Bertone7 je napisao/la:Prva utakmica poslije svega - par tisuća ljudi na stadionu.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Postavi prvu u Maksimiru.
Postavio klip na kojem je 2000 ljudi i ponaša se kao da je postavio krcat Camp Nou.
Postavio klip na kojem je 2000 ljudi i ponaša se kao da je postavio krcat Camp Nou.
Bertone7 je napisao/la:Postavi prvu u Maksimiru.
Ja sam napisao da nije bilo više od par tisuaća ljudi, a ti si postavio klip koji to povrđuje. Ili ćeš reći da je na klipu više od "par tisuća ljudi"?SiamoNoi je napisao/la:Bertone7 je napisao/la:Postavi prvu u Maksimiru.
Bertone7 je napisao/la:Ja sam napisao da nije bilo više od par tisuaća ljudi, a ti si postavio klip koji to povrđuje. Ili ćeš reći da je na klipu više od "par tisuća ljudi"?
15 000 ljudi, barem po komentatoru. Zar je to neka brojka?
Grad od milijun stanovnika, "svi se bore za Dinamo" i na kraju dođe 15k ljudi.
Da sutra Mamić ode, na sljedeću utakmicu došlo bi maksimalno 10 000 ljudi. A na sljedeću nakon te niti 3-4k.
Grad od milijun stanovnika, "svi se bore za Dinamo" i na kraju dođe 15k ljudi.
Da sutra Mamić ode, na sljedeću utakmicu došlo bi maksimalno 10 000 ljudi. A na sljedeću nakon te niti 3-4k.
Pustite malo tog primitivca, ohanite, ajd malo pričajte o agregatu, igri i njihovoj legiji stranaca 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
To je nemoguće dok ima pojedinaca kojima je Zdravko Mamić kriv i što danas nisu imali ribu za ručak.dubrava je napisao/la:Pustite malo tog primitivca, ohanite, ajd malo pričajte o agregatu, igri i njihovoj legiji stranaca
a jadanBertone7 je napisao/la:To je nemoguće dok ima pojedinaca kojima je Zdravko Mamić kriv i što danas nisu imali ribu za ručak.dubrava je napisao/la:Pustite malo tog primitivca, ohanite, ajd malo pričajte o agregatu, igri i njihovoj legiji stranaca
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ne, fakat, sad ozbiljno. Nema smisla konstantno raspravljati o Mamiću jer se sve svodi na isto i što je najbitnije i najgore, ništa se tu neće promijeniti. Niti će SiamoNoi promijeniti mišljenje Insect Terminatora (i obrnuto) niti će Sportfanatik odustati od fanatične privrženosti ZiZ Mamiću 
Ni ja nisam njegov fan (dapače), al nećemo kvariti temu bez obzira što je on "sveprisutni duh"
Nijedan čovjek nije ni crn ni bijel, pa tako ni on, koliko god mrzak/drag nekima bio, ali dajte malo, skulirajte se, što bi rekli mladi

dakle, tema je agregat i legija stranaca
p.s. što ću, moram vas malo prc......
Ni ja nisam njegov fan (dapače), al nećemo kvariti temu bez obzira što je on "sveprisutni duh"
Nijedan čovjek nije ni crn ni bijel, pa tako ni on, koliko god mrzak/drag nekima bio, ali dajte malo, skulirajte se, što bi rekli mladi
dakle, tema je agregat i legija stranaca
p.s. što ću, moram vas malo prc......
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Bezveze to...moramo malo,sta ces kad smo emotivci ko gazda 
- Insect_terminator
- Kontakt:
da nema njega i LP ova tema bi imala stranica kao Hajdukova npr 
[youtube][/youtube]
Najsposobniji Hrvat svih vremena sve objasnio u sat vremena.
Najsposobniji Hrvat svih vremena sve objasnio u sat vremena.
Dutton i simptomi psihopatije.Slažem se,sve čovjek objasnio u sat vremena.
Znate li da nemamo poraz od 10.02.? Tj. od utakmice u Osijeku koju smo izgubili 2:1. Od tada 13 pobjeda i 4 remija.
(u remije računam i superkup protiv Hajduka) Gol razlika 33:6.
Eto malo pozitive, da razbijemo ovu negativnu atmosferu koju pojedinci pokušavaju donositi na topic iz svojih domova.
Eto malo pozitive, da razbijemo ovu negativnu atmosferu koju pojedinci pokušavaju donositi na topic iz svojih domova.
Ne obaziri se uopće na nas,idi na svoje utakmice i uživaj kad ti je sve tako bajno,a pusti ljude koji imaju obraza i morala da pljunu na ovu izdrkotinu.Zašto bi se zamarao nama,ne vidim razlog.Ti i gazda najbolji na balkanu,para imate,gazite po HNL-u.Pusti nas pacenike,okupi se pravim ljubiteljima kluba,punite stadion svaki vikend,brojite miglione...
Jel vam sve super?Je?!Eto,ne vidim razlog zašto bi se nama uopće više ikada zamarao i obraćao.Ili te ipak nešto muči pa moraš svako malo jer ti neda mira?
Jel vam sve super?Je?!Eto,ne vidim razlog zašto bi se nama uopće više ikada zamarao i obraćao.Ili te ipak nešto muči pa moraš svako malo jer ti neda mira?
Obraza i morala? Kao oni BBB-ovci koji su napali Zdravka na press konferenciji, a svaki je bio par godina u zatvoru zbog pljački.SiamoNoi je napisao/la:Ne obaziri se uopće na nas,idi na svoje utakmice i uživaj kad ti je sve tako bajno,a pusti ljude koji imaju obraza i morala da pljunu na ovu izdrkotinu.Zašto bi se zamarao nama,ne vidim razlog.Ti i gazda najbolji na balkanu,para imate,gazite po HNL-u.Pusti nas pacenike,okupi se pravim ljubiteljima kluba,punite stadion svaki vikend,brojite miglione...
Tebe Dinamo ne zanima tako da nemaš šta raditi na ovom topicu. Otvori si topic "liječenje frustracija" pa se iživljavaj u njoj na tipkovnici.
Koliko je Zdravko veliki biznismen govori i cinjenica da je Krstanovica kupio za milijun eura, a on otisao kao slobodan igrac u Rijeku 
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.