Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Edinho992

Re: Facebook i ostalo..

Post Postao/la Edinho992 » 14 jul 2013, 20:30

Dex je napisao/la:Čudit se bezze, žensko je to :mrgreen:
Ha ja :roll:

ZvijezdaSvetinja
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaSvetinja » 14 jul 2013, 21:26

IlPrincipe je napisao/la:slika
slika

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 jul 2013, 21:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Ja se stvarno ponekad pitam jesmo li mi Bosanci i Hercegovci toliko dobri vjernici da kad vidimo ovo da nam to toliko smeta? Jel mi svi ovdje klanjamo? Fakat cudno, smeta vam nesto, a vjerovatno(necu da zakljucujem) uopste ne klanjate, osim mozda za vrijeme ramazana. Da ne pricam o drugim vrstama ibadeta.

I da vjerovatno nikad niste bili na dzenazi ili necemu slicnom, zene i djevojke se ovako oblace, tj. kako su navikle i samo stave maramu na glavu. Ne kazem da je ispravno, ali nije nesto sto cudi.

I da na kraju se pozabavite svojim problemima, cak i da klanjate sve, i da sve fino postujete postoji nesto u cemu grijesite. Svi mi grijesimo u necemu.
Kakve veze ima jel ja postim i klanjam ako se ibretim ovom botu sto se pokriva, a ovako oblaci ?
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 14 jul 2013, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jul 2013, 21:49

Slomit ce kicmu jadna .. :roll:

slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jul 2013, 22:17

@Bula Gore selam, dole bujrum :lol: :roll:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 jul 2013, 22:24

shzna je napisao/la:@Bula Gore selam, dole bujrum :lol: :roll:

:lol:

Znas sta? Ja je evo gledam i tjesim se da ni'e prava bula, u smislu da je mozda bila na mezarju ili tako nesto, tj. da vecinu svog zivota provodi gologlava. :lol: :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jul 2013, 22:25

A nisam vidio ove slike stranicu prije, vjerovatno nije bula ali opet :roll:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 jul 2013, 22:26

otkad bule nose kratke rukave :|
Vođa zna.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 jul 2013, 22:29

nedim1993 je napisao/la:otkad bule nose kratke rukave :|
vruće IYKWIM :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 jul 2013, 22:43

po danu bule po noci se gule

sramota :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 jul 2013, 22:45

nema šanse da bula nešto ovako obuče još da se slika. nije toliko teško da je ova stavila maramu zbog nekog drugog razloga
Vođa zna.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2013, 22:47

nedim1993 je napisao/la:nema šanse da bula nešto ovako obuče još da se slika. nije toliko teško da je ova stavila maramu zbog nekog drugog razloga
tek oprala kosu pa da se ne prehladi :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jul 2013, 23:03

"Heading to the Flee Market in Banja Luka. Gonna eat some Banja Lućke Cevape. Wish Cathleen Harvey was here with me."

Kao sto vidimo,nasa dijaspora uziva :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jul 2013, 23:37

Pobiće nas droljke i licemjeri sa ramazanskim statusima. To je garantovano!
Oni koji najmanje znaju o vjeri i najmanje cijene istu će najviše da pričaju o njoj. Pa će da pišu statuse tipa "Još samo 2 sata...", "Teško je postiti 15 sati,al može se...", "PREPOSTIO DAN!!!!!" i sl.

Spotove na njihovom zidu "Pijem na ex", "Kola i džin, to je sada in", "Malo viski malo koka kola", će da zamijene Burhan Šaban, Aziz Alili, "Kišna dova", "Siđi najdraži" i sl.
ONA
na kojoj je redaljka sinoć bila će da vam najavljuje SEHUR i IFTAR i inšalaha po fejzbuku!
ON
koji je u vene rakiju uštrcav'o 11 mjeseci će da vam selama narednih mjesec dana... Mahmuran iz navike će da širi islam cijeli Ramazan, a onda, na kraju će da šeruje Bajram Party, da nas sve pozove, da se svi olešimo k'o stoka uz Daru Bubamaru, bez
obzira na vjersku ili nacionalnu pripadnost.

Mnogo više ćete cijeniti ovaj mjesec ako ugasite i FB i sve ove budalaštinje.
Zgadi nam se svima kad vidimo NJU polugolu, (više golu nego polu), kad se uhvati citiranja hadisa i rekao je ovaj rekao je onaj. Ponosna polugola muslimanka, koja se razvaljivala od alkohola 335 dana u godini. Ali eto, fura narod vjeru ovaj mjesec, pa de da i ona inšalaha po socijalnim mrežama do prvog dana Bajrama. Bitno je biti IN. A za Bajram...
Ujutru slike sa zamotanom nanom i dedom koji je doš'o iz džamije, podijelio djeci slatkiše i crkavicu od penzije,a naveče slika sa folk partije: Ona u grudnjaku, votka u ruci, zinula na refren, plombe joj se vide..

Ali uvijek će ( iako mnogo manje ) biti tu onih umjerenih ljudi, vjernika, koji samom svojom pojavom i ponašanjem zaslužuju poštovanje drugih ljudi, pa bili ovi vjernici ili ne. Ne nameću se nikome, ne smaraju drugačije od sebe.. Takvi najmanje pričaju o vjeri po netu. RESPECT za njih!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2013, 23:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pobiće nas droljke i licemjeri sa ramazanskim statusima. To je garantovano!
Oni koji najmanje znaju o vjeri i najmanje cijene istu će najviše da pričaju o njoj. Pa će da pišu statuse tipa "Još samo 2 sata...", "Teško je postiti 15 sati,al može se...", "PREPOSTIO DAN!!!!!" i sl.

Spotove na njihovom zidu "Pijem na ex", "Kola i džin, to je sada in", "Malo viski malo koka kola", će da zamijene Burhan Šaban, Aziz Alili, "Kišna dova", "Siđi najdraži" i sl.
ONA
na kojoj je redaljka sinoć bila će da vam najavljuje SEHUR i IFTAR i inšalaha po fejzbuku!
ON
koji je u vene rakiju uštrcav'o 11 mjeseci će da vam selama narednih mjesec dana... Mahmuran iz navike će da širi islam cijeli Ramazan, a onda, na kraju će da šeruje Bajram Party, da nas sve pozove, da se svi olešimo k'o stoka uz Daru Bubamaru, bez
obzira na vjersku ili nacionalnu pripadnost.

Mnogo više ćete cijeniti ovaj mjesec ako ugasite i FB i sve ove budalaštinje.
Zgadi nam se svima kad vidimo NJU polugolu, (više golu nego polu), kad se uhvati citiranja hadisa i rekao je ovaj rekao je onaj. Ponosna polugola muslimanka, koja se razvaljivala od alkohola 335 dana u godini. Ali eto, fura narod vjeru ovaj mjesec, pa de da i ona inšalaha po socijalnim mrežama do prvog dana Bajrama. Bitno je biti IN. A za Bajram...
Ujutru slike sa zamotanom nanom i dedom koji je doš'o iz džamije, podijelio djeci slatkiše i crkavicu od penzije,a naveče slika sa folk partije: Ona u grudnjaku, votka u ruci, zinula na refren, plombe joj se vide..

Ali uvijek će ( iako mnogo manje ) biti tu onih umjerenih ljudi, vjernika, koji samom svojom pojavom i ponašanjem zaslužuju poštovanje drugih ljudi, pa bili ovi vjernici ili ne. Ne nameću se nikome, ne smaraju drugačije od sebe.. Takvi najmanje pričaju o vjeri po netu. RESPECT za njih!
+1
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 15 jul 2013, 00:00

A ova djeca ba nisu normalna, sinoc sam ih najmanje 30 iz prijatelja izbrisao, i to sve iz mahale, sinoc krenuo na teraviju kad komsinica krenula kaze Selam alejk(sjetih se odmah ove pjesme), a mimo Ramazana da te Bog dragi sacuva.....
[youtube][/youtube]
Sreca pa je Ojler mlad umro...

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 15 jul 2013, 00:02

slika

open in new tab.
o.O
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jul 2013, 00:06

Dodao sam je u raju, sad cu da je ucjenjujem da ce na morbidne ako ne bude i meni dala :lol:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 jul 2013, 00:08

Imal ko ovdje da je pio prije ramazana i da pije sad za vrijeme ramazana? :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jul 2013, 00:10

Ja ne pijem svakako :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 12 gostiju.