1.da nije zaustevljena samo od Bayerna al je jedino od Bayerna ZGAŽENA 7 KOMADA KRALJU niste valjano zaprijetili.Romariooo je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Romario mojne šuplje, svoje monologe možeš prosipat dječurliji sa pdf-a Arsenal. I nakon onakve sezone Bayerna, nakon totalnog razbijanja svega što nosi ime Barselona ti konstatuješ neke stvari. Vazda pričaš da ta famozna tika taka nije uspjela. Nisi ni na momenat razmislio da su spriječeni da igraju svoju klasičnu igru(mislim na Barcu), da je tika taka razbijena u Minhenu u prvim minutama a nije se oporavila ni do posljednjeg zvižduka na Camp Nou, da nađeno je rješenje i za takvu igru i to sa 7 (slovima: SEDAM komada). Sasvim sigurno kada je već bilo izvjesno da ce mali Tiago napustit' Barcu da si priželjkiv'o da ode na Otok u Jedinstvo jer su oni manja prijetnja u Evropi, te lažne izjave sreće prosipaj negdje drugo.
ta prica je suplja ili ti nepotrebno preuvelicavanje stvari, pokazujes ocigledno neznanje, barca nije zaustavljena samo od bayerna,imali smo probleme koji su trajali dva-tri mjeseca i ta olupina od tika-take je zaustavljana u desetak utakmica osim bayerna, nismo imali trenera,glavnog igraca koji je usput najbolji u istoriji,bolesti, svako ko je pratio imalo barcu vidio je to nije ni sjena tika take ni prije ni protiv ni poslije bayerna, naravno nadali smo se da nasa ekipa moze bljesnuti protiv bayerna, medjutim kad smo vidjeli juniora u odbrani i messija u bolnici, sve je bilo jasno
medjutim naravno ti i mnogi to niste primijetili, jer zelite preuvelicati bayern i znam ja da vi mislite da je barca bila najbolja ikada, al da je bayern sve to zaustavio, iako su ovo sto ja pricam potvrdili i trener bayern i neki igraci, al to nije bitno naravno, bitno je sta mislis ti i slicni
realni navijaci bayerna se slazu sa mnom i znaju da nemaju nikakvu potrebu preuvelicavati nesto sto je ionako bilo premocno kao sto je bayern prosle sezone, realni navijaci bayerna i dalje barcu vide kao najveceg i najopasnijeg rivala i znaju da ce vec naredni susret barce i bayerna biti gutav, kad imamo neymara, kad budemo imalo zdravog i napaljenog messija i kad budemo imali vjerovatno najboljeg stopera na svijetu u odbrani umjesto juniora bartre
realni navijaci bayerna to znaju, a isto tako znaju da su smijesne ove tvoje tvrdnje da se mi bojima sad jos vise bayerna jer tamo odlazi alcantra, to je izrazito smijesna konstatacija, da se bojimo nekog igraca kojeg smo vec imali i koji nije ima mjesta ni u prvom timu, a cesto ni na klupi nije imao mjesta jer momak je bio zamjena xaviju i iniesti, a prije njega je to bio fabregas pa tek onda on
on je nama bio bitan otprilike kao sto je vama saciri,i zamislite sad da saciri predje u barcu i da je pricam vi se bojite sad nas zbog tog sacirija, smijesno zar ne
fino smo i kulturno pozeljeli srecu alcantri u bayernu, barem ja i ne vidim bilo kakav povod za neke napade, kao sto ne vide ni mnogi realni,kulturni i pismeni navijaci bayerna
2.Mesijeva jedini povreda je bila nemoć pored Lahma zasto ne izvaljaj se molim te evo 3 mjeseca dosta ba vise
3.koji realni navijači? Ko se to slaže s tobom? Bojite se kralju itekako kao i ostatak evrope pune svima gaće
4. ovdje jedino što se vidi jeste da ti UMANJUJEŠ BAYERN CIJELO VRIJEME a uveličavanja nema samo realno stanje