Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Ne kontam,je l' imaju neke fiksatore za facu ili neki program u sebi da uvijek istu pozu i izgled imaju

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
MoRe i bolje vjeruj miConsigliere je napisao/la:prezivio si, vidim...iVar je napisao/la:vidio ja preko skypeConsigliere je napisao/la:Ovu gore bi volio vidjeti iz kontra profila.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Al' vidi je ocam, isti kez, ista strana, sve istoSabinho je napisao/la:Ne kontam,je l' imaju neke fiksatore za facu ili neki program u sebi da uvijek istu pozu i izgled imaju![]()
Osmjeh na silu, pozerka, kratko receno cura je bezveze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Godine i godine treningaSteph je napisao/la:Al' vidi je ocam, isti kez, ista strana, sve istoSabinho je napisao/la:Ne kontam,je l' imaju neke fiksatore za facu ili neki program u sebi da uvijek istu pozu i izgled imaju![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
[youtube][/youtube]

Barney

- IlPrincipe
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Steph je napisao/la:[youtube][/youtube]
Robin...

Zadnja izmjena: Consigliere, dana/u 14 jul 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tyler durden
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:
ma ja ba, pljas pljas po guzici !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e ovog ja ne mogu
skini tu samiju ne brukaj sebe i svoj narod
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ako ona ne poštuje sebe i svoje međunožje, neću ni ja
Davno sam rek'o da su pokrivene, a i "pokrivene" najbolje
Davno sam rek'o da su pokrivene, a i "pokrivene" najbolje
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- legenda reala
- Kontakt:
I ljuti se kad mu kažem da je levatiVar je napisao/la:vidio ja preko skypeConsigliere je napisao/la:Ovu gore bi volio vidjeti iz kontra profila.
riječ diskrecija čuo nekad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
WTFIlPrincipe je napisao/la:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
HAAHAHHAAHAAAAHAHHAHAAAAHAHA vidiš da ih zajebavam botu, šta ima ovo na skype nije čajlegenda reala je napisao/la:I ljuti se kad mu kažem da je levatiVar je napisao/la:vidio ja preko skypeConsigliere je napisao/la:Ovu gore bi volio vidjeti iz kontra profila.![]()
riječ diskrecija čuo nekad![]()
![]()
IlPrincipe je napisao/la:

pa onda ova slika

**** joj pamet
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja se stvarno ponekad pitam jesmo li mi Bosanci i Hercegovci toliko dobri vjernici da kad vidimo ovo da nam to toliko smeta? Jel mi svi ovdje klanjamo? Fakat cudno, smeta vam nesto, a vjerovatno(necu da zakljucujem) uopste ne klanjate, osim mozda za vrijeme ramazana. Da ne pricam o drugim vrstama ibadeta.
I da vjerovatno nikad niste bili na dzenazi ili necemu slicnom, zene i djevojke se ovako oblace, tj. kako su navikle i samo stave maramu na glavu. Ne kazem da je ispravno, ali nije nesto sto cudi.
I da na kraju se pozabavite svojim problemima, cak i da klanjate sve, i da sve fino postujete postoji nesto u cemu grijesite. Svi mi grijesimo u necemu.
I da vjerovatno nikad niste bili na dzenazi ili necemu slicnom, zene i djevojke se ovako oblace, tj. kako su navikle i samo stave maramu na glavu. Ne kazem da je ispravno, ali nije nesto sto cudi.
I da na kraju se pozabavite svojim problemima, cak i da klanjate sve, i da sve fino postujete postoji nesto u cemu grijesite. Svi mi grijesimo u necemu.
Celik!3,2,2.
Čudit se bezze, žensko je to 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- legenda reala
- Kontakt:
1.Žene ne idu na dženazuAllGunsBlazing je napisao/la:
2.Žene se ovako ne oblače za neki tehvid ili kad klanjaju nego oblače duge suknje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- IlPrincipe
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:1.Žene ne idu na dženazuAllGunsBlazing je napisao/la:
2.Žene se ovako ne oblače za neki tehvid ili kad klanjaju nego oblače duge suknjebar je tako pravilo bilo što ove nove generacije sve modifikuju to je drugo
![]()

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.