OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ne pijem svakako
A ti si pis'o ono gore il' kopir'o necije?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ne pijem svakako
Imam ja, al' ja se ne brojim, kjafir teški.tyler durden je napisao/la:Imal ko ovdje da je pio prije ramazana i da pije sad za vrijeme ramazana?
Ja. Samo u puno manjim kolicinama jer nemam s kim.tyler durden je napisao/la:Imal ko ovdje da je pio prije ramazana i da pije sad za vrijeme ramazana?
"Kako će u Maršalu biti vjere majku li vam Božiju" -reče Titonedim1993 je napisao/la:Marsale ima u tebi znakova vjere
Sumnjam al' et.nedim1993 je napisao/la:Marsale ima u tebi znakova vjere
MrWhite je napisao/la:A ova djeca ba nisu normalna, sinoc sam ih najmanje 30 iz prijatelja izbrisao, i to sve iz mahale, sinoc krenuo na teraviju kad komsinica krenula kaze Selam alejk(sjetih se odmah ove pjesme), a mimo Ramazana da te Bog dragi sacuva.....
[youtube][/youtube]
+1Consigliere je napisao/la:Ja. Samo u puno manjim kolicinama jer nemam s kim.tyler durden je napisao/la:Imal ko ovdje da je pio prije ramazana i da pije sad za vrijeme ramazana?
Pijem normalno (ateista) i ne shvatam muslimane koji ne piju samo tokom ramazana.tyler durden je napisao/la:Imal ko ovdje da je pio prije ramazana i da pije sad za vrijeme ramazana?
+1roy_makaay je napisao/la:+1Consigliere je napisao/la:Ja. Samo u puno manjim kolicinama jer nemam s kim.tyler durden je napisao/la:Imal ko ovdje da je pio prije ramazana i da pije sad za vrijeme ramazana?
I ja sam se svađao s prijateljima.Bili smo pijani dan pred ramazan i srali meni nešto kad sam im ispričao da sam bio na pivi a ramazan počeoPatrickBateman je napisao/la:Pijem normalno (ateista) i ne shvatam muslimane koji ne piju samo tokom ramazana.tyler durden je napisao/la:Imal ko ovdje da je pio prije ramazana i da pije sad za vrijeme ramazana?
Neki dan pijem u City Pubu tocenu,kad mi se lik nekakav,koji pije kafu tu,za vrijeme posta, ufati kur.cit oko toga sto pijem. Isto kao da sam sjeo pred dzamiju za vrijeme teravije.
PatrickBateman je napisao/la:Pijem normalno (ateista) i ne shvatam muslimane koji ne piju samo tokom ramazana.tyler durden je napisao/la:Imal ko ovdje da je pio prije ramazana i da pije sad za vrijeme ramazana?
Neki dan pijem u City Pubu tocenu,kad mi se lik nekakav,koji pije kafu tu,za vrijeme posta, ufati kur.cit oko toga sto pijem. Isto kao da sam sjeo pred dzamiju za vrijeme teravije.
Cim bude svjestan i zna za sebe , moze klanjati . Tako mi je jedan profesor rekaoRuku na srce ni ja. Ne osuđujem nikoga niti ogovaram ne daj Bože, no ni ja to ne mogu shvatiti. Okej ako neće poslije ramazana više piti, no ako opet počne WHY not now.
Inače, musliman ako pije alkohol namaz mu se ne prima 40 dana.
I ovo gore je daleko od bule.
Trenutno korisnika/ca: JayCatwright i 15 gostiju.