HeKen je napisao/la:
Ok sve to, ali opet ti kazem bolje i platiti eriksena toliko dovesti npr onog jorginha s kojim smo se povezivali. E toga je mene strah ih kad bi ja znao da ce oni umjesto njega dovesti Ben Arfu ili Meneza onda bi mi bilo lakse, ali kad skontam da bi mogli Jorginha smuci mi se. I mali Bernand je rizik ali svakako ja msm da bi se isplatio e kad bi znao da se za njega interesuju i da im je on prvi pik a npr eriksen drugi onda ok

.
BTW: ja mislim da je Tottenham platio Moussu isto 15mil, tako sam ja citao a i na Transfermarktu je pisalo isto

EDIT: znam da nisu ista pozicija HBA, menez i eriksen ali ima nasa kutijica tu

Ali, zasto njega preplatiti u poslednjoj godini ugovora, ako vec mozes dovesti Bernarda i doplatiti dodatno ili kombinovati deal tako da im ne damo odmah svu lovu. Decko koji je daleko veci potencijal i igra mali za Brazil i pokazao sta zna pod pritiskom, dobija sansu ispred Moure jbt. Evo za koji dan decko ce igrati finale Copa Libertadores.
Ma to za Jorghinha nikad nije bilo ozbiljno.
Svaka kupovina je danas rizicna, nikad ne znas 100% kako ce se igrac pokazati, adaptirati, na novu ligu, sistem u ekipi, na potpuno novu okolinu.
Nisam ja za Meneza jer je on poprilicno sebican igrac, ali jeste kvalitet. Dok je Ben Arfa vise u bolnici nego na terenu, njega tek ne bih uzimao nikad ma koliko da je kvalitetan.
Ako je verovatni TM, placeni su istu svotu novca, jos gore...
@Henderson I Mertens ima daleko jacu statistiku, pa nije klasa niti ne znam sta, sasvim dobar igrac i bolji od Eriksena, i pogledaj za koliko je on otisao u Napoli, a imao jos 2 godine u ugovoru.
Ma ne znam kako uopste smes da mi pokazujes asistencije i golove, najprecenjeniju statistiku od svih. Mislim, onda je Iniesta slabiji igrac po tome. Gledas li ti jos nesto, sem te statistike, jesi li pogledao neke njegove meceve ili samo onako ograniceno posmatras fudbal kroz asistencije i golove ???
Oscilacije na terenu, u igri, forma nekonstantna, jedan mec odigra dobro, drugi ga nema nigde. Pa onda oscilacije u samoj igri, nema ga jedno poluvreme, drugo odigra dobro. Stalno oscilira covek.
Odazvao se prvi na prozivku, i sta onda ??? Ko je rekao da njega interesuje novac i kakve to veze ima ??? Prosle godine je ostao jer je to bilo najbolje za njegovu karijeru, da je tad otisao, tek onda ne bi imao karijeru.
Pa na terenu se vidi koliko je letargican, cuj kako znam. Ne igra presing, ne voli da igra odbranu, vrlo mrzovoljno deluje, kao Balotelli. Ladovina igrac. Radna etika vrlo slaba, par trenera Ajaxa to isticalo, ali su oni to "trpeli" jer je momak potencijal. Nije lud De Boer kada kaze da on nije fit za Liverpool, jer je Brendan od pocetka januara skratio malo posed i uveo vise tranzicionu igru i presing, takvo nesto ne odgovara Eriksenu.