Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Moze li objektivno misljenje za ovaj desktop
http://www.****/artikal/7752863/intel ... pro-gamer/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Laički posmatrano, kompjuter nije loš, samo pitaj čovjeka da ti ubaci još 4 GB RAM-a, to je još 40-ak KM, al' bih ja to uradio na tvom mjestu, nekako mi žao vidjeti dobre procesor i grafičku, a 4 GB RAM-a uz to djeluju malo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Titova-Juga
- Kontakt:
Imam vec dodatne 4gige sa starog pokvarenog kompa, to ne bi bio problem. Zadovoljava li ova graficka danasnje zahtjevne igrice sta mislis.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ne vjerujem da je loša, ovo DDR5 mi djeluje optimistično, a i prodavač ti govori da grafička nije loša, pogledaj još koji review, pa se odluči... I da, prije nego što uzmeš kompjuter, pogledaj mickeya84 ako već nisi (http://www.****/profil/mickey84, broj transakcija i iskustva par momaka s ovog foruma govore sve, a možda je i jeftiniji)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hvala puno, sad cu pardon stapice pred sebe I lagano pretrazivat 
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ako ćeš već dati 900KM za pc, onda dodaj još 100 i kupi i-7.
novi sistem dizao jucer,cisto sve.Neutral je napisao/la:Da nisi virus pokupio. Imali su problema prije 2-3 mjeseca par dana ali sve je sada okej.
@ivar za sad ide brze,pa se nadam da ce i ostati.
Hvala
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
PC Doktor
bez diplome 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nek ti #ss.ba da diplomu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moze li misljenje isplati li se uzeti ovakav racunar za 300 km:
PROCESOR : Intel Core2Duo E6750 2.66 GHz
2 GB RAM
GRAFICKA : ATI Radeon HD 2600 XT
MATICNA PLOCA : Asus P5K
HARD DISK : Hitachi 320 GB
I ako moze objasnjenje, kada uzimam novi racunar, da li ce internet funkcionisati ako racunar odmah prikopcam ili? Neko kaze da treba internet provajderu dostavit mac adresu novog racunara a neko nesto trece, pa ko ima iskustva s tim ako moze da objasni
2 GB RAM
I ako moze objasnjenje, kada uzimam novi racunar, da li ce internet funkcionisati ako racunar odmah prikopcam ili? Neko kaze da treba internet provajderu dostavit mac adresu novog racunara a neko nesto trece, pa ko ima iskustva s tim ako moze da objasni
Isplati ako ti misliš isti računar nadograđivati kasnijeMarley je napisao/la:Moze li misljenje isplati li se uzeti ovakav racunar za 300 km:
2 GB RAM
Kad uzimaš nov računar, pod uslovom da je instaliran sistem i drajveri za mrežnu kartu, samo se prikopčaš. U slučaju da je Free-DOS moraš instalirati sistem (logično
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ako korsiti npr HS internet morat ce prijaviti mac adresu. Slicno je i ako krositi zonin internet i ako se uzme nova wi.fi kartica dok npr kod BHtelecoma ne treba nista prijavljviati.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- moustapha
- Kontakt:
Ne treba vise u HS-u zvati njih. Dovoljno je iskljuciti modem par minuta i ponovo ukljuciti na novom kompjuteru.neo je napisao/la:Ako korsiti npr HS internet morat ce prijaviti mac adresu. Slicno je i ako krositi zonin internet i ako se uzme nova wi.fi kartica dok npr kod BHtelecoma ne treba nista prijavljviati.
#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta ima ovdje nadograditi? i da nadogradi sta, kakve fajde, nikakve, samo bacanje paraiVar je napisao/la:Isplati ako ti misliš isti računar nadograđivati kasnijeMarley je napisao/la:Moze li misljenje isplati li se uzeti ovakav racunar za 300 km:
2 GB RAM
I ako moze objasnjenje, kada uzimam novi racunar, da li ce internet funkcionisati ako racunar odmah prikopcam ili? Neko kaze da treba internet provajderu dostavit mac adresu novog racunara a neko nesto trece, pa ko ima iskustva s tim ako moze da objasni![]()
Kad uzimaš nov računar, pod uslovom da je instaliran sistem i drajveri za mrežnu kartu, samo se prikopčaš. U slučaju da je Free-DOS moraš instalirati sistem (logično) i drajver za mrežnu karticu
Za svaki slučaj, od nečega mora početi. Ako misli na to da sam sastavlja (što je isplativo uvijek) bolje mu je da ima ovo kao temelj/osnovu. Malo pomalo, ja bi promjenio za početak RAM, stavio onoliko koliko je limit matične ploče, novu grafičku nekad, onda promjeniti matičnuQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta ima ovdje nadograditi? i da nadogradi sta, kakve fajde, nikakve, samo bacanje paraiVar je napisao/la:Isplati ako ti misliš isti računar nadograđivati kasnijeMarley je napisao/la:Moze li misljenje isplati li se uzeti ovakav racunar za 300 km:
2 GB RAM
I ako moze objasnjenje, kada uzimam novi racunar, da li ce internet funkcionisati ako racunar odmah prikopcam ili? Neko kaze da treba internet provajderu dostavit mac adresu novog racunara a neko nesto trece, pa ko ima iskustva s tim ako moze da objasni![]()
Kad uzimaš nov računar, pod uslovom da je instaliran sistem i drajveri za mrežnu kartu, samo se prikopčaš. U slučaju da je Free-DOS moraš instalirati sistem (logično) i drajver za mrežnu karticu
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma i da promjeni nece dobiti gotovo nikakav skok u perfomansama, neka ostavi pc kakav je, dzaba ce bacati pare, kasnije neka sebi uzme neki bolji
Vjeruj mi drug, opet bolje i to nego da daje u PC centrima po milju i nešto...može iz dijelova složit' do 800 KM da gori i da bude bolji od onog što košta milju
btw. gledam grafičku kartu jednu 2.488 KM
uparit takve dvije s crossfire-om + dx11 postavke
i7 procesor i 16 GB RAM-a ...slatki snovi, perverzija
btw. gledam grafičku kartu jednu 2.488 KM
- moustapha
- Kontakt:
I da imam 17 godina da mogu provoditi cijeli dan pred racunaromiVar je napisao/la: btw. gledam grafičku kartu jednu 2.488 KMuparit takve dvije s crossfire-om + dx11 postavke
![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
uh BF 3 na very high, Far Cry na Ultra high, GTA najnoviji na MAX...NFS: Most wanted 2012 na ultra high..ima igrica
al najjača je ARMA 3 Simulacija rata
+ microsoft flight simulator
a također i video renderisanje i tako što me zanima
@Neo ma vala odvojit' 2-3-4-5-6 sati je najmanji problem
al najjača je ARMA 3 Simulacija rata
+ microsoft flight simulator
a također i video renderisanje i tako što me zanima
@Neo ma vala odvojit' 2-3-4-5-6 sati je najmanji problem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.