FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 14 jul 2013, 20:51

Za 20 mil smo dobili strašnog igrača. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 20:55

Strasnog potencijala pre bih rekao, igraca ne jos...

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 14 jul 2013, 20:56

Welcome Thiago.. :D
Naravno nova pobjeda protiv Hanse dominacija se nastavlja sa Pepom na celu. :)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jul 2013, 21:14

nakon što su završili poso sa Bayernom :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 jul 2013, 21:24

bagrcavi je napisao/la:nakon što su završili poso sa Bayernom :mrgreen:
slika
Najveći dosadašnji uspjeh, slika sa Edom Maajkom :mrgreen:

Jao, šta ćemo od Evrope da radimo sa ovakvom ekipom.Ovi eksperimenti sa Lahmom su, vjerujem, samo na pripremnim utakmicama.Uz ovoliku konkurenciju u vezi, ne treba još i on da se gužva :D

Dvije najjače ekipe u evropi 8-) :

--------------Neuer--------------
Lahm-Van Buyten-Dante-Alaba
--------Javi-Schweini-----------
Robben------Kroos-------Ribery
------------Mandzukic-----------

-------------Starke---------------
Rafinha-Boateng-Badstuber-Contento
-------------Can------------------
Muller---Thiago---Gotze---Shaqiri
------------Pizarro-----------------
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 14 jul 2013, 21:25

Obadvije foramcije su dobre.. :)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 14 jul 2013, 21:37

--------------Neuer---------------
----Lahm-Javi-Dante-Alaba----
--------Thiago----Schweini-----------
Muller------Gotze-------Ribery
------------Mandzukic-----------

Strasna ekipa :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jul 2013, 21:37

slika

Reakcija na dolazak Thiaga. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 jul 2013, 21:40

Schweinija i Javija na sredini nikako ne treba dirati. Thiago ce na klupu i cekati svoju priliku . Ne znam samo sto odmah gurate igraca koji se samo pokazao u mladjim uzrastima Spanije u prvi sastav najbolje ekipe na svijetu? Da je strasan potencijal , jeste , al' da je svojom zlatnom loptom na u-21 prvenstvu zaradio prvi sastav Baye , nije , pa sve i da mu je otac trener.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 21:47

Pa Pep mu i dodje kao otac skoro. E sad, bice tu sukoba interesa, jer je Bayern=Nemacka. Za njih je vrlo vazno da se guraju Nemacki reprezentativci u postavi, pogotovo ne tamo neki klinac koji nista uradio nije da zauzme mesto Kroosu npr na mestu 10-ke, takva situacija otprilike.

Javi igrao stopera u Bilbau, kada je Pep zeleo da ga dovede, zeleo ga je za stopera, tako da ce on 80% igrati tu. Krivo mi jer kada je na DM onda je svetska klasa, na stoperu je isto odlican, ali nije to to. :)

Bice tu dosta rotiranja koliko ja vidim, samo Ribery ce imati zagarantovano mesto i zadnja linija kao i Bastian.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 14 jul 2013, 21:48

A vi zaboravljate na jednog lava - Luis Gustava ? :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 21:54

bavarian_bk je napisao/la:A vi zaboravljate na jednog lava - Luis Gustava ? :D
On je meni trenutno misterija, ne bi me cudilo da ode...

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 14 jul 2013, 21:59

Guardiola će uništiti Bayern.
Jupp je izdominirao tika-taku i sad je ovaj uvodi u Bayern i dovodi rezervu Barcelone koju je Bayern sravnio sa zemljom.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 14 jul 2013, 22:04

Bertone7 je napisao/la:Guardiola će uništiti Bayern.
Jupp je izdominirao tika-taku i sad je ovaj uvodi u Bayern i dovodi rezervu Barcelone koju je Bayern sravnio sa zemljom.
Ono što je Barca igrala prošle sezone nije tiki-taka u najbljem izdanju. Previše peglanja, slab tempo nije ono što je karakterisalo Pep-ovu tiki-taku. Tiki-taka od dolaska Pep-a do kraja njegovog mandata u Barci je karakterizirala nagla promjena tempa, brza izmjena pozicija, jak presing što Barcelona nije imala prošle sezone, barem ne na istom nivou.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 14 jul 2013, 22:14

RMA je napisao/la:
Bertone7 je napisao/la:Guardiola će uništiti Bayern.
Ono što je Barca igrala prošle sezone nije tiki-taka u najbljem izdanju. Previše peglanja, slab tempo nije ono što je karakterisalo Pep-ovu tiki-taku. Tiki-taka od dolaska Pep-a do kraja njegovog mandata u Barci je karakterizirala nagla promjena tempa, brza izmjena pozicija, jak presing što Barcelona nije imala prošle sezone, barem ne na istom nivou.
Tika-taka je jednim dijelom pročitana, a Xavi kao glavni igrač je ostario i ne može igrati u tom tempu kao prije.
E sad, ako on, Iniesta i ostali ne mogu (uspješno) igrati tika-taku kako će tek Thiago i ostali u Bayernu? Mislim da je Guardiolin dolazak promašaj, ali vidjet ćemo sve...
Bolje od onog iz prošle sezone ne može. Guardiola s promjenom taktike jako puno riskira, a šanse da profitira su male.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 jul 2013, 22:51

moram primijetiti da pojedinci ovdje i ne znaju sta je tika-taka, bayern nikada nije mogao izdominirati tika-taku niti je ikad iko mogao, neki su mogli ponekad i pobijediti uz dosta neke srece, al svi znamo da je tika taka hegemonija vladala superiorno, titule barcelone i spanske reprezentacije nam to govore

to sto je bayern otresao barcu, nema veze sa tika takom, bayern je otresao olupinu od barcelone koja je u to vrijeme zapala u krizu,razne nedaće i belaje, svi znate sta je prava tika taka i kako to izgleda, tako da to jednostavno nema veze

ne znam sto strahujete sad da ce pep taj sistem igre preferirati u bayernu kad nit ima igrace za to, vasi igraci su dobri za druge stvari, tike take nema bez dua xavi-iniesta, mali tiago koji vam je sad presao nije igrac za toga, drugaciji tip igraca od xavija i inieste, on vise vuce na ronaldinja, igrac poteza, voli ici u driblinge, finte, nema on zivaca za onu strpljivu igru kao recimo xavi, kod nas kad je igrao xavijevu poziciju nije bilo to to, no kad je igrao ofanzivnije onda je bilo puno bolje

mali je sjajan, vidjet cete, sve ima, i pas,i tehniku, i brzinu, zna dati gol, snalazljiv je, njega ce pep iskoristiti maximalno mislim, najbolja pozicija bi mu bila kao ofanzivni vezni,ono sto je igrao kros, da ima onaj bedem iza sebe svinja-martinez, da tako ima slobodu i da moze iskoristi sav svoj talenat, vidjet cete da ce on tu igrati, a gece vjerovatno na krilo mjesto vec ostarjelog robena, to su moja neka predvidjanja

posao oko tiaga je zavrsen na zadovoljstvo oba kluba, nasi su dobili lijepe pare za igraca koji jednostavno nema mjesta i koji cak nije ni neka prva zamjena bio, nego tek druga poslije fabregasa, a bayern je dobio vec sad odlicnog igraca koji ima kapacitet za veliki napredak

jos jednom se pokazalo da smo prijateljski klubovi, posao zavrsen gospodski, bez ikakvih natezanja i vucaranja po medijima, puno srece tiagu u bayernu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 14 jul 2013, 23:06

Ma da. Bayern nikako ne može dobiti Barcelonu osim ako ova odigra očajno?
Bayern je trenutno klasa iznad Barcelone, a s Xavijem lagano odlazi i tika taka.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 jul 2013, 23:09

Romario mojne šuplje, svoje monologe možeš prosipat dječurliji sa pdf-a Arsenal. I nakon onakve sezone Bayerna, nakon totalnog razbijanja svega što nosi ime Barselona ti konstatuješ neke stvari. Vazda pričaš da ta famozna tika taka nije uspjela. Nisi ni na momenat razmislio da su spriječeni da igraju svoju klasičnu igru(mislim na Barcu), da je tika taka razbijena u Minhenu u prvim minutama a nije se oporavila ni do posljednjeg zvižduka na Camp Nou, da nađeno je rješenje i za takvu igru i to sa 7 (slovima: SEDAM komada). Sasvim sigurno kada je već bilo izvjesno da ce mali Tiago napustit' Barcu da si priželjkiv'o da ode na Otok u Jedinstvo jer su oni manja prijetnja u Evropi, te lažne izjave sreće prosipaj negdje drugo.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 jul 2013, 23:11

znači doveli smo još jednog od velikih nogometnih potencijala. Zaista sam se nadao jednom transferu poslije odlaska Gomeza(iskreno volio bih da je neki napadač) i odmah kad je rekao Pep koga bi zelio za nekih 40 sati poslije on je tu dolazi. Sad je pitanje hoce li neko ici iz ekipe prvenstveno neko od veznih igrača Kros,Šaćiri,Gustavo volio bih da osatnu svi koji su trenutno u ekipi.

MIA SAN MIA FC BAYERN

MANCHESTER CITY
Fernandinho (28) - €40m
Jesus Navas (27) - €20m

BAYERN MÜNCHEN
Mario Götze (21) - €37m
Thiago Alcantara (22) - €20m
Jan Kirchhoff (22) - free

Sammer, Rumenige i Uli objasnili kako se kupuju igrači ovim iz šitija

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 jul 2013, 23:26

Centre forward je napisao/la:Romario mojne šuplje, svoje monologe možeš prosipat dječurliji sa pdf-a Arsenal. I nakon onakve sezone Bayerna, nakon totalnog razbijanja svega što nosi ime Barselona ti konstatuješ neke stvari. Vazda pričaš da ta famozna tika taka nije uspjela. Nisi ni na momenat razmislio da su spriječeni da igraju svoju klasičnu igru(mislim na Barcu), da je tika taka razbijena u Minhenu u prvim minutama a nije se oporavila ni do posljednjeg zvižduka na Camp Nou, da nađeno je rješenje i za takvu igru i to sa 7 (slovima: SEDAM komada). Sasvim sigurno kada je već bilo izvjesno da ce mali Tiago napustit' Barcu da si priželjkiv'o da ode na Otok u Jedinstvo jer su oni manja prijetnja u Evropi, te lažne izjave sreće prosipaj negdje drugo.

ta prica je suplja ili ti nepotrebno preuvelicavanje stvari, pokazujes ocigledno neznanje, barca nije zaustavljena samo od bayerna,imali smo probleme koji su trajali dva-tri mjeseca i ta olupina od tika-take je zaustavljana u desetak utakmica osim bayerna, nismo imali trenera,glavnog igraca koji je usput najbolji u istoriji,bolesti, svako ko je pratio imalo barcu vidio je to nije ni sjena tika take ni prije ni protiv ni poslije bayerna, naravno nadali smo se da nasa ekipa moze bljesnuti protiv bayerna, medjutim kad smo vidjeli juniora u odbrani i messija u bolnici, sve je bilo jasno

medjutim naravno ti i mnogi to niste primijetili, jer zelite preuvelicati bayern i znam ja da vi mislite da je barca bila najbolja ikada, al da je bayern sve to zaustavio, iako su ovo sto ja pricam potvrdili i trener bayern i neki igraci, al to nije bitno naravno, bitno je sta mislis ti i slicni

realni navijaci bayerna se slazu sa mnom i znaju da nemaju nikakvu potrebu preuvelicavati nesto sto je ionako bilo premocno kao sto je bayern prosle sezone, realni navijaci bayerna i dalje barcu vide kao najveceg i najopasnijeg rivala i znaju da ce vec naredni susret barce i bayerna biti gutav, kad imamo neymara, kad budemo imalo zdravog i napaljenog messija i kad budemo imali vjerovatno najboljeg stopera na svijetu u odbrani umjesto juniora bartre

realni navijaci bayerna to znaju, a isto tako znaju da su smijesne ove tvoje tvrdnje da se mi bojima sad jos vise bayerna jer tamo odlazi alcantra, to je izrazito smijesna konstatacija, da se bojimo nekog igraca kojeg smo vec imali i koji nije ima mjesta ni u prvom timu, a cesto ni na klupi nije imao mjesta jer momak je bio zamjena xaviju i iniesti, a prije njega je to bio fabregas pa tek onda on

on je nama bio bitan otprilike kao sto je vama saciri,i zamislite sad da saciri predje u barcu i da je pricam vi se bojite sad nas zbog tog sacirija, smijesno zar ne

fino smo i kulturno pozeljeli srecu alcantri u bayernu, barem ja i ne vidim bilo kakav povod za neke napade, kao sto ne vide ni mnogi realni,kulturni i pismeni navijaci bayerna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []