Ha jaDex je napisao/la:Čudit se bezze, žensko je to

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ha jaDex je napisao/la:Čudit se bezze, žensko je to
IlPrincipe je napisao/la:
Kakve veze ima jel ja postim i klanjam ako se ibretim ovom botu sto se pokriva, a ovako oblaci ?AllGunsBlazing je napisao/la:Ja se stvarno ponekad pitam jesmo li mi Bosanci i Hercegovci toliko dobri vjernici da kad vidimo ovo da nam to toliko smeta? Jel mi svi ovdje klanjamo? Fakat cudno, smeta vam nesto, a vjerovatno(necu da zakljucujem) uopste ne klanjate, osim mozda za vrijeme ramazana. Da ne pricam o drugim vrstama ibadeta.
I da vjerovatno nikad niste bili na dzenazi ili necemu slicnom, zene i djevojke se ovako oblace, tj. kako su navikle i samo stave maramu na glavu. Ne kazem da je ispravno, ali nije nesto sto cudi.
I da na kraju se pozabavite svojim problemima, cak i da klanjate sve, i da sve fino postujete postoji nesto u cemu grijesite. Svi mi grijesimo u necemu.
shzna je napisao/la:@Bula Gore selam, dole bujrum![]()
vruće IYKWIMnedim1993 je napisao/la:otkad bule nose kratke rukave
tek oprala kosu pa da se ne prehladinedim1993 je napisao/la:nema šanse da bula nešto ovako obuče još da se slika. nije toliko teško da je ova stavila maramu zbog nekog drugog razloga
+1OTNYS_YNWA je napisao/la:Pobiće nas droljke i licemjeri sa ramazanskim statusima. To je garantovano!
Oni koji najmanje znaju o vjeri i najmanje cijene istu će najviše da pričaju o njoj. Pa će da pišu statuse tipa "Još samo 2 sata...", "Teško je postiti 15 sati,al može se...", "PREPOSTIO DAN!!!!!" i sl.
Spotove na njihovom zidu "Pijem na ex", "Kola i džin, to je sada in", "Malo viski malo koka kola", će da zamijene Burhan Šaban, Aziz Alili, "Kišna dova", "Siđi najdraži" i sl.
ONA
na kojoj je redaljka sinoć bila će da vam najavljuje SEHUR i IFTAR i inšalaha po fejzbuku!
ON
koji je u vene rakiju uštrcav'o 11 mjeseci će da vam selama narednih mjesec dana... Mahmuran iz navike će da širi islam cijeli Ramazan, a onda, na kraju će da šeruje Bajram Party, da nas sve pozove, da se svi olešimo k'o stoka uz Daru Bubamaru, bez
obzira na vjersku ili nacionalnu pripadnost.
Mnogo više ćete cijeniti ovaj mjesec ako ugasite i FB i sve ove budalaštinje.
Zgadi nam se svima kad vidimo NJU polugolu, (više golu nego polu), kad se uhvati citiranja hadisa i rekao je ovaj rekao je onaj. Ponosna polugola muslimanka, koja se razvaljivala od alkohola 335 dana u godini. Ali eto, fura narod vjeru ovaj mjesec, pa de da i ona inšalaha po socijalnim mrežama do prvog dana Bajrama. Bitno je biti IN. A za Bajram...
Ujutru slike sa zamotanom nanom i dedom koji je doš'o iz džamije, podijelio djeci slatkiše i crkavicu od penzije,a naveče slika sa folk partije: Ona u grudnjaku, votka u ruci, zinula na refren, plombe joj se vide..
Ali uvijek će ( iako mnogo manje ) biti tu onih umjerenih ljudi, vjernika, koji samom svojom pojavom i ponašanjem zaslužuju poštovanje drugih ljudi, pa bili ovi vjernici ili ne. Ne nameću se nikome, ne smaraju drugačije od sebe.. Takvi najmanje pričaju o vjeri po netu. RESPECT za njih!