MrWhite je napisao/la:
Vec ima par godina izmedu nas u Ultrasa iz Dynama su prijateljski odnosi, oni su ovdje svaki derbi, evropsku utakmicu i u Banja Luci su bili par puta, bili su sa nama i u Ceskoj i Sofiji, i mi smo njima isli par puta, ova parola je kad su par nasih momaka osudili za one nerede u Listici...nije dozvoljeno pricati o nasim grupama iz Bosne i regiona, pa ako te jos sta zanima javi na p.p.....
Znam da ste u prijateljskim odnosima sa drezdenovcima.Oke hvala na odgovoru.
The_Target je napisao/la:@STEVIE West Ham vs Millwall na neki nacin old school...
tako je
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Na ogradi se vidi i ova slika
To je bivsi clan podgrupe Tedy Bears(Legijini navijaci), covjek je trazen mrtav ili ziv u poljskoj jer je zbog njegovog svjedocenja 60 navijaca u zatvoru.....a od ovih poljaka najvise volim Legijine navijace, kako ovaj celo dize atmosferu svaka mu cast...
[youtube][/youtube]
@Mr.White: vidjao sam i prije tu sliku na tribini njihovoj al' nisam znao o cemu je rijec. taj celo na videu je prepustio svoje mjesto takozvanom staruchu koji se vratio na tribinu legie nakon zatvorske kazne
STEVIE je napisao/la:@Mr.White: vidjao sam i prije tu sliku na tribini njihovoj al' nisam znao o cemu je rijec. taj celo na videu je prepustio svoje mjesto takozvanom staruchu koji se vratio na tribinu legie nakon zatvorske kazne
po meni ubjedljivo najvatreniji i najlojlniji ultrasi u Poljskoj su navijaci Legije, pa ne samo u Poljskoj... a koliko znam, desničarski su nastrojeni, jesam u pravu?
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
Semir BAYERN je napisao/la:
po meni ubjedljivo najvatreniji i najlojlniji ultrasi u Poljskoj su navijaci Legije, pa ne samo u Poljskoj... a koliko znam, desničarski su nastrojeni, jesam u pravu?
Skoro svi navijaci u Poljskoj su desnicarski nastrojeni, skoro svi oni su u fazonu white power i slicne gluposti, ali se mora reci da su sjajni, evo jedan tekst na tifo forumu, pa et ako si dobar sa engl..... http://www.ultras-tifo.net/news/179-leg ... -back.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Semir BAYERN je napisao/la:
svi su vecinom kod njih desnicari(nacionalisti cisti), al' kao sto sam vec prije ovdje pisao to najvise potice iz njihove mrznje prema komunizmu. recimo veoma rijetko budu ispadi s racizmom prema tamnoputim igracima i slicno. a kod rusa je sasvim drugacija situacija, tu imas vise bolesnika u svakom slucaju kad je desnica i tribina u pitanju..
slavia-banik