FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 14 jul 2013, 17:20

bacelonafan je napisao/la:
Limonene je napisao/la:
stadion je napisao/la:kad su se to igrači kupovali od godišnjih i fan šopa...???
Haj da i ovakve gluposti čujem
lahko je vama sad. kad vam ovaj milijarder s osmanagicem napravi piramidu pored koseva taman naplacujte ulaz da kupite sebi igraca. :lol:
ublehas ima 1.2 milijarde vlasnik tima u EPL,on je dosao izgleda bezveze u Bosnu jer ima previse vremena,i dosao na "konferneciju" jer ima previse vremena dosao da zeza narod
Trebamo još o njima pričati na ovoj temi, mažu im oči glupostima ko i svake godine. Prošle godine su kumovali sa nakim Turcima, ove sa Malezijcima, ko zna šta će biti naredne godine. Što ne kažu o čemu je konkretno riječ, možda je čova potpisao ugovor u kojem stoji da će navijati za kone protiv Kukešija :lol: . Ismijavaju ih na forumu Cardiff City-ja, nadaju se da će dobiti pive za uzvrat i smiju se njihovoj boji koja sramoti njihov tim obzirom da im je ovaj Malezijac promjenio boje kluba iz plave u crvenu. :mrgreen:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 14 jul 2013, 17:23

Jel mislite stvarno da bi oni onako dosli da posjede malo? Ovo sto pricate za turke i slicno,Selimovic se trudio na razne nacine da nadje neke sponzore,da skopi neke ugovore za dobrobit kluba,neznam stvarno sta je tu smijesno! Al kod nas da se Zeljo i Sarajevo plasiraju u LP nas narod bi rekao,ma kakvi mi nikakav to uspjeh nije vise je Dinamo igrao u LP haha takav smo mi narod smijesan,uostalom zelim svakom nasem timu sve najbolje,da vise sto manje gledamo ovaj anti fudbal

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 jul 2013, 17:42

Pitar sa Kariba je napisao/la:8-)
Jel to nabijas postove sa tim postom HAHAHAHAHA.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jul 2013, 17:49

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2013, 17:51

terabajt je napisao/la:
Pitar sa Kariba je napisao/la:8-)
Jel to nabijas postove sa tim postom HAHAHAHAHA.
Jok, nego kako ne kontas, vidis da su prekucali ligu a ovaj put nije liga ni pocela :lol: a on upravo likuje :lol: jer je zadovoljan sto su uzeli titulu konacno :lol: ove godine je jos ranije pocelo kod njih :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 14 jul 2013, 18:35

Zar je toliko skupo napraviti bar ovako nesto, :?
slika
slika
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 jul 2013, 20:20

Ti fakat mislis da neko ima milione u ovoj drzavi za bilo kakav stadion ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 jul 2013, 20:22

Lafe,u ovoj državi ima ljudi sa milijardama...
Samo što ih boli k za sport

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 14 jul 2013, 21:30

Pitari imaju samo velike kerove i Memu sa salom na farmi...pehara ni na vidiku
Ma vi stvarno niste normalni !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 jul 2013, 22:01

tacno zavidim pitarima na marketingu :oops:
Željeznicar za život cijeli !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 14 jul 2013, 22:45

likusa je napisao/la:tacno zavidim pitarima na marketingu :oops:
samo da je otjerati onog debila dzelu litexa
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jul 2013, 22:48

morao sam kopirati :)
Ja ću se učlaniti i uzeti godišnju za "jug", kćerkicu ću takođe učlaniti. Isto će učiniti i buraz i stari (penzioner), kao što činimo i decenijama. Nikad nismo razmišljali o cijenama, pa ni danas, jer Želju volimo, Željo je dio našeg života i sve ono što nam pruža (dobro i loše) vrijedi mnogo više nego iznos za člansku i godišnju (ili pojedinačnu). Na kraju krajeva, mnogo više novca, svi mi, spiskamo na razne gluposti tokom godine, a koje nam ništa ne znače.
S druge strane, činjenica je da veliki broj ljudi ne razmišlja i ne osjeća Želju kao i mi (inače bi nas bilo više od, standardnih, 2 - 3 hiljade), te da ih na neki način treba animirati i privuči na utakmice. Kako? To je pitanje za marketing kluba, koji, budimo realni, faktički ne postoji. Sve se svodi na rad i sposobnost Amara.
Hoće li se sve ovo odraziti na dalji pad posječenosti i da li će ovo biti dobar ili loš marketinški potez, ostaje da se vidi?!

Uglavnom, za bolesnike kao što su moja porodica i slični, cijena nikad nije bila problem, niti će. Za druge, mislim da je dobro došao alibi!
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 14 jul 2013, 23:14

fedeltafrotta je napisao/la:morao sam kopirati :)
Ja ću se učlaniti i uzeti godišnju za "jug", kćerkicu ću takođe učlaniti. Isto će učiniti i buraz i stari (penzioner), kao što činimo i decenijama. Nikad nismo razmišljali o cijenama, pa ni danas, jer Želju volimo, Željo je dio našeg života i sve ono što nam pruža (dobro i loše) vrijedi mnogo više nego iznos za člansku i godišnju (ili pojedinačnu). Na kraju krajeva, mnogo više novca, svi mi, spiskamo na razne gluposti tokom godine, a koje nam ništa ne znače.
S druge strane, činjenica je da veliki broj ljudi ne razmišlja i ne osjeća Želju kao i mi (inače bi nas bilo više od, standardnih, 2 - 3 hiljade), te da ih na neki način treba animirati i privuči na utakmice. Kako? To je pitanje za marketing kluba, koji, budimo realni, faktički ne postoji. Sve se svodi na rad i sposobnost Amara.
Hoće li se sve ovo odraziti na dalji pad posječenosti i da li će ovo biti dobar ili loš marketinški potez, ostaje da se vidi?!

Uglavnom, za bolesnike kao što su moja porodica i slični, cijena nikad nije bila problem, niti će. Za druge, mislim da je dobro došao alibi!
moze on napisati sta god hoce. da ce uzeti citavoj familiji godisnje i ti bi povjerovao u to. bolje ti je sacekaj PL i kad vidis posjetu na stadionu bice ti sve jasno ..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2013, 23:26

Limonene je napisao/la:
moze on napisati sta god hoce. da ce uzeti citavoj familiji godisnje i ti bi povjerovao u to. bolje ti je sacekaj PL i kad vidis posjetu na stadionu bice ti sve jasno ..
Ne seri musafa ti vise dosta i tebe nemas pojma ni ko je pisao ni sta.Kome se ne dolazi nek jednostavno ne dolazi na utakmice i kraj price.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 jul 2013, 23:29

pile87 je napisao/la:
Limonene je napisao/la:
Ne seri musafa ti vise dosta i tebe nemas pojma ni ko je pisao ni sta.Kome se ne dolazi nek jednostavno ne dolazi na utakmice i kraj price.
Pile de mi samo nesto reci?
Sto obracas paznju na njega sviju ti ????

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 14 jul 2013, 23:43

arelinho je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Limonene je napisao/la:
Pile de mi samo nesto reci?
Haha pratim ovog lika sa postovima cijeli dan, sto na vasoj sto na nasoj temi! Da ovo nije slucajno onaj DevilS sto je kod nas haro jedno vrijeme, da se nije odlucio na promjenu tribine.....Jer mi djeluju slicno sudeci po ovim djecijim glupim, nezrelim, polupismenim postovima....
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2013, 23:51

arelinho je napisao/la: Pile de mi samo nesto reci?
A nervira me brat moj vec deseti put pise kako su mu skupe karte, mogu razumjeti da nekom nesto ne pase pa to napises ali pisati isto svakih sat je iz dana u dan je kretenluk.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 14 jul 2013, 23:58

pile87 je napisao/la:
arelinho je napisao/la: Pile de mi samo nesto reci?
A nervira me brat moj vec deseti put pise kako su mu skupe karte, mogu razumjeti da nekom nesto ne pase pa to napises ali pisati isto svakih sat je iz dana u dan je kretenluk.
ma lik je zestoki smor nemoj na njega trositi zivce,on je sam sebi tezak i ruzan,lik nikad pozitivan post nije napisao samo neke crnjake i provokacije

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 jul 2013, 00:00

HannahMontana je napisao/la: Haha pratim ovog lika sa postovima cijeli dan, sto na vasoj sto na nasoj temi! Da ovo nije slucajno onaj DevilS sto je kod nas haro jedno vrijeme, da se nije odlucio na promjenu tribine.....Jer mi djeluju slicno sudeci po ovim djecijim glupim, nezrelim, polupismenim postovima....
Ma kakav DevilS, ovo ti je Aldin sa svojim 55. nickom, dosadan svima...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 54 gosta.