozbiljan clan foruma?
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Hvala na odgovoru i ja se nadam svakog trena da ce potpisati i da se predstavi u novom dresu bas takvom kao na tvom avataru.

1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.