FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Moze li mi neko reci jeli mali Green na klupi posto nisam gledao od pocetka............
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ne znam jer sam ugasio link.
Štopala mi slika radi prejakog pc-a
tako da sam očigledno pomješao Lahma.
U vezi Thiaga, 73% po tm-u, ne mora to ništa značiti ali mislim da sutra aBd Thiago postaje zvanično igrač Bayerna
Štopala mi slika radi prejakog pc-a
U vezi Thiaga, 73% po tm-u, ne mora to ništa značiti ali mislim da sutra aBd Thiago postaje zvanično igrač Bayerna
Trenutno je na zagrijavanju, vjerovatno ce uci oko 80-te minute umjesto shaqirija.phily je napisao/la:Moze li mi neko reci jeli mali Green na klupi posto nisam gledao od pocetka............
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dva razlicita poluvremena, ali i dvije razlicite taktike, barem kada je rijec o agilnosti prema naprijed i prema nazad. U drugom poluvremenu je bilo evidentno da se vodi vise racuna o svom golu, manji presing prema naprijed dok se u odbrani igralo na kartu sigurnosti i sa manjim izlazima stoperskog dvojca na protivnicku polovinu.
Ako nista, barem od danas znamo kakva se taktika sprema.
Ako nista, barem od danas znamo kakva se taktika sprema.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Solidna predstava Guardiolinih panzera, Shaq odličan puca od samopouzdanja i na navodnu ponudu Liverpoola mogu samo da se
, Lahm na zadnjem veznom vela havle, Pep radi sve moguće rotacije.
Odbrana je imala nekoliko propusta što se ne smije dešavati, želim vidjeti zid pred golom Manua .Ne treba ništa dirati što se zadnje linije tiče Lahm,Dante,Boateng i Alaba.
Nego jel' Thiago sletio u Minken.
Odbrana je imala nekoliko propusta što se ne smije dešavati, želim vidjeti zid pred golom Manua .Ne treba ništa dirati što se zadnje linije tiče Lahm,Dante,Boateng i Alaba.
Nego jel' Thiago sletio u Minken.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I dalje se čekaju prave pripremne utakmice. Respekt dosadašnjim protivnicima ali to je samo mala uvertira.
Sutra aBd bi trebao Thiago i zvanično biti član Bayerna.
Gotze se vraća početkom augusta (aBd) u nike kopačkama
Sutra aBd bi trebao Thiago i zvanično biti član Bayerna.
Gotze se vraća početkom augusta (aBd) u nike kopačkama
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /43682.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvanicno: FC Bayern potvrdio da je Thiago Alcantara novi igrac Bayerna !!! 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Preduhitriste me.
Idemooooo.
Idemooooo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bayern didn't activate the Thiago Alcantara clause. It was a different deal between the two parts: 20m € cash + 5m adds-on
Imaju i neke prijateljske ukljucene .Ozren je napisao/la:Bayern didn't activate the Thiago Alcantara clause. It was a different deal between the two parts: 20m € cash + 5m adds-on
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sto kaze naas narod, ETO TI GA NA
dosao je tehnicki prejak igrac..
E sad idu razne spekulacije da li ce Javi na stopera vidjecemo svee
kakvu momcad imamo ljudi dragi 
E sad idu razne spekulacije da li ce Javi na stopera vidjecemo svee
FC Bayern !!!!!
As release a sum of 25 million euros has been agreed between the two clubs. Bayern loaded this transfer but "only" 20 million euros. The "remaining balance" adds the revenue from an agreed friendship game. Another part of the "remaining balance" Thiago Alcantara contributes indirectly to by waiving personal salary payments.

Willkommen

Willkommen
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Auuu momci nemate pojma koliko sam sretan s ovim transferom sto bi rekli engelzi GET IN !!! 
Super pojačanje, ima se, može se
Nego, ne vidjeh nigdje, kolika mu je plata ?
Nego, ne vidjeh nigdje, kolika mu je plata ?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od 2 do 2.5 miliona.S-Y-L-A-R je napisao/la: Nego, ne vidjeh nigdje, kolika mu je plata ?
- gerdmuller
- Kontakt:
Idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Znaci Javi na stopera, ovaj pored Bastiana.
auu i sljedece godine i Lewa i ko zna koliko ce on jos kostati kada dodje kao slobodan igrac auuuuuu 
Javi-Bastian
Thiago
Kroos/Gotze-Ribery
Muller
Posjed lopte 90%
Strašna ekipa
Thiago
Kroos/Gotze-Ribery
Muller
Posjed lopte 90%
Strašna ekipa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09, Godfather i 8 gostiju.